Succes Holidayparcs
Pinksteren

Genieten tijdens je vakantie met Pinksteren

  • Zes vakantieparken in Nederland en Duitsland
  • Accommodaties en kampeerplaatsen
  • Activiteiten voor jong en oud

Pinksterweekend weg

Wil je graag een lang weekend weg met Pinksteren? Dan kun je uitstekend terecht op een van de campings en vakantieparken van Succes Holidayparcs. Tijdens Pinksteren kun je genieten van de prachtige omgeving middels een wandeling of fietstocht. Wil je graag dicht bij de Veluwe verblijven? Kies dan voor vakantiepark De Scherpenhof. Heb je de voorkeur voor het Drentse landschap? Dan is De Tien Heugten of Landgoed Het Grote Zand een uitstekende keuze! Tijdens jouw lange weekend weg met Pinksteren worden allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Ook wanneer je op het laatste moment er nog even tussenuit wil kun je met Pinksteren last minute genieten op een van de vakantieparken van Succes Holidayparcs.

Boek jouw pinksterweekend en geniet van korting tot 35%:

 

Zoek & boek je pinksterweekend weg

 

Kamperen of een huisje huren met Pinksteren

Heb je besloten om last minute met Pinksteren te kamperen? Neem je eigen tent, caravan, camper of vouwwagen mee en zet deze neer op een kampeerplek aan het water of op een ruime kampeerplaats in het groen. Onze campings bevinden zich in de Nederlandse provincies Drenthe, Utrecht en Gelderland. Maak gebruik van het Pinksterarrangement, geldig op een verblijf van minimaal 3 nachten, en kampeer voordelig in de Nederlandse natuur.

Wil je liever een huisje huren met Pinksteren? Tijdens het weekend weg met Pinksteren kun je op onze vakantieparken met zwembad verblijven in chalets, stacaravans, bungalows of appartementen. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 12 personen. Een huisje huren met Pinksteren is ideaal wanneer je wilt genieten van de gemakken van thuis en tegelijkertijd van een heerlijk vakantiegevoel. Jouw vakantiehuis met Pinksteren beschikt ook over een terras met tuinmeubilair zodat je het Pinksterweekend weg optimaal kan profiteren van een heerlijk zonnetje.

Vakantieparken van Succes Holidayparcs

 

Faciliteiten

✓ Uitgebreid animatieprogramma

✓ Bar en/of restaurant

✓ Binnen- en/of buitenspeeltuin

✓ Fietsverhuur

✓ Zwemfaciliteiten

✓ Sportveld(en)