1. Huisdiervriendelijke campings
  2. In Drenthe en Gelderland
  3. Maximaal twee honden toegestaan

Camping met hond in Nederland

Wil jij ook met je trouwe viervoeter verblijven op een camping waar honden zijn toegestaan? Dan zijn de campings van Succes Holidayparcs de ideale bestemming om te kamperen met je hond in Nederland. Onze campings waar honden zijn toegestaan liggen in Drenthe en Gelderland. Neem je hond mee op vakantie op onze campings midden in de natuur en maak heerlijke wandel- of fietstochten door de omgeving. Onze huisdiervriendelijke campings in Nederland zijn bij uitstek geschikt voor een ontspannen vakantie of weekendje weg. De huisdiervriendelijke campings liggen op unieke plaatsen in Nederland, in of dichtbij de natuur. Je kunt kamperen op een ruime en groene kampeerplek met je eigen tent, camper of caravan, met één of twee honden, of een volledig ingericht en huisdiervriendelijk vakantiehuisje huren voor extra luxe en comfort.

 
Ontdek onze huisdiervriendelijke campings
 

Jouw kampeerplaats in Drenthe of Gelderland

Op de ruime kampeerplaatsen midden in de natuur kun je heerlijk ontspannen tijdens je kampeervakantie met je hond. Onze campings bieden verschillende soorten kampeerplaatsen aan passend bij jouw wensen. Wat denk je van een vakantie aan het water? Onze campings in Gelderland beschikken over kampeerplaatsen aan het water en zelfs vismogelijkheden! Of verblijf in de groene omgeving van onze camping in Drenthe waar op alle kampeervelden een speeltuin is voor je kinderen. Jouw kampeerplaats in Drenthe of Gelderland biedt ruimte aan 6 tot 10 personen, dus ideaal voor een gezinsvakantie. Ook beschikken onze kampeerplaatsen over 4 tot 10 ampère elektra, een waterpunt en een aantal plaatsen hebben een TV aansluiting. Tijdens je vakantie mag je maximaal twee honden meenemen en kun je gebruik maken van de speciale uitlaatplaatsen op een aantal van onze campings.

Sfeerimpressie van jouw vakantie met hond

Op vakantie met hond in Nederland

De familieparken zijn bijzonder geschikt voor kampeervakanties met het hele gezin én de hond. Kom dus gezellig kamperen met je hond in Nederland. Naast zwembaden en natuurwater zijn er ook speeltuinen, een animatieteam tijdens de schoolvakanties, horeca en diverse sport- en spelgelegenheden. In de omgeving van onze campings is er veel te ondernemen, ook voor de hond. Van bossen en hondenlosloopgebieden tot gezellige dorpen en steden, maar ook leuke musea en attracties. De hele familie beleeft een heerlijke tijd op één van de campings van Succes Holidayparcs en natuurlijk de hond ook! De volgende plaatsen moet je zeker met je hond bezoeken tijdens je vakantie op de camping:

  • Wandeling met hond bij Nationaal Park Hoge Veluwe
  • Bezoek de ruime grasvelden om uit te razen en te ravotten
  • Ga naar een recreatieplas waar je hond kan afkoelen
  • Ontdek Nationaal park Dwingelderveld 
  • Ontdek Nationaal Park Drents Friese Wold 
Boek een huisdiervriendelijke kampeerplaats