Succes Holidayparcs
Vakantiehuis Rijnland-Palts

Vakantiehuis Rijnland-Palts

  • Laagste prijsgarantie
  • Op 400 km afstand vanaf midden Nederland
  • Vakantiehuizen voor 2-6 personen

Vakantiehuis in Rijnland-Palts

Wilt u binnenkort op vakantie naar Duitsland? Overweeg dan zeker eens om een vakantiehuis in Rijnland-Palts te huren. Bij Vakantiepark Hambachtal verblijft u in de heuvelachtige regio de Hunsrück, onderdeel van Rijnland-Palts. Ons vakantiepark in Rijnland-Palts ligt op slechts 400 kilometer vanaf midden Nederland. Dat betekent dat u minder reistijd heeft en daardoor meer tijd over houdt voor vakantie. Vanuit uw vakantiehuis in Rijnland-Palts, geschikt voor 2 tot 6 personen, ontdekt u de mooiste plekjes van de Eifel en de Moezel-Saar. Deze regio's in Rijnland-Palts herbergen diverse natuurgebieden en hebben ook op het gebied van cultuur veel in huis. Met wie gaat u een huisje huren in Rijnland-Palts?

 

Huisje huren in Rijnland-Palts voor een weekend

U wilt een lang weekend ertussenuit? Stap dan in de auto richting Vakantiepark Hambachtal en verblijf in een vakantiehuis in Rijnland-Palts. Onze appartementen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en de bungalows boekt u voor 4 tot 6 personen. Alle accommodaties zijn volledig ingericht, van alle gemakken voorzien en hebben een terras of balkon. Een korte vakantie in Duitsland geeft u de gelegenheid weer even helemaal op te laden. Komt u gezellig met z'n tweeën of met het hele gezin?

Vakantiewoning in Rijnland-Palts voor een week

Een vakantiehuis in Rijnland-Palts is ook heel geschikt voor een langer verblijf. Op ons vakantiepark vindt u uitgebreide faciliteiten die uw vakantie compleet maken. U kunt zowel met jonge kinderen als tieners terecht bij Vakantiepark Hambachtal. Voor de jonge kids is er de Kidsclub Holly. Ons subtropische zwemparadijs met glijbaan en wildwaterbaan is in trek bij alle leeftijden. Vertier vindt u ook op de bowlingbaan of tijdens een potje midgetgolf.

Ontdek Rijnland-Palts

Een vakantiehuis huren in Rijnland-Palts betekent dat u vakantie viert in een veelzijdige Duitse deelstaat. Zowel de Hunsrück als de nabijgelegen regio's Eifel en Moezel-Saar zijn zeer geschikt voor een actieve vakantie. Het heuvelachtige gebied is heerlijk om een lange wandeling of fietstocht te maken. Fietsen huurt u overigens eenvoudig op het vakantiepark. Bent u een wintersportliefhebber? Dan is het ook in de winter een goed idee om een vakantiehuis in Rijnland-Palts te huren. De heuvels van de Hunsrück zijn in de winter een fijn wintersportgebied om te skiën, snowboarden of langlaufen. Liefhebbers van cultuur kunnen Trier, de oudste stad van Duitsland, natuurlijk niet overslaan. Deze stad aan de Moezel staat bol van de oude historische gebouwen. U begrijpt het al, een vakantiehuis in Rijnland-Plats biedt u veel mogelijkheden!

 

Ligging van Vakantiepark Hambachtal