1. Campings in Gelderland met zwembad
  2. Gelegen in Terwolde en Lathum
  3. Met jachthaven en recreatieplas

Camping in Gelderland

Kijk jij ook al uit naar je volgende vakantie en wil je eens kamperen op een camping in Gelderland? Succes Holidayparcs heeft maar liefst twee schitterende campings in Gelderland met zwembad waar je een geheel onbezorgde vakantie beleeft. Met camping De Scherpenhof en camping de Rhederlaagse Meren heb je keuze uit twee fantastische bestemmingen voor je vakantie in Gelderland. Je kunt er kamperen op ruime kampeerplekken op groene velden met je eigen tent, camper of caravan. Enkele kampeervelden liggen zelfs direct aan een recreatiewater of een water met visstekken. Gooi je hengel uit of neem een verfrissende duik in het water en genieten maar! Welke camping in Gelderland heeft jouw voorkeur?

Bekijk ons aanbod in Gelderland

Kamperen in Gelderland 

Jouw comfort en vakantieplezier staan op onze campings in Gelderland voorop. De mooie groene staanplaatsen op onze ruime velden zijn daarom voorzien van alle benodigde faciliteiten en voldoende privacy. Je kunt kamperen in Gelderland op onze kampeerplaatsen geschikt voor maximaal 10 personen. Deze plaatsen beschikken over een waterpunt, elektra (tussen de 4 en 10 ampère) en zijn huisdiervriendelijk. Op beide campings kun je er ook voor kiezen om te verblijven op een kampeerplaats aan het water zodat je kunt genieten van het schitterende uitzicht. Wil je graag op visvakantie? Op camping De Scherpenhof heb je een speciale kampeerplaats op het Viseiland waar je vanaf je kampeerplaats ontspannend kan vissen. Voor wat meer comfort kun je terecht in onze aangename accommodaties onze vakantieparken in Gelderland.

➡ Ben je al bekend met onze kampeeractie? Voor €20,- per nacht kun je al kamperen in Gelderland.

 

Beleef een heerlijke vakantie in Gelderland op een camping met zwembad

Wil je een actieve of ontspannen vakantie in Gelderland aan het water doorbrengen? Bij De Scherpenhof en de Rhederlaagse Meren kan het allebei. Beide zijn een camping in Gelderland met zwembad en direct gelegen aan natuurwater. Kinderen kunnen lekker spetteren in het grote zwembad met apart peuterbadje of aan de rand van de recreatieplas. Maar ze spelen ook graag in de speeltuinen of gaan eropuit met het animatieteam. Zeker een kindvriendelijke camping in Gelderland. Leg je eigen boot aan in onze recreatieparken met jachthaven en maak eens een mooie tocht over de IJssel naar diverse Hanzesteden.

Nieuwsgierig wat er buiten de camping in Gelderland met zwembad te doen is? Vanaf de camping kun je de prachtige omgeving van Gelderland ontdekken. Maak heerlijke wandel- of fietstochten over Nationaal Park De Hoge Veluwe waar je vanuit beide campings al binnen een half uurtje rijden bent. Voor ultieme ontspanning kun je terecht bij De Veluwse Bron voor een fijn relaxmoment. Ook vermaken de kinderen zich prima tijdens een vakantie in Gelderland. In de omgeving zijn vele pretparken en dierentuinen waar zij de dag van hun leven zullen hebben. Met wie beleef jij een vakantie in Gelderland op een camping van Succes Holidayparcs?

Ontdek de faciliteiten van onze campings in Gelderland:

🏊 Zwembad (binnen- en/of buitenzwembad)

💦 Recreatieplas

🎣 Visvijver

🛥️ Jachthaven

⚽ Sport- en speelvelden

🍽️ Horecagelegenheden

😃 Animatieteam (alleen in het hoogseizoen)

 
Boek jouw vakantie in Gelderland

Sfeerimpressie van onze campings in Gelderland