Succes Holidayparcs
Camping oudere jeugd Nederland

Camping voor oudere jeugd in Nederland

  • Binnen- en/of buitenzwembaden
  • Veel activiteiten op de campings
  • Diverse sport- en spelfaciliteiten

Campings met veel faciliteiten, voor ieder wat wils!

Wil je binnenkort samen op vakantie met je hele gezin of familie en willen de tieners ook mee? Dan is een camping voor oudere jeugd in Nederland de ideale vakantiebestemming. Denk aan een zwembad voor eindeloos waterpret, sport- en spelfaciliteiten en watersport activiteiten. Dit alles vind je bij Succes Holidayparcs. Tieners zullen zich geen moment vervelen! Succes Holidayparcs beschikt over campings gelegen in Drenthe, Gelderland en Utrecht. Elke camping heeft genoeg te bieden voor een onvergetelijke vakantie met oudere jeugd in Nederland. Bij ons kun je kamperen met je eigen tent, caravan of camper op de ruime kampeerplaatsen. Wanneer kom jij langs op onze campings?

 

Jouw verblijf op onze campings

Voor een vakantie met tieners in Nederland kun je terecht op De Scherpenhof, De Tien Heugten en De Bonte Vlucht. Je kunt hier zowel kamperen als een accommodatie huren. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van elektra, waterafvoer en een CAI-aansluiting. Wil je liever in een accommodatie verblijven? Je hebt de keuze uit stacaravans, chalets en bungalows welke geschikt zijn voor maximaal 12 personen. Dankzij het uitgebreide aanbod aan kampeerplaatsen en accommodaties vind je gegarandeerd je perfecte verblijf op één van onze campings. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Succes Holidayparcs in het kort

  • In Drenthe, Gelderland of Utrecht
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Accommodaties tot 12 personen
  • Huisdiervriendelijk
  • Binnen- en/of buitenzwembad
 
 
 

Wat ga jij doen op één van onze campings?

Tijdens een verblijf op onze campings kan iedereen gebruik maken van de campingfaciliteiten. Neem een frisse duik in het binnen- en/of buitenzwembad, leef je uit op de sportvelden of gooi je hengel uit en ga een dagje vissen. De Scherpenhof beschikt over een jachthaven waar je verschillende watersporten kunt beoefenen of een mooie vaartocht over het water kunt maken. Daarnaast kun je elkaar uitdagen voor een potje bowlen of midgetgolf. Wie weet ga jij er met de winst vandoor! Zin in een feestje? Kom dan naar de speciale schuimparty avonden! Ontdek alle faciliteiten vanaf je kampeerplek. Wedden dat iedereen de tijd van hun leven beleeft. 

 
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen ⤵

🚴 Wat is er te doen in de omgeving van de campings?

De drie campings liggen op verschillende plaatsen in Nederland. Vanuit de campings kan je gemakkelijk de omgeving ontdekken. Struin door Hanzestad Deventer of fiets langs de IJssel vanaf De Scherpenhof. Bezoek tijdens je verblijf bij De Tien Heugten één van de vele schaapskooien in Drenthe. Kies je voor De Bonte Vlucht, dan mag een bezoek aan de domstad Utrecht zeker niet ontbreken. Kortom mogelijkheden genoeg!

⛺ Beschikken de kampeerplaatsen over elektra en waterpunten?

Onze kampeerplaatsen beschikken allemaal over een eigen waterafvoer, CAI aansluiting en elektra. Zo kun je op een comfortabele manier kamperen op één van onze campings. De ruime plaatsen bieden veel privacy waardoor je vakantie zeker een succes wordt!