1. Fietsen en wandelen
  2. Bowlen en tennissen
  3. Voor jong en oud

Activiteiten

Bij elk park is er een prachtige omgeving om lekker te fietsen, wandelen, dagtripjes maken of gewoon even simpelweg ontspannen door lekker even een duik te nemen in de binnen- en/of buitenbaden.

Hambachtal bezit zelfs 5 banen. Heeft u geen tennisrackets meegenomen, dan kunt u deze bij de receptie huren. Een balletje slaan op de midgetgolfbaan betekent plezier voor de hele familie. Wie kan in het minste aantal slagen de 18 holes afleggen?

Op de bowlingbaan bij de Scherpenhof daag je je familie en vrienden uit om een strike te gooien. De gezellige banen zijn voorzien van discoverlichting. Na die tijd kan je eventueel gebruik maken van onze poolbiljart of onze airhockey. 

Op de Tien Heugten kun je zwemmen in ons buitenbad, maar ook sportactiviteiten doen op het sportveld. Ook hier kun je een balletje slaan op de midgetgolfbaan met 18 holes. Dit betekent plezier voor de hele familie. 

Op de Bonte Vlucht ben je verzekerd van een geweldige vakantie. Zo kun je er zwemmen en voor de actieve vakantiegangers kun je terecht op het "all weather" tennisbaan, jeu de boulesbaan en sportveld.

Om optimaal van uw vakantie te genieten, zijn alle faciliteiten aanwezig op Rhederlaagse Meren. Denk hierbij aan een zwembad, privéstrand, visvijver, speeltuinen en tennisbaan.

De Ossenberg biedt een multifunctionele baan waar je helemaal kunt uitleven. Je kunt hier voetballen, handballen en lekker ravotten. Je kunt ook een verfrissende duik nemen in het buitenzwembad.

Zoek & Boek
 

Over Succes Holidayparcs

Activiteiten:
✓ Fietsen
✓ Wandelen
✓ Tennissen
✓ Midgetgolfen
✓ Bowlen