Succes Holidayparcs
Vakantiepark Westerbork

Vakantiepark Westerbork

  • Op 10 kilometer afstand van Westerbork
  • Gelegen aan een recreatieplas met strand
  • In de Drentse natuur

Vakantiepark bij Westerbork in Drenthe

Voor een vakantie nabij Westerbork zit je goed bij Recreatiepark De Tien Heugten in Drenthe op slechts 10 kilometer van het dorp Westerbork. Nabij Westerbork op ons vakantiepark kun je zowel kamperen als een glampingaccommodatie of ander vakantiehuis huren. De recreatieplas, het buitenzwembad, het gezellige eetcafé en de midgetgolfbaan zorgen er onder andere voor dat jouw verblijf op onze camping bij Westerbork een succes wordt! In de omgeving van Westerbork vind je natuurlijk Herinneringscentrum Kamp Westerbork met haar museum en vrije toegang tot het voormalige kampterrein. Ook de Westerbork Synthese Radio Telescoop ligt in dit gebied, een spectaculair gezicht! Graag tot ziens op ons vakantiepark bij Westerbork

 
 

Een huisje huren bij Westerbork

Een vakantiehuis nabij Westerbork is een fijne uitvalsbasis voor een bezoek aan de omgeving. De vakantiehuizen van De Tien Heugten zijn geschikt voor 4 tot maximaal 8 personen. Jouw vakantiehuisje bij Westerbork is van alle gemakken voorzien met een vaatwasser (m.u.v. de safaritenten) en gezellig tuinmeubilair voor vele uurtjes vertoeven in de buitenlucht. Enkele van onze vakantiehuizen liggen zelfs direct aan het water van de recreatieplas! Ook je huisdier is van harte welkom in een aantal accommodaties. Heb jij je keuze al gemaakt? Wordt het een safaritent, chalet of vakantiehuisje bij Westerbork?

Een vakantiehuis bij Westerbork

  • Voor maximaal 4 tot 8 personen
  • Huisdiervriendelijk
  • Gelegen aan onze recreatieplas
  • Glamping en vakantiehuizen
 

Een sfeerimpressie van ons vakantiepark in de omgeving van Westerbork 📸

 

De omgeving van ons vakantiepark bij Westerbork

Tijdens je vakantie nabij Westerbork bij De Tien Heugten vermaak jij je natuurlijk uitstekend met onze fijne faciliteiten. Neem een duik in het buitenbad of in de recreatieplas, ga heerlijk eten in ons eetcafé of op het terras en de kids vermaken zich bij de Kidsclub Holly, in de speeltuin of op de sportvelden. 

Maar de omgeving van Westerbork rondom ons vakantiepark is ook het ontdekken waard. Het meest bekend is Westerbork van het voormalige doorvoerkamp ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Het Herinneringscentrum Kamp Westerbork houdt de herinnering levend van de ruim honderdduizend Joden, Roma en Sinti die vanaf hier zijn gedepoteerd naar concentratie- en vernietigingskampen verder naar het oosten. Een bezoek aan het museum en het kampterrein is indrukwekkend en educatief voor jong en oud. Op en rondom het oude kampterrein staan sinds de jaren '70 veertien parabolische antennes die samen de Westerbork Synthese Radio Telescoop vormen. Het gebied is vrij toegankelijk te voet en per fiets en is zeker een aanrader voor wetenschapliefhebbers! Ook steden als Assen, Emmen en Groningen zijn goed bereikbaar vanaf ons vakantiepark bij Westerbork en leuk voor een dagje shoppen en culinair genieten. 

 
 

Hier vind je Recreatiepark De Tien Heugten nabij Westerbork ⤵