• Subtropisch zwemparadijs
  • Op slechts 4 uur rijden van Utrecht
  • Met een glijbaan, wildwaterkanaal en bubbelbad

Vakantiepark in Duitsland met zwembad

Voor een heerlijke vakantie op een vakantiepark in Duitsland met zwembad kun jeĀ terecht bij vakantiepark Hambachtal van Succes Holidayparcs. Op ons park vind jeĀ een van de mooiste overdekte zwembaden van Duitsland. Hier vind jeĀ meerdere zwembaden, een bubbelbad, een gave glijbaan en jetstreams. Voor de jongsteĀ kinderen is er een apart kinderbad. En wanneer jeĀ een vakantiehuisje op Hambachtal boekt heb jeĀ gratis toegang tot het subtropische zwemparadijs! Ideaal dus voor een gezinsvakantie in Duitsland. JeĀ kunt op ons bungalowpark in Duitsland met subtropisch zwembadĀ verblijven in een appartement voor 2 tot 4 personen of in een bungalow voor 2 tot 6 personen. Ons park is gelegen in het prachtige heuvellandschap van de HunsrĆ¼ck. Wanneer ga jijĀ op vakantie in Duitsland op ons vakantiepark met zwembad?

 
Bekijk onze accommodaties
 
 

Jouw vakantie op VakantieparkĀ Hambachtal

Jouw vakantie in Duitsland met zwembad op Vakantiepark Hambachtal kun jeĀ doorbrengen in meerdere accommodaties. Kies je voor een fijnĀ 2- totĀ 4-persoons appartement met kitchenette, badkamer (mĆ©t vloerverwarming) en balkon met terrasmeubilair. Of toch voor een 2- tot 6-persoons bungalow met open keuken, eigen terras met tuinmeubilair en ruimte voor het parkeren van de auto? Beide zijn ideaal voor een weekendje of weekjeĀ weg op ons vakantiepark nabij zuid Duitsland met subtropisch zwembad. Naast ons zwemparadijs vind jeĀ op Vakantiepark Hambachtal ook een smakelijk restaurant met bar en buitenterras, een kidsclub (tijdens de vakanties)Ā en chillzone voor deĀ jongere en oudere kinderen en een bowlingbaan. Tevens kun je relaxen in de sauna of een balletje slaan op de tennisbaan of de midgetgolfbaan.

 

Faciliteiten Vakantiepark Hambachtal

  • Subtropisch zwemparadijs
  • ChillZone met gamehal
  • Kidsclub (in de vakantieperiodes)
  • Restaurant met buitenterras
  • Snackbar
  • Tennisbaan
  • Midgetgolfbaan
  • Bowlingbaan
 

Omgeving van Vakantiepark Hambachtal

In deĀ prachtige natuurlijke omgeving van ons vakantiepark in Duitsland met zwembad valt genoeg te ondernemen. Zowel in de zomer als de winter kun jeĀ hier volop genieten. De heuvelrijke omgeving nodigt uit om lange wandeltochten te maken, ook leuk met de hond, of om een van de vele mountainbikeroutes te ontdekken. Tevens ligt ons vakantieparkĀ nabij de stad Trier waar de cultuurliefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Deze prachtige historische stad, gelegen aan de Moezel, nodigt uit tot winkelen en cultuur snuiven. Of bezoekĀ bijvoorbeeld een van de vele edelsteenslijperijen of de talrijke kastelen die de omgeving rijk is. In de winter maak jeĀ vanaf onsĀ vakantiepark met subtropisch zwembad in Duitsland prachtige skitochten of jeĀ kunt gaan langlaufen. Zoals je gemerkt hebt, is er meer dan voldoende te doen tijdens jouw vakantie in Duitsland met zwembad! Wanneer mogen wij jouĀ verwelkomen?

 
Boek jouw vakantie naar Duitsland
 
Of bekijk eerst de beschikbaarheid
 

Sfeerimpressie van onsĀ bungalowpark in Duitsland met subtropisch zwembadĀ ā¤µļø