Succes Holidayparcs
Omgeving Hambachtal

Omgeving Hunsrück

  • Prachtig heuvelachtig gebied
  • Nabij het stadje Oberhambach
  • Ideaal om te skiën of langlaufen
  • Near the town of Oberhambach
  • Ideal for skiing or cross-country skiing

Omgeving van Oberhambach (Hunsrück)

Gelegen in de prachtige en heuvelachtige Hunsrück vindt u het fijne vakantiepark Hambachtal. De omgeving leent zich perfect voor een actieve en culinaire vakantie in de Duitse natuur. Vlak bij het vakantiepark vindt u de Erbeskopf, welke met 816m de hoogste berg is van de Rijnland-Palts. Zoef naar beneden over de rodelbaan of doe de latten onder in de winter om een prachtige tocht te skiën of langlaufen. Pak de fiets en volg de mooiste routes of sta stil op één van de prachtige uitzichtpunten en geniet van een adembenemend uitzicht.

Wat is een vakantie zonder cultuursnuiven? Bezoek Trier en Idar-Oberstein en leer alles over de Duitse geschiedenis en cultuur en breng een bezoek aan één van de vele edelsteenslijperijen of hop langs de tientallen kastelen, burchten en ruïnes in de Hunsrück. Winkelen? De oudste stad van Duitsland, gelegen aan de Moezel, bevindt zich op slechts een steenworp afstand. Trier, een prachtige, historische stad die u laat snuiven van de Duitse cultuur maar ook de leukste winkels toont.

Ook Luxemburg is uw bezoek meer dan waard. Het kleinste landje in de Europese Unie op Malta na. Maar zeker niet minder mooi! En land dat voor velen van ons bekend is omdat je er langs komt op uw weg naar Frankrijk. Of wat dacht u van ondergronds? Bezoek een van de indrukwekkende mijnen en leer over de edelstenen die in het gebied veel voorkomen.