1. Campings met visvijver in Nederland
  2. Kamperen & vissen
  3. Voor jong en oud

Camping met viswater

Op zoek naar een camping met viswater in Nederland? Kies uit één van de campings van Succes Holidayparcs voor een ontspannen en geslaagde vakantie! Een camping aan een visvijver geeft u de mogelijkheid om de hele dag te vissen in de buurt van uw vakantieadres. En dat is zeker aantrekkelijk, zeker wanneer er nog veel meer te doen is op de camping. Camping Rhederlaagse Meren en De Scherpenhof zijn beide campings met een visvijver en De Tien Heugten is een camping waar een visvijver in de buurt zit. De campings zijn ook ideale bestemmingen om samen met uw kinderen te genieten van een (vis)vakantie. 

Locaties campings met visvijver

  • Rhederlaagse Meren: Lathum, Gelderland
  • De Scherpenhof: Terwolde, Gelderland
  • De Tien Heugten: Schoonloo, Drenthe
Boek nu een camping met viswater
 
 

Over Succes Holidayparcs

Visvijver op: 
✓ Rhederlaagse Meren
✓ De Scherpenhof

Ook vismogelijkheden op: 
✓ De Tien Heugten

Camping met visvijver in Nederland

Een camping met een speciale vijver waar u uw hengel uit kunt gooien; dat kan bij de campings van Succes Holidayparcs die een visvijver hebben. Bij camping Rhederlaagse Meren en De Scherpenhof kunt u kamperen en vissen combineren. Deze campings hebben visstekken waar u uw hengel uit kunt gooien. Bij camping De Tien Heugten is er geen speciale visvijver aanwezig, maar deze camping is gelegen aan een recreatieplas met zandstrand. Wegens de ligging aan een recreatieplas zijn er mogelijkheden om onder andere te vissen. 

Bent u op zoek naar een camping met visvijver en zwembad? Ook dan bent u bij Succes Holidayparcs aan het juiste adres! Alle drie de campings bevatten namelijk ook een zwembad waar u een heerlijke duik in kunt nemen tijdens uw vakantie. Wilt u liever met een boot varen? Kies dan niet voor een camping met viswater, maar voor een camping met jachthaven. Heb jij je hengel al ingepakt voor een ontspannen visvakantie bij een camping van Succes Holidayparcs? Graag tot snel!

Boek nu een camping met visvijver in Nederland