Succes Holidayparcs
Camping met viswater

Verblijven op een camping met viswater

  • Vakantieparken in Nederland
  • Met een visvijver
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Vier jouw visvakantie op een camping met viswater

Wil jij graag vissen tijdens je vakantie? Kies dan uit één van de campings van Succes Holidayparcs voor een ontspannen en geslaagde vakantie! Een camping aan een visvijver geeft je de mogelijkheid om heerlijk te vissen op loopafstand van je verblijf. En dat is zeer aantrekkelijk, zeker wanneer er nog veel meer te doen is op de camping. De Scherpenhof is een mooie camping met een visvijver en De Tien Heugten heeft een eigen recreatieplas. De campings zijn ook ideale bestemmingen om samen met de kinderen te genieten van een visvakantie. Verblijf op een ruime kampeerplaats aan het water of overnacht in een comfortabele accommodatie geschikt voor maximaal 12 personen. Er is voor iedereen wel een geschikt verblijf tijdens een visvakantie op een van onze campings!

 
 

Overnachten op onze gezellige campings

Op onze campings met viswater zal het je aan comfort niet ontbreken! Bij De Scherpenhof in Gelderland kun je overnachten op een ruime kampeerplaats met een optionele ligging aan het water of in een comfortabel vakantiehuis dat geschikt is voor maximaal 12 personen. Dankzij de ligging aan de IJssel heb je een prachtig uitzicht op het water. De Tien Heugten ligt in Drenthe, hier kun je eveneens kamperen op ruim opgezette plekken in de natuur en overnachten in een bungalow, chalet of safaritent. Vanuit je verblijf ben je zo bij de recreatieplas waar je je hengel kunt uitgooien. Welke camping met visvijver heeft jouw voorkeur?

 

Ontdek onze campings met visvijver:

To do's tijdens je vakantie

Een vakantie bij Succes Holidayparcs is er een om nooit vergeten dankzij onze uitgebreide parkfaciliteiten! Zwemmen, sporten en spelen; bij ons kan het allemaal! Naast de visvijver beschikt De Scherpenhof ook nog over een eigen jachthaven waar je je boot kunt aanmeren. En behalve vissen kun je ook heerlijk zwemmen en ontspannen aan de recreatieplas bij De Tien Heugten en De Scherpenhof. Let op: Om te kunnen vissen heb je een VISpas nodig. De omgeving van onze parken is ideaal om eropuit te gaan tijdens een wandeling of fietstocht. Ontdek de veelzijdige natuur van Drenthe of Gelderland of breng een bezoekje aan een nabij gelegen pretpark.

 

Onze toffe faciliteiten:

  • Recreatieplas met zandstrand
  • Zwembad
  • Mogelijkheden voor sport en spel
  • Uitdagende speeltuinen
  • Fietsverhuur
 
 
 
 

Wat andere gasten ons vroegen:

 

• Heb ik een VISpas nodig?

Om op onze campings te mogen vissen moet je in het bezit zijn van een VISpas. Hiermee draag je bij aan het beheer van het viswater. De VISpas is eenvoudig online te bestellen.

• Op welke soorten kan ik vissen?

Op onze campings en aan de IJssel kun je vissen op een divers aanbod aan soorten. Onder andere karper, brasem en snoek zijn veelvoorkomende vissoorten.