Succes Holidayparcs
Camping Leersum

Vier vakantie nabij Leersum

  • 2 vakantieparken nabij Leersum
  • Bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug
  • Met buitenzwembad

Vakantiepark bij Leersum

Wanneer je op zoek bent naar een leuk vakantiepark nabij Leersum, kun je bij Succes Holidayparcs kiezen uit twee bungalowparken die zeer dichtbij Leersum liggen. Vakantiepark De Ossenberg ligt op een kleine 7 kilometer van Leersum en Vakantiepark Bonte Vlucht op slechts 4 kilometer! Je bent dan ook zo vanaf beide vakantieparken in het gezellige Leersum! Er is genoeg te beleven tijdens jouw vakantie op een van onze goedkope campings bij Leersum! Onze twee parken in Utrecht bieden je beide een buitenzwembad, smaakvolle horeca, een kidsclub in het hoogseizoen en diverse sport en spel mogelijkheden. Wanneer je kiest voor een vakantie op een vakantiepark bij Leersum kun je zowel kamperen als een vakantiehuisje bij Leersum huren. Vakantiepark De Ossenberg biedt diverse fijne accommodaties aan en bij Vakantiepark Bonte Vlucht kun je naast het huren van een vakantiehuis, ook kiezen voor kamperen op onze camping bij Leersum!

Bekijk de mogelijkheden voor jouw volgende vakantie en boek een vakantiepark bij Leersum ⤵

Vakantie vieren op Vakantiepark Bonte Vlucht

Op ons vakantiepark bij Leersum geniet je van zowel een kampeervakantie als het huren van een vakantiehuisje bij Leersum. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, beschikken over 6 ampère stroom en hebben altijd een sanitairgebouw in de buurt. Een vakantiehuis huren bij Leersum kan op ons vakantiepark voor maximaal 2 tot 6 personen. We bieden diverse appartementen, chalets en safaritenten aan. Op Vakantiepark Bonte Vlucht is er voor jong en oud genoeg te beleven. Plons in het verwarmde buitenbad, sla een balletje op de tennisbaan, ga een hapje eten in het restaurant en borrel gezellig na in ons bruine café. De kinderen vermaken zich in de Kidsclub (tijdens de vakantieperiodes) of in de speeltuin! Graag tot ziens op onze camping bij Leersum!

🌳 Kamperen en vakantiehuizen
🌳 Verwarmd buitenzwembad
🌳 Restaurant, cafetaria, bruin café en buitenterras
🌳 Kidsclub (in de vakantieperiodes)
🌳 Sportveld, tennisbaan en jeu de boulesbaan

Vakantie vieren op Vakantiepark De Ossenberg

Vakantiepark De Ossenberg is een fijn bungalowpark nabij Leersum waar je volop geniet van de natuurrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Hier huur je een comfortabel vakantiehuis bij Leersum geschikt voor maximaal 5 personen. Op het park hoef je je ook geen moment te vervelen! Neem een verfrissende duik in ons buitenzwembad op ons vakantiepark bij Leersum. De smaakvolle horeca nodigt uit om lekker te gaan eten, drinken of iets af te halen! De kinderen zullen zich ook vermaken: in de vakantieperiodes in de Kidsclub en het hele jaar door in de diverse speeltuinen. Ook kunt u op het park fietsen en e-choppers huren, wel zo leuk om zo de omgeving te gaan verkennen! Wanneer gaat u op vakantie naar ons bungalowpark bij Leersum?

🌳 Diverse chalets voor maximaal 5 personen
🌳 Restaurant, snackbar en café
🌳 Kidsclub en diverse speeltuinen
🌳 Multifunctioneel sportveld
🌳 Buitenzwembad

Sfeerimpressie van een vakantie op een camping bij Leersum 📸

 

To do's in Leersum en omgeving

Naast de fijne faciliteiten op de parken van Succes Holidayparcs in Utrecht, is er ook genoeg te doen in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het gezellige Leersum! Gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug en met diverse prachtige landgoederen, is Leersum een fijne bestemming om te gaan wandelen, fietsen en cultuur te snuiven. Parc Broekhuizen en Landgoed Zuylestein zijn beide schitterende eeuwenoude landgoederen die je zeker niet over mag slaan. Of bezoek de Graftombe van Nellesteyn, een mausoleum en uitzichttoren bovenop de Donderberg. Iets verderop, in Amerongen, kun je een bezoek aan Kasteel Amerongen natuurlijk niet overslaan met haar rijke collectie aan meubelen, schilderijen en andere huisraad. De actieveling kan zich uitleven op een van de vele mountainbikeroutes over de Utrechtse Heuvelrug. En mogen de kinderen kiezen? Dan is een dagje uit naar Ouwehands Dierenpark of het Spoorwegmuseum zeker een aanrader! En dat allemaal eenvoudig te bezoeken vanaf een van onze campings bij Leersum.

 
 
 

Hier vind je onze campings bij Leersum ⤵