Succes Holidayparcs
Omgeving
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Omgeving De Tien Heugten

Het is heel eenvoudig om je vakantiedagen in Drenthe te vullen en doordat Recreatiepark de Tien Heugten zo centraal ligt kan je alle kanten op. In Assen vindt u onder andere het Provinciaal Museum. Het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Hooghalen en het Nationaal Hunebedden Informatiecentrum in Borger zijn ook zeker een bezoekje waard. 

De nationale parken Dwingelderveld en het Drents Friese Wold doe je met de auto ook makkelijk aan. De kinderen zullen een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen niet snel vergeten. Voor de allerkleinsten is het kabouterland in Exloo een echte aanrader. Je familievakantie in Drenthe begint bij ons, op Recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo.

Zoekt u iets voor de kinderen, dan zijn Kabouterland in Exloo of Wildlands Adventure Zoo in Emmen zeker aanraders. Ook een stad als Groningen, met haar fraaie historische centrum, moet u zeker eens bezoeken. De binnenstad is autoluw en deels autovrij en dat maakt het een prima plaats om eens lekker te gaan winkelen.