Succes Holidayparcs
Hambachtal

Vakantiepark Idar Oberstein

  • Vakantiehuis nabij Idar Oberstein
  • Subtropisch zwemparadijs met glijbaan
  • Slechts 400 km van Utrecht

Vakantiepark bij Idar Oberstein

Bent u op zoek naar een vakantiepark in de buurt van Idar Oberstein? Dan heeft u uw bestemming gevonden! Vakantiepark Hambachtal ligt in de deelstaat Rijnland-Palts en biedt de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Zuid-Duitsland. Combineer uw bezoek aan de stad Idar Oberstein met een verblijf op Vakantiepark Hambachtal. U heeft de keuze uit een ruim appartement voor 4 personen of een sfeervol vakantiehuis voor maximaal 6 personen, beide voorzien van alle gemakken die u zich maar kunt wensen. Idar-Oberstein, de sieraden- en edelstenenstad is uw reisdoel? Op ons vakantiepark in Duitsland kunt u een vakantiehuis nabij Idar Oberstein huren. Wanneer u kiest voor een vakantiehuis beschikt u over een sfeervolle woonkamer, open keuken, badkamer en 2 of 3 slaapkamers. De appartementen zijn ingedeeld in een woon/slaapkamer met tv en een kitchenette voorzien van alle gemakken. Wanneer komt u een vakantiehuis bij ons huren nabij Idar Oberstein?

Op vakantie nabij Idar Oberstein

Tijdens uw vakantie nabij Idar Oberstein bij Vakantiepark Hambachtal is er in de omgeving genoeg te doen voor jong en oud. Bezoek Idar Oberstein en ontdek het geheim van de legendarische Felsenkirche, bezoek Burg Bosselstein en kasteel Oberstein. De levendige geschiedenis wijst u de weg van de edelstenen. Ga langs de edelsteenmijnen in de Steinkaulenberg, de enige edelstenenmijn in Europa die nog kan worden bezichtigd. Verbaas u over de manieren waarop ruwe edelstenen worden verwerkt in de historische 'Weiherschleife', de laatste op waterkracht werkende edelstenenslijperij aan de Idarbach. Ook nodigen fascinerende exposities u uit tot een bezoek aan het Deutsches Mineralienmuseum en het Deutsches Edelsteinmuseum.

Vakantiepark Hambachtal ligt in Rijnland-Palts en wordt ook wel de "Wijngaard van Duitsland" genoemd. Wijn is voor de inwoners veel meer dan alleen drank, het is een manier van leven. De vele wijnplantages op glooiende heuvels zorgen voor een prachtige sfeer en tijdens uw vakantie nabij Idar Oberstein mag een bezoekje aan een wijnboerderij dan ook niet ontbreken. Maak een wandeling door het Hunsrück-Hochwald National Park of geniet van het uitzicht vanaf kasteel Oberstein over de hele stad! Na een dag vol activiteiten kunt u zich vervolgens heerlijk ontspannen in uw vakantiehuis nabij Idar Oberstein. 

 

Faciliteiten op Vakantiepark Hambachtal

Geniet tijdens uw verblijf op ons vakantiepark nabij Idar Oberstein van de vele parkfaciliteiten; spring in het subtropische zwembad en glijd van de glijbaan, ga een actief potje tennissen of ga de uitdaging met elkaar aan op de bowlingbaan of midgetgolfbaan. Speciaal voor de kinderen is er een kidsclub aanwezig in de schoolvakanties. Zo geniet iedereen van een welverdiende vakantie op ons vakantiepark nabij Idar Oberstein. U kunt de dag afsluiten met een heerlijk diner in ons restaurant of genieten van een drankje aan de bar. Wanneer mogen we u verwelkomen bij Vakantiepark Hambachtal nabij Idar Oberstein?

Uw verblijf bij Hambachtal

  • Parkeren bij uw accommodatie
  • Subtropisch zwembad met glijbaan
  • Bungalows voor maximaal 6 personen
  • Appartementen voor maximaal 4 personen
  • In de buurt van de Moezel, Eifel en Idar Oberstein