Succes Holidayparcs
Vakantiepark met visvijver

Ontdek onze vakantieparken met een visvijver

  • Volop vismogelijkheden
  • Accommodaties & kampeerplaatsen
  • Enthousiast recreatieteam

Vakantieparken met viswater

Bij Succes Holidayparcs hebben wij ook gedacht aan de mensen die van vissen houden, u kunt namelijk op verschillende vakantieparken vissen. We hebben hiervoor een speciale plas waar u uw hengel uit kunt gooien. Er valt altijd wel een vis te vangen tijdens een visvakantie in Nederland!

Vergeet dan ook niet om uw visspullen mee te nemen als u op vakantie gaat naar recreatiepark De Scherpenhof. U kunt hier kamperen en vissen combineren. We hebben zogenaamde visstekken. Op deze camping met viswater kan je met maar liefst 12 personen kamperen en direct je hengel uitgooien in de IJssel. Lekker langs de waterkant van uw vakantiepark met visvijver tot rust komen van het uitzicht. 

Over Succes Holidayparcs

Vismogelijkheden op:
✓ De Scherpenhof
✓ De Tien Heugten

De Scherpenhof
Nederland - Gelderland

De Tien Heugten
Nederland - Drenthe

Recreatieplas met zandstrand

Het is ook mogelijk om te vissen wanneer er geen visvijver aanwezig is. Zo bevindt zich op slechts 25 minuten afstand van Hambachtal het Bostalmeer. Hier zijn 2 grote zandstranden en diverse ligvlaktes waar je kunt zonnen of zwemmen. Ook heb je de gelegenheid om je hengel uit te gooien en vissen te vangen. De Tien Heugten is gelegen aan een recreatievijver met zandstrand, tevens de trekpleister van dit vakantiepark. Wegens de ligging aan een recreatieplas zijn er mogelijkheden om onder andere te vissen. Vind je het leuk om een boottocht te maken met je eigen boot of een gehuurde boot? Kies dan voor een van onze vakantieparken met jachthaven.

📍Waar vind ik een vakantiepark met visvijver in Nederland?

Je hengel uitslaan tijdens je vakantie kan op drie vakantieparken van Succes Holidayparcs in Nederland. Kies voor een vakantie in Gelderland op onze vakantieparken met een jachthaven. Op deze parken zijn visstekken waar je heerlijk kunt vissen aan de IJssel. Of kies voor een vakantie in Drenthe waar je kunt vissen bij de recreatieplas op het vakantiepark.

🎣 Wat is een leuk vakantiepark in Drenthe met een visvijver?

In het Drentse Schoonloo bevindt zich ons vakantiepark De Tien Heugten. Kies voor een verblijf in een luxe safaritent, comfortabel huisje of op een ruime kampeerplaats. Op het vakantiepark kun je gebruik maken van de uitstekende faciliteiten. Neem een duik in het zwembad met 36 meter lange glijbaan of beleef pret met het hele gezin bij de midgetgolfbaan. En je hengel kun je heerlijk uitslaan bij de recreatieplas.

💡 Tips voor jouw vakantie op een bungalowpark met een visvijver!

Wanneer je kiest voor een vakantie op één van onze vakantieparken met visvijver kun je natuurlijk vissen, maar valt nog veel meer te beleven. Wat dacht je van het verkennen van de "gouden driehoek" steden Emmen, Groningen en Assen tijdens je verblijf in Drenthe. Huur een sloep tijdens je verblijf in Gelderland en maak een ontspannende vaartocht over de IJssel. Of wandel over de natuurrijke Hunsrück tijdens je vakantie op ons vakantiepark in Duitsland.

🇩🇪 Op zoek naar een vakantiepark met een visvijver in Duitlsand?

Voor een heerlijke vakantie in Duitsland kun je terecht op ons vakantiepark Hambachtal in Oberhambach. Dit vakantiepark ligt midden in de Duitse Hunsrück en leent zich perfect voor een ontspannen wandeling of actieve fietstocht. Vanaf het vakantiepark ben je met 25 autominuten bij het Bostalmeer om lekker te vissen.