1. Camping op de Utrechtse Heuvelrug
  2. Kampeerplaatsen & accommodaties
  3. Buitenzwembad

Camping op de Utrechtse Heuvelrug

Kamperen in de regio Utrecht is een genot voor het hele gezin. Bonte Vlucht is een prachtig vakantiepark met voorzieningen voor jong en oud. Je kunt hier kamperen met je eigen tent of caravan of een comfortabele accommodatie huren voor je vakantie. De camping op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad ligt in de omgeving van Maarn en Doorn, een schitterende omgeving voor wandel- en fietstochten.

Ultiem kamperen op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug ligt midden in het Groene Hart van Nederland. Ver weg van het drukke stadsleven kun je hier tijdens de vakantie heerlijk tot rust komen. De camping op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad ligt in een schitterende omgeving en je hebt de beschikking over een ruime kampeerplaats. Het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug biedt volop recreatiemogelijkheden. Het park is circa 100m2 groot en omdat het een Nationaal Park is wordt de natuur er beschermd tegen onder andere ontbossing en verstedelijking. Je vindt er heidevelden en de bekende stuwwal. Vakantiepark De Bonte Vlucht ligt nabij dit prachtige park en dient als perfecte uitvalsbasis om de Utrechtse Heuvelrug te verkennen.

 

Kamperen nabij Doorn

Camping de Bonte Vlucht is een prima locatie voor een kampeervakantie in de regio Doorn. Je kunt er een accommodatie huren voor het hele gezin of heerlijk kamperen. Geniet een schitterende kampeerplaats van minimaal 100m2 gelegen midden in de bossen. Wordt wakker met de geluiden van vogels en geur van dennenbomen. Ook zijn er vrijstaande chalets te huur geschikt voor maximaal vijf personen. Je kunt een verblijf huren dat is gevestigd boven het gezellige hoofdgebouw van het vakantiepark. Wil je dus liever wat meer luxe dan in een caravan of tent dan kun je deze prettige accommodaties huren en genieten van je vakantie in Doorn.

Kamperen op een camping nabij Driebergen biedt volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes door haar prachtige ligging. Je kunt bijvoorbeeld het Museum Militaire Traditie bezoeken. Ben je op zoek naar iets meer actie tijdens een dagje uit? Dan is een bezoek aan Kartcircuit De Woerd een goede suggestie. Een camping bij Driebergen biedt volop mogelijkheden voor een leuke vakantie. Niet alleen ligt onze camping dicht bij Driebergen ook vlakbij Leersum. Op vakantiepark De Bonte Vlucht is het hele seizoen van alles te beleven! Je kunt er terecht op de all-weather tennisbaan of op het sportveld dat geschikt is voor verschillende sporten. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd waar je aan deel kunt nemen. Natuurlijk is niets verplicht, je bepaalt zelf hoe je je vakantie indeelt. Misschien wil je wel gewoon lekker aan het verwarmde buitenzwembad liggen of je peuter zien genieten in het veilige peuterbadje met glijbaan. Een verblijf op deze camping bij Leersum is voor iedereen een belevenis.

Kamperen nabij Wijk bij Duurstede

Naast Doorn, Driebergen en Leersum is de Bonte Vlucht ook een camping in de buurt van Wijk bij Duurstede. Bezoek tijdens je vakantie kasteel Duurstede, museum Dorestad, het theater en de Stadshaven en ontdek de smalle straatjes met galerijen en historische panden. Je kunt uitstekend winkelen in de stad en ook na het winkelen zijn er genoeg mogelijkheden om lekker tot rust te komen op een terrasje. Na een bezoek aan deze stad kun je lekker relaxen op je kampeerplek of in je accommodatie op de camping bij Wijk bij Duurstede. Beleef onvergetelijke dagen tijdens een vakantie nabij Wijk bij Duurstede op Camping de Bonte Vlucht.

 
Boek een vakantie in de omgeving Doorn
 

Ligging van onze Camping op de Utrechtse Heuvelrug