1. Campings langs de Ijssel
  2. Met jachthaven en privéstrand
  3. Kampeerplaatsen en accommodaties

Camping aan de IJssel

Als je op zoek bent naar een gezellige camping in Gelderland waar volop watersportmogelijkheden zijn, dan zijn Recreatiepark en Jachthaven Rhederlaagse Meren en De Scherpenhof een goede keuze. Je kunt hier heerlijk van het water genieten. In de jachthaven kun je een bootje huren voor een mooie tocht over de IJssel. De campings aan de IJssel liggen direct aan het water. Je kunt er ook terecht met je eigen boot, want er zijn meerdere ligplaatsen voor plezierboten beschikbaar. Of u nu komt kamperen of kiest voor een comfortabele accommodatie. Ons uitgebreide aanbod biedt u de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen!

Camping in de buurt van Rheden

Als je gaat kamperen in de omgeving van Rheden kun je genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Arnhem. De Posbank is een bekend natuurgebied, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen tijdens je vakantie op een camping nabij Rheden. Langs de IJssel voeren prachtige routes waar je veel van de mooie omgeving kunt zien. Ook op het recreatiepark is genoeg te beleven. Er is een tennisbaan en er zijn meerdere speeltuinen voor de kinderen. Vanzelfsprekend is het een camping in Nederland met zwembad.

Camping nabij Lathum

Lathum heeft een mooie jachthaven, Het Eiland genaamd. Hier kun je aanmeren met je eigen boot of met een gehuurd bootje. Je kunt mooie vaartochten maken en onderweg een stop maken voor wat rust, een hapje en een drankje. Ook op recreatiepark Rhederlaagse Meren kun je terecht voor een goede maaltijd in het restaurant of voor een lekker frietje in de snackbar. Vanaf de camping bij de Veluwe kun je het prachtige natuurgebied uitstekend ontdekken. Wandel of fiets door de dichte bossen en langs de uitgestrekte heidevelden van de Veluwe.

Camping in de regio Doesburg

Doesburg is een gezellige plaats om te bezoeken. Vanaf een camping nabij Doesburg kun je een bezoek brengen aan het gezellige centrum of aan het Lalique Museum dat in Doesburg is gevestigd. Vanaf recreatiepark Rhederlaagse Meren, een camping vlakbij Doesburg, ben je in korte tijd in Doesburg of één van de andere gezellige plaatsen langs de IJssel.

Ook Rozendaal is één van de plaatsen vlakbij de IJssel. Kies voor een accommodatie huren of kamperen in de buurt van Rozendaal en ontdek het dorp vlakbij Arnhem. Tijdens een vakantie in de omgeving van Rozendaal is een bezoekje aan Kasteel Rosendael zeker een aanrader. Ga ook eens wandelen bij de Kapellenberg of bezoek de Emmapiramide; een uitkijkberg met uitzichttoren. Bij helder weer kijk je vanuit hier voorbij de Duitse grens. Beleef een heerlijke vakantie op een camping nabij Rozendaal.

Verblijf aan de Ijssel
 
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren

Rhederlaagse Meren

Lekker uitwaaien, fietsen, wandelen, het water bedwingen middels een boot of surfplank of gewoon lekker onderuit zakken in je strandstoel op ons privéstrand; kortom de tijd nemen om de vrijheid te ervaren. Pure Vakantie!
De Scherpenhof
De Scherpenhof
De Scherpenhof
De Scherpenhof
De Scherpenhof
De Scherpenhof

De Scherpenhof

Op de groene uiterwaarden van de IJssel ligt Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof. Een park met talloze faciliteiten en veel mogelijkheden in de omgeving, maken het tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen.