1. Campings langs de Ijssel
  2. Met jachthaven en privéstrand
  3. Kampeerplaatsen en accommodaties

Camping aan de IJssel

Als je op zoek bent naar een gezellige camping langs de IJssel waar volop watersportmogelijkheden zijn, dan zijn Recreatiepark en Jachthaven Rhederlaagse Meren en De Scherpenhof een goede keuze. Je kunt hier heerlijk van het water genieten. In de jachthaven kun je een bootje huren voor een mooie tocht over de IJssel. De campings aan de IJssel liggen direct aan het water. Je kunt er ook terecht met je eigen boot, want er zijn meerdere ligplaatsen voor plezierboten beschikbaar. Of je nu komt kamperen of kiest voor een comfortabele accommodatie op onze vakantieparken aan de IJssel. Ons uitgebreide aanbod biedt je de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen! Met wie bezoek jij een camping aan de IJssel?

Kamperen aan de IJssel

Als je komt kamperen langs de IJssel bij Rhederlaagse Meren kun je genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Arnhem. De Posbank is een bekend uitkijkpunt over een prachtig natuurgebied, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen tijdens je vakantie op een camping nabij de IJssel. Langs de IJssel voeren prachtige routes waar je veel van de mooie omgeving kunt zien. Ook op het recreatiepark is genoeg te beleven. Er is een tennisbaan en er zijn meerdere speeltuinen voor de kinderen. Vanzelfsprekend is het een camping in Nederland met zwembad.

Een andere plek om te kamperen langs de IJssel is bij De Scherpenhof in Lathum. Dit park heeft een mooie jachthaven, Het Eiland genaamd. Hier kun je aanmeren met je eigen boot of met een gehuurd bootje. Je kunt mooie vaartochten maken en onderweg een stop maken voor wat rust, een hapje en een drankje. Ook kun je er terecht voor een goede maaltijd in het restaurant of voor een lekker frietje in de snackbar. Vanaf de camping bij de Veluwe kun je het prachtige natuurgebied uitstekend ontdekken. Wandel of fiets ook eens langs de IJssel en geniet van jouw vakantie.

Camping in de regio Doesburg

Doesburg is een gezellige plaats om te bezoeken. Vanaf een camping nabij Doesburg kun je een bezoek brengen aan het gezellige centrum of aan het Lalique Museum dat in Doesburg is gevestigd. Vanaf recreatiepark Rhederlaagse Meren, een camping vlakbij Doesburg, ben je in korte tijd in Doesburg of één van de andere gezellige plaatsen langs de IJssel.

Ook Rozendaal is één van de plaatsen vlakbij de IJssel. Kies voor een accommodatie huren of kamperen in de buurt van Rozendaal en ontdek het dorp vlakbij Arnhem. Tijdens een vakantie in de omgeving van Rozendaal is een bezoekje aan Kasteel Rosendael zeker een aanrader. Ga ook eens wandelen bij de Kapellenberg of bezoek de Emmapiramide; een uitkijkberg met uitzichttoren. Bij helder weer kijk je vanuit hier voorbij de Duitse grens. Beleef een heerlijke vakantie op een camping nabij Rozendaal.

Boek een verblijf op een camping aan de IJssel
 
3591 beoordelingen
8,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,1.

Veelgestelde vragen over campings aan de IJssel

⛺ Waar kan ik kamperen langs de IJssel?

Kamperen aan de IJssel kan bij Succes Holidayparcs op twee campings aan het water. De kampeervelden zijn ruim opgezet en op vele plekken heb je een mooi uitzicht op het water en de langsvarende boten. Kamperen langs de IJssel, we raden het écht iedereen aan!

❓ Welke campings liggen aan de IJssel?

Dat zijn de campings De Scherpenhof in Terwolde en Rhederlaagse Meren in Lathum van Succes Holidayparcs. Deze campings langs de IJssel beschikken over een jachthaven, zwembad en recreatiewater. Aan waterpret zal het je in ieder geval niet ontbreken. Varen, vissen, zwemmen, suppen en nog veel meer… ontdek het op een camping aan de IJssel.

➡ Welke camping aan de IJssel ligt bij Doesburg?

Wanneer je op zoek bent naar een camping aan de IJssel nabij Doesburg kun je terecht op onze camping in Gelderland Rhederlaagse Meren. Gelegen op slechts 12 autominuten van Doesburg. En omdat onze camping aan de IJssel ligt is varen naar Doesburg ook mogelijk natuurlijk!

📍 Welke camping aan de IJssel ligt bij Deventer?

De Scherpenhof is een camping aan de IJssel nabij Deventer. Deze camping van Succes Holidayparcs ligt op slechts 8 kilometer van het centrum van Deventer. Vaar vanaf de camping over de IJssel en bewonder de bekende skyline van Deventer van een geheel andere kant. Meer ook zeker eens aan en bewonder de oude binnenstad van Deventer.

🐾 Op welke camping aan de IJssel kan ik met de hond verblijven?

Wij begrijpen dat je graag met de hond een camping aan de IJssel bezoekt. Samen wandelen langs de uiterwaarden, apporteren langs en in het water of even relaxen op de kade. De Scherpenhof en Rhederlaagse Meren zijn campings aan de IJssel waar je hond meer dan welkom is. Je hond is welkom op de kampeerplaatsen en in enkele accommodaties.