Succes Holidayparcs
Huisje huren Zuid Duitsland

Vakantiehuis Zuid-Duitsland

  • Huisje huren in Zuid-Duitsland
  • Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs
  • Op slechts 400 km van Utrecht

Vakantiehuis huren in Zuid-Duitsland

Wilt u in Zuid-Duitsland een vakantiehuis huren voor uw volgende vakantie? Bij Vakantiepark Hambachtal, een park dat gelegen is midden in de Hunsrück in Duitsland, kunt u een gezellig en comfortabel vakantiehuisje huren in Zuid-Duitsland. Het park vlak bij de Moezel beschikt over een heerlijk subtropisch zwembad met onder andere een glijbaan en een wildwaterkanaal. Op slechts 4 uur rijden vanaf het midden van Nederland komt u aan bij het vakantiepark midden in een prachtige omgeving met bossen en een stuwmeertje. Bij Vakantiepark Hambachtal is er van alles te doen voor het gehele gezin. Dat maakt het dan ook een perfecte optie voor een leuke vakantie. Het hele gezin, inclusief de hond, zal zich hier meer dan thuis voelen tijdens een vakantie!

Wilt u graag een huisje huren in Zuid-Duitsland? Bij Vakantiepark Hambachtal zijn goedkope vakantiehuizen in Duitsland te vinden die perfect aansluiten bij uw wensen! U heeft de keuze uit een vakantiehuis voor 4 of 6 personen. De vakantiehuizen beschikken over een eigen terras, een woonkamer, een compleet ingerichte keuken, 2 of 3 slaapkamers en een badkamer. Naast een vakantiehuisje huren in Duitsland kunt u ook een appartement huren. Deze zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. In alle verblijven kunt u zelf koken, maar u kunt natuurlijk ook uiteten gaan. 

Vakantiehuisje in Zuid-Duitsland

Als u graag er tussen uit wilt in een huisje in Zuid-Duitsland, dan heeft een goedkoop huisje in Zuid-Duitsland natuurlijk altijd de voorkeur. Een verblijf met een voordelige prijs is vast niet de enige voorwaarde waar uw vakantie aan moet voldoen. Er moet natuurlijk ook voldoende te beleven en te ontdekken zijn in de buurt van uw vakantiewoning in Zuid-Duitsland. In de groene en bosrijke omgeving van het vakantiepark vindt u naast het natuurgebied de Eifel, ook de Moezel en de historische stad Trier. Het wintersportgebied Erbeskopf, waar u in de wintermaanden kunt skiën, is ook in de buurt gelegen. In de zomer kunt u de uitkijktoren beklimmen die bovenop de berg staat, om vervolgens snel af te dalen met de rodelbaan. Een vakantiehuis huren in Zuid-Duitsland geeft u gelukkig ook meer budget om tijdens uw vakantie leuke uitjes te ondernemen. Kies uit een van onze goedkope vakantiehuisjes in Zuid-Duitsland voor een heerlijke vakantie! 

6 redenen om te boeken bij Vakantiepark Hambachtal

  Voordelig vakantiehuis huren in Zuid-Duitsland
  Op slechts 400 km rijden van Utrecht
  Met prachtig subtropisch zwemparadijs 
  Beleef vertier samen met het hele gezin
  Talrijke bezienswaardigheden in de omgeving
  Dichtbij de Moezel, de Eifel en Trier

🏠 Waar vind ik een geschikt vakantiehuis in Zuid-Duitsland voor een gezinsvakantie? 

In Zuid-Duitsland een vakantiehuis huren kan bij Vakantiepark Hambachtal voor maximaal 6 personen. U kunt kiezen uit een bungalow in Duitsland voor 4 personen of 6 personen. Deze beschikken over twee of drie slaapkamers zodat de kinderen een eigen plekje hebben. Tevens heeft u de keuze uit de standaard of comfort versie voor uw huisje in Zuid-Duitsland.

🐕 In welk vakantiehuis in Zuid-Duitsland is de hond welkom?

Wanneer u zoekt naar een kindvriendelijk vakantiepark in het zuiden van Duitsland is Vakantiepark Hambachtal een fijne plek. Het zwembad, de bowlingbaan, tennisbaan en speelplekken zijn leuk voor kinderen. Tieners voelen zich helemaal op hun gemak op ons kindvriendelijke vakantiepark in Duitsland.

❓ Wat is een leuk vakantiehuisje in het zuiden van Duitsland?

In Zuid-Duitsland een vakantiehuisje huren kan op vele prachtige plekken. Wanneer u bij Vakantiepark Hambachtal een vakantiehuisje huurt bevindt u zich in de schitterende regio de Hunsrück. Ideaal voor een heerlijke wandelvakantie in Zuid-Duitsland. Met wie huurt u een van onze comfortabele vakantiehuisjes in Zuid-Duitsland?