De faciliteiten van recreatiepark De Tien Heugten

Tijdens je vakantie kan je van alle parkfaciliteiten gebruik maken en er is echt van alles te doen op het park. De echte trekpleister van het vakantiepark is toch wel de recreatievijver met zandstrand. Lekker zwemmen en dan zonnebaden, zandkastelen bouwen en spelletjes doen op het strand.

De kinderen zullen nieuwe vrienden maken in de speeltuinen, het sportveld en natuurlijk het zwembad. Terwijl de grotere kinderen van de glijbaan gaan en lekker ploeteren in het diepe, kan je met baby’s en peuters in een apart gedeelte veilig zwemmen.

4 Resultaten

Grand Café

Ons Grand Café met bar, snackbar en restaurant is een gezellige plek om met uw gezin een tijdje te vertoeven. Bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van ons prachtige terras. Vanuit het Grans Café worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals karaoke, muziekavonden, bingo en kaarten en sjoelen.
Grand Café
Grand Café

Buitenbad met apart peuterbad

Heel wat uurtjes waterpret beleef je in het grote zwembad met 36m lange glijbaan. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad. Het ultieme faciliteit voor de echte waterrat!
Buitenbad met apart peuterbad
Buitenbad met apart peuterbad

Parkshop

Breng een bezoek aan onze parkshop. Hier kunt u ’s ochtends verse broodjes en de krant halen. Ook voor de vergeten boodschappen kunt u hier terecht.
Parkshop
Parkshop

Midgetgolfbaan met 18 holes

Een balletje slaan op de midgetgolfbaan betekent plezier voor de hele familie. Wie kan in het minste aantal slagen de 18 holes afleggen?
Midgetgolfbaan met 18 holes
Midgetgolfbaan met 18 holes