Succes Holidayparcs
Camping met viswater

Verblijf op campings met viswater

  • Visvakantie in Nederland
  • Op 3 vakantieparken
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Campings met viswater

Op zoek naar een camping met viswater in Nederland? Kies uit één van de campings van Succes Holidayparcs voor een ontspannen en geslaagde vakantie! Een camping aan een visvijver geeft je de mogelijkheid om de hele dag te vissen in de buurt van jouw vakantieadres. En dat is zeer aantrekkelijk, zeker wanneer er nog veel meer te doen is op de camping. Camping De Scherpenhof is een mooie camping met een visvijver en De Tien Heugten is een camping waar een visvijver in de buurt zit. De campings zijn ook ideale bestemmingen om samen met jouw kinderen te genieten van een (vis)vakantie. Verblijf op een ruime kampeerplaats (aan het water) of overnacht in een comfortabele accommodatie geschikt voor 2 tot 12 personen. Met welk gezelschap je ook komt, je geniet gegarandeerd van een visvakantie op een van onze campings met viswater.

Ontdek ons aanbod

Onze campings met visvijver

Campings met visvijver in Nederland

Een camping met een speciale vijver waar je jouw hengel uit kunt gooien; dat kan bij de campings van Succes Holidayparcs die een visvijver hebben. Bij De Scherpenhof kun je kamperen en vissen combineren. Deze campings hebben visstekken waar je jouw hengel uit kunt gooien. Bij camping De Tien Heugten is er geen speciale visvijver aanwezig, maar deze camping is gelegen aan een recreatieplas met zandstrand. Wegens de ligging aan een recreatieplas zijn er mogelijkheden om te vissen en nog veel meer!

Ben je op zoek naar een camping met visvijver en zwembad? Ook dan ben je bij Succes Holidayparcs aan het juiste adres! Alle drie de campings beschikken namelijk ook over een zwembad waar je een heerlijke duik in kunt nemen tijdens jouw visvakantie. Wil je liever met een boot varen? Kies dan niet voor een camping met viswater, maar voor een camping met jachthaven. Heb jij je hengel al ingepakt voor een ontspannen visvakantie in Nederland bij een camping van Succes Holidayparcs? Graag tot snel!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid