1. Camping op de Utrechtse Heuvelrug
  2. Kamperen & accommodaties
  3. Buitenzwembad

Camping op de Utrechtse Heuvelrug

Kamperen in de regio Utrecht is een genot voor het hele gezin. Bonte Vlucht is een prachtig vakantiepark met voorzieningen voor jong en oud. Je kunt hier kamperen met je eigen tent of caravan of een comfortabele accommodatie huren voor je vakantie. De camping op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad ligt in de omgeving van Maarn en Doorn, een mooie omgeving voor wandel- en fietstochten.

Ultiem kamperen op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug ligt midden in het Groene Hart van Nederland. Ver weg van het drukke stadsleven kun je hier tijdens je vakantie heerlijk tot rust komen. De camping op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad ligt in een schitterende omgeving en je hebt de beschikking over een ruime kampeerplaats. Het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug biedt volop recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Het park is circa 10.00 hectare groot en omdat het een Nationaal Park is wordt de natuur er beschermd tegen onder andere ontbossing en verstedelijking. Je vind er heidevelden en de bekende stuwwal. Vakantiepark De Bonte Vlucht ligt in dit gebied en je kunt dus tijdens je vakantie volop van het park genieten.

 
Boek deze camping op de Utrechtse Heuvelrug
 

Kamperen in de regio Doorn

Camping de Bonte Vlucht is een prima locatie voor een kampeervakantie in de regio Doorn. Je kunt er een accommodatie huren voor het hele gezin. Je kunt een tweepersoons verblijf huren dat is gevestigd boven het gezellige hoofdgebouw van het vakantiepark. Ook zijn er vrijstaande chalets te huur geschikt voor maximaal vijf personen. Wil je dus liever wat meer luxe dan in een caravan of tent dan kun je deze prettige accommodaties huren.

Camping in de omgeving van Driebergen en Leersum

Kamperen op een camping nabij Driebergen biedt volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Je kunt bijvoorbeeld het Museum Militaire Traditie bezoeken. Wil je wat meer actie tijdens een dagje uit dan is een bezoek aan Kartcircuit De Woerd een goede suggestie. Een camping bij Driebergen biedt volop mogelijkheden voor een leuke vakantie.

Op zoek naar een camping vlakbij Leersum? Op vakantiepark De Bonte Vlucht is het hele seizoen van alles te beleven! Je kunt er terecht op de all-weather tennisbaan of op het sportveld dat geschikt is voor verschillende sporten. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd waar je aan deel kunt nemen. Natuurlijk is niets verplicht, je bepaalt zelf hoe je je vakantie indeelt. Misschien wil je wel gewoon lekker aan het verwarmde buitenzwembad liggen of je peuter zien genieten in het veilige peuterbadje met glijbaan. Een verblijf op deze camping bij Leersum is voor iedereen een belevenis.

Kamperen nabij Wijk bij Duurstede

Naast Doorn, Driebergen en Leersum is de Bonte Vlucht ook een camping in de buurt van Wijk bij Duurstede. Bezoek tijdens je vakantie kasteel Duurstede, museum Dorestad, het theater en de Stadshaven en ontdek de smalle straatjes met galerijen en historische panden. Je kunt uitstekend winkelen in de stad en ook na het winkelen zijn er genoeg mogelijkheden om lekker tot rust te komen op een terrasje. Na een bezoek aan deze stad kun je lekker relaxen op je kampeerplek of in je accommodatie op de camping bij Wijk bij Duurstede. Beleef onvergetelijke dagen tijdens een vakantie nabij Wijk bij Duurstede op Camping de Bonte Vlucht.

 

Ligging Camping op de Utrechtse Heuvelrug