1. Voor jong en oud
  2. Vissen en kamperen
  3. Professioneel recreatieteam

Vissen op Succes Holidayparcs

Bij Succes Holidayparcs hebben wij ook gedacht aan de mensen die van vissen houden. We hebben hiervoor een speciale plas waar u uw hengel uit kunt gooien. Er valt altijd wel een vis te vangen.

Visvijver

Vergeet dan ook niet om uw visspullen mee te nemen als u op vakantie gaat naar de Rhederlaagse Meren. Op recreatiepark De Scherpenhof kunt u kamperen en vissen combineren. We hebben zogenaamde visstekken. Hier kan je met maar liefst 12 personen kamperen en direct je hengel uitgooien in de IJssel. Lekker langs de waterkant tot rust komen van het uitzicht. 

Recreatieplas met zandstrand

Het is ook mogelijk om te vissen wanneer er geen visvijver aanwezig is. Zo bevindt zich op slechts 25 minuten afstand van Hambachtal het Bostalmeer. Hier zijn 2 grote zandstranden en diverse ligvlaktes waar je kunt zonnen of zwemmen. Ook heb je de gelegenheid om je hengel uit te gooien en vissen te vangen. De Tien Heugten is gelegen aan een recreatievijver met zandstrand, tevens de trekpleister van dit vakantiepark. Wegens de ligging aan een recreatieplas zijn er mogelijkheden om onder andere te vissen. 

Zoek & Boek
 

Over Succes Holidayparcs

Visvijver op:
✓ Rhederlaagse Meren
✓ De Scherpenhof

Ook vismogelijkheden op:
✓ Hambachtal
✓ De Tien Heugten

Rhederlaagse Meren

Lekker uitwaaien, fietsen, wandelen, het water bedwingen middels een boot of surfplank of gewoon lekker onderuit zakken in je strandstoel op ons privéstrand; kortom de tijd nemen om de vrijheid te ervaren. Pure Vakantie!

Hambachtal

Vakantiepark Hambachtal ligt schitterend, door bossen omgeven en aan de oevers van een klein stuwmeertje, middenin de Hunsrück. Het heeft één van de mooiste overdekte subtropisch zwembaden van Duitsland.

De Scherpenhof

Op de groene uiterwaarden van de IJssel ligt Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof. Een park met talloze faciliteiten en veel mogelijkheden in de omgeving, maken het tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen.

De Tien Heugten

Recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo ligt direct aan een recreatieplas met zandstrand. Ook het openluchtbad met 36m lange glijbaan en peuterbad, de 18-holes midgetgolfbaan, speeltuinen en het uitgebreide animatieprogramma, maken het tot een geliefd vakantiepark voor de hele familie.