Succes Holidayparcs
Weekendje weg Duitsland

Weekendje weg Duitsland

  • Vakantiepark in de Hunsrück
  • Appartementen en bungalows
  • Subtropisch zwemparadijs

Weekendje weg in Duitsland

Is het de laatste tijd druk geweest op het werk en lijkt de laatste vakantie alweer zo lang geleden? Denk dan eens aan een korte vakantie net over de grens. Een weekendje weg in Duitsland is dan ideaal. U bent er zo en heeft toch het gevoel écht even weg te zijn. Kom ook de batterij weer opladen en boek een heerlijk weekend weg op een vakantiepark in Duitsland!

Vakantiepark Hambachtal is een veelzijdig vakantiepark gelegen in de deelstaat Rijnland-Palts en een mooie bestemming voor een heerlijk weekje weg of weekendje weg naar Duitsland. Het vakantiepark ligt in de plaats Oberhambach; een gezellige stad waar u zowel in de zomer als in de winter terecht kunt bij verschillende horecazaakjes en kunt slenteren langs leuke boetiekjes en winkeltjes. Een weekend weg in Duitsland is perfect voor een korte fiets- en/of wandelvakantie of een mountainbike weekend. Rondom Oberhambach zijn er verschillende fiets- en wandelroutes waar u uit kunt kiezen welke u langs de mooiste uitzichten brengen en u laten genieten van de prachtige natuur in de directe omgeving van Oberhambach. 

Uw verblijf op Vakantiepark Hambachtal

Wanneer u besloten heeft een weekend door te brengen op ons vakantiepark in de Hunsrück heeft u de keuze om te verblijven in een appartement of in een bungalow. De appartementen zijn geschikt voor 2 personen, ideaal voor als u er even tussenuit wilt met uw partner. De bungalows bieden plek aan maximaal 6 personen, perfect voor het gezin. Alle accommodaties beschikken over een balkon of terras met tuinmeubilair. Verder zijn zowel de appartementen als de bungalows voorzien van alle gemakken die u zich maar kunt wensen. Ook is uw hond welkom op ons vakantiepark. In welke accommodatie komt u uw weekendje weg in Duitsland vieren?

Een weekendje naar Duitsland is natuurlijk niet te vergelijken met een lange zomervakantie. Daarom is het extra belangrijk dat u vanaf de eerste minuut dat échte vakantiegevoel te pakken heeft. Vakantiepark Hambachtal is een volledig vakantiepark met uitgebreide faciliteiten. Direct bij aankomst kan uw heerlijk weekendje weg in Duitsland beginnen. Zet de koffers neer en neem gelijk een heerlijke duik in het subtropisch zwembad. Voor onze allerkleinste gasten is Holly een onophoudelijke bron van vertier. Samen met het animatieteam wordt er gezongen, gedanst en geknutseld. Kortom, een weekendje weg naar Duitsland is er echt even tussenuit voor iedereen.

Faciliteiten Hambachtal

► Subtropisch zwemparadijs met glijbaan
► Kidsclub Holly
► Restaurant en bar
► Bowlingbanen
► Midgetgolfbaan
► Tennisbaan
► Fietsverhuur
► Huisdiervriendelijk

Veelgestelde vragen over een weekendje weg naar Duitsland ⤵️

Wat zijn tips voor een weekend weg naar Duitsland?

Wanneer u niet al te ver wilt reizen voor een weekend weg naar Duitsland is Vakantiepark Hambachtal ideaal gelegen. Na slechts enkele uren vanuit het midden van Nederland staat u in een geheel andere natuurrijke omgeving. Bezoek sfeervolle dorpen en steden, ga wandelen of fietsen in het heuvellandschap of ontspan bij de faciliteiten op ons vakantiepark bij de Eifel

Waar beleef ik een actief weekendje weg in Duitsland?

Een actief weekendje weg in Duitsland beleeft u bij Vakantiepark Hambachtal. Zo kunt u zwemmen, bowlen, tennissen en midgetgolfen op ons park. In de omgeving kunt u uitstekend mountainbiken, hiken of rodelen. In de omliggende steden kunt u tevens musea en diverse restaurantjes bezoeken. Voor een weekendje weg in Duitsland boordevol plezier kunt u bij ons genieten in een vakantiehuisje in de Hunsrück.