1. In de buurt van Eifel
  2. Subtropisch zwemparadijs
  3. Voor jong en oud

Vakantiepark in de Eifel

Wil je genieten van een goedkope maar zeer afwisselende vakantie in Duitsland dan kun je een huisje boeken op een vakantiepark in de Eifel. Hier vind je gezellige en ruime vakantiebungalows waar je een ontspannen vakantie kunt doorbrengen. Op veel parken kun je met hond verblijven, maar check dit wel als je gaat boeken om teleurstelling te voorkomen. In de omgeving van je vakantiehuisje bij de Eifel kun je heerlijke wandelingen maken en natuurlijk kun je er ook fietsen. Houd rekening met het hoogteverschil, dit kan soms best pittig zijn.

Vakantiehuis omgeving Eifel

Ben je op zoek naar een fijn vakantiehuis in de omgeving van de Eifel dan kun je boeken bij Succes Holidayparcs. Hier vind je onder andere ons vakantiepark in Duitsland. In deze prachtige omgeving kun je een verblijf doorbrengen variërend van een lang weekend tot enkele weken. Regelmatig is er een mooie aanbieding waarvan je gebruik kunt maken zodat je vakantie goedkoper zal uitpakken dan waar je wellicht op had gerekend. Op het bungalowpark zijn uitstekende voorzieningen om je verblijf te veraangenamen, zoals een subtropisch zwemparadijs. Op de website kun je alle informatie hierover lezen.

Zoek & Boek
 

Over Hambachtal

Ligging: 
✓  
In Oberhambach, Hunsrück
✓ 
In de buurt van Eifel

Accommodaties:
✓  
Appartementen
✓  Bungalows

Arrangement:
✓ 
All-inclusive arrangement

Omgeving van het vakantiepark

De Eifel is niet alleen een mooi natuurgebied. Je vindt er ook bekende steden zoals Trier en Saarbrücken. Hier kun je gezellig winkelen en je kunt er ook lekker uit eten als je eens een dag geen zin hebt om zelf te koken. Daarnaast hebben deze steden ook interessante bezienswaardigheden zoals eeuwenoude kerken en andere gebouwen. Ook heeft elke stad interessante musea die je kunt bezoeken.

Boek nu je verblijf in een mooi bungalowpark in de Eifel

Ben je op zoek naar een verblijf in een vakantiepark in de Eifel in Duitsland dan kun je bij Succes Holidayparcs een mooie en ruime bungalow of appartement boeken voor een aantrekkelijke prijs. Zeker voor gezinnen met kinderen is dit park erg aantrekkelijk vanwege de Kids Club waar zij leuke dingen kunnen doen met leeftijdgenootjes. Vooral als je buiten het hoogseizoen met vakantie gaat zijn er zeer aantrekkelijke tarieven mogelijk. Bekijk de aanbiedingen op de website en boek direct als je jouw perfecte vakantie hebt gevonden.

Boek een vakantie bij de Eifel
 
 

Ligging Vakantiepark Hambachtal