Succes Holidayparcs
Vakantiepark Assen

Vakantiepark nabij Assen

  • Op slechts 17 kilometer van Assen
  • Recreatieplas en buitenzwembad
  • Vakantiehuizen, glamping en kamperen

Vakantiepark nabij Assen

Een vakantiepark nabij Assen is een goede bestemming voor uw volgende vakantie in het noorden van Nederland. Recreatiepark De Tien Heugten ligt op slechts 17 kilometer van het gezellige Assen. Op ons vakantiepark bij Assen kun je heerlijk kamperen, een glampingtent of een vakantiehuis huren. De Tien Heugten ligt aan een recreatieplas met zandstrand. Hier kun je heerlijk zwemmen, spelen aan de branding of zonnen op het strand. Ook is er een buitenzwembad met glijbaan aanwezig voor nóg meer waterplezier. Assen en haar omgeving zijn het verkennen zeker waard. Assen heeft een gezellig winkelcentrum en ook de diverse musea mag je niet overslaan! Na een drukke dag is het fijn terugkomen op ons vakantiepark in de omgeving van Assen. Tot ziens bij De Tien Heugten!

Zoek & boek jouw verblijf op ons vakantiepark bij Assen ⤵

 

Jouw vakantie op ons vakantiepark nabij Assen

Wanneer je vakantie viert op ons bungalowpark in de omgeving van Assen, kun je kiezen uit een kampeerplaats, glampingtent of vakantiehuis. Wanneer je gaat kamperen bij Assen kun je kiezen uit een kampeerplaats met 6 of 10 ampère stroom. Tevens beschik je over óf een eigen water- en afvoerpunt óf gedeeld. De sanitairgebouwen zijn op loopafstand. Wil je toch liever wat meer comfort? Kies dan voor een stoere glampingtent! Onze safaritenten voor maximaal 6 personen zijn eenvoudig ingericht maar wel van alle gemakken voorzien, het sanitairgebouw is op loopafstand. Kies je toch liever voor een vakantiehuisje op ons vakantiepark bij Assen? Wij bieden diverse vakantiehuizen voor maximaal 8 personen aan. Variërend van chalet tot stenen bungalow, er is altijd een passend vakantiehuis! Waar kies jij voor tijdens jouw volgende vakantie op ons vakantiepark nabij Assen?

Faciliteiten De Tien Heugten

🌊 Recreatieplas met strand

🏊 Buitenzwembad met glijbaan

🍔 Eet-café met bar, snackbar en restaurant

⛳️ Midgetgolfbaan

🤹 Animatieteam (vakantieperiodes)

🛒 Parkshop en wasserette

Sfeerimpressie van een verblijf op ons bungalowpark bij Assen 📸

 

To do's in de omgeving van Assen

Tijdens jouw vakantie op ons bungalowpark bij Assen wil jij je natuurlijk ook goed kunnen vermaken. Op ons vakantiepark in Drenthe vind je een recreatieplas met strand en een buitenzwembad met glijbaan voor ultiem waterplezier. De kinderen leven zich uit met het animatieteam en in de speeltuin. Op sportief vlak kun je terecht op onze sportvelden of op de midgetgolfbaan. Na een drukke dag is het lekker aanschuiven bij ons Eet-café voor een hapje of een drankje.

Maar ook Assen en haar omgeving moet je gezien hebben. Assen heeft een gezellig winkelcentrum met de welbekende winkels maar ook lokale boektiekjes. Het Drents Museum biedt een grote verscheidenheid aan collecties en blijft daardoor verrassen! Of onderneem de stadsspeurtocht van Assen, leuk voor het hele gezin! Leer je binnenstad zo op je duimpje kennen. Dit alles is eenvoudig te ondernemen vanaf ons vakantiepark bij Assen. Boek snel jouw volgende vakantie en ervaar het zelf!

 
 

Hier vind je ons vakantiepark bij Assen ⬇️