9 Resultaten

Overdekt speelparadijs Play City

Deze grote speeltuin is verdeeld over meerdere verdiepingen. Klimmend en klauterend komen de kinderen allerlei leuke speelattributen tegen. Ze kunnen lekker van de glijbanen van verschillende soorten en maten, roetsjen en spelen in de grote ballenbak. Verder biedt het paradijs voorzieningen zoals apenbruggen, grote legoblokken, rodelbanen, balkanonnen, en een soft playhoek voor de allerkleinsten. Als je geluk hebt loopt de mascotte van Play City ook rond, vergeet niet hem een dikke knuffel te geven en met hem op de foto te gaan. Als gast in de bungalows en chalets van De Scherpenhof krijgt u gratis toegang tot Play City, voor de campinggasten is er een korting op de entreeprijs!

Subtropisch zwemparadijs

Je kunt heerlijk zwemmen in het verwarmde binnenbad. Er is een apart gedeelte voor de kleintjes. In de zomermaanden kan je meedoen met activiteiten zoals wateraerobics en duikles.
Subtropisch zwemparadijs
Subtropisch zwemparadijs

Buiten zwembad

Als je lekker wilt bijkleuren kan dat natuurlijk aan het grote buitenbad. Je kunt daar na het zwemmen je handdoek neerleggen en heerlijk genieten van de zon. Het buitenbad heeft ook een apart peuterbad, zo kunnen ook de allerkleinsten genieten van een dag aan het zwembad. De zwembaden zijn in het hoogseizoen elke dag geopend van 11:00 tot 19:00. In het laagseizoen is het buitenbad beperkt geopend.

Recreatieplas

Naast de zwembaden beschikt het park over een haven en een natuurlijke recreatieplas. De natuurlijke recreatieplas ligt aan een groot zandstrand. Hier kan je tijdens de zomermaanden heerlijk liggen en zandkastelen bouwen. Aan de recreatieplas zijn er ook speciale plekken voor vakantiegangers die hun hengel uit willen gooien.
Recreatieplas
Recreatieplas

Bowling

Bowling De Scherpenhof is de plek voor het hele gezin. Bij ons kunt u terecht voor bijna alles op het gebied van plezier en vertier. Wij bieden een sfeervolle bar, restaurant, snackbar, 4 bowlingbanen en een amusementshoek. Voor een gezellige middag of avondje uit zijn onze bowlingbanen met blacklight en discolichten, elektronische puntentelling en de gezellige muziek het ultieme uitje.

Tennisbaan

Daag je familie uit voor een fanatiek potje tennis. Het park beschikt over 2 all-weather tennisbanen. Tennis rackets en ballen zijn tegen een vergoeding verkrijgbaar op de receptie.

Jachthaven aan de IJssel

Direct aan de IJssel ligt de grote jachthaven. Deze eigen jachthaven beschikt over zeventig ligplaatsen en een aantal plaatsen voor jetski’s. Ideaal voor als je vanuit het park een boottochtje op de IJssel wilt maken. Je kunt rechtstreeks vanuit de haven diverse Hanzesteden zoals Deventer en Zutphen bezoeken. Ook het gezellige stadje Kampen en de met verbinding naar Flevoland, zijn per boot eenvoudig bereikbaar.
Jachthaven aan de IJssel
Jachthaven aan de IJssel

Bruin café + Bogenzaal

Dit bruin café biedt ouderwetse ambiance. Een heerlijk drankje aan de bar om te proosten op een geslaagde vakantie. In het hoogseizoen wordt de Bogenzaal gebruikt voor allerlei activiteiten voor jong en oud. Denk hierbij aan live muziek-avonden, (kinder)bingo-avonden, (kinder)shows en nog veel meer.

Café De Saloon

Breng een bezoek aan Café De Saloon. De Saloon beschikt over een biljarttafel en dartbord. Wilt u liever een drankje doen, neem dan plaatst aan de gezellige bar.

Faciliteiten op recreatiepark De Scherpenhof

Een verblijf op Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof betekent een actieve en sportieve vakantie. Het park beschikt over allerlei faciliteiten voor jong en oud. Breng een bezoek aan onze faciliteiten en ontdek het zelf.

Houdt u er rekening mee dat de parkfaciliteiten in het voor- en naseizoen, buiten de schoolvakanties om beperkt geopend/beschikbaar kunnen zijn.