Op het park
  1. Vakantiepark in Duitsland
  2. Mét subtropisch zwemparadijs
  3. Indoor-zwemparadijs

Vakantiepark in Duitsland met subtropisch zwembad

Wat dacht u van uw vakantie doorbrengen op een vakantiepark in Duitsland met een subtropisch zwembad? Bij Vakantiepark Hambachtal, gelegen in de Duitse Hunsrück, vindt u één van de mooiste overdekte zwembaden van Duitsland. Met onder andere een bubbelbad, een glijbaan en jetstreams beleven jong én oud oneindig veel waterpret en zwemplezier! En we doen er nog iets extra’s bovenop: ons vakantiepark in Duitsland heeft niet alleen een zwembad, maar ook heerlijke wellness mogelijkheden. Als gast van Vakantiepark Hambachtal heeft u gratis toegang tot dit subtropische zwemparadijs! Bij ons kunt u verblijven in een appartement voor 2 tot 4 personen of een bungalow voor 2 tot 6 personen. Één ding is zeker: u beleeft de tijd van uw leven op ons vakantiepark met zwembad in Duitsland!

 

Vakantiepark in Duitsland met zwemparadijs

Waarom u moet kiezen voor ons vakantiepark met subtropisch zwembad in Duitsland? Het binnenzwembad van Vakantiepark Hambachtal is niet zomaar een zwembad. Met een glijbaan, jetstreams, een bubbelbad, is het een ware beleving voor jong én oud! Heeft u zin om na het zwemmen even uit te rusten? Schuif dan aan bij de zwembadbar, waar u onder het genot van een hapje en een drankje van het watervertier nageniet. Voor de kinderen onder ons is er een apart kinderbad aanwezig, zodat ook zij veilig waterpret beleven. Alles is mogelijk op ons vakantiepark met subtropisch zwembad!

Ons vakantiepark met zwemparadijs:

  1. Gelegen in de Duitse Hunsrück
  2. Subtropisch zwemparadijs met glijbaan
  3. Accommodaties voor 2 tot 6 personen
  4. Altijd voordelige prijzen

Bungalows en appartementen voor 2 tot 6 personen

Op ons bungalowpark in Duitsland met subtropisch zwembad verblijft u in een appartement voor max. 4 personen of een bungalow voor max. 6 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bevinden zich in het heuvellandschap van de Duitse Hunsrück. Voor welke accommodatie u ook kiest, u maakt altijd onbeperkt en gratis gebruik van ons zwembad en de andere faciliteiten, zoals de bowlingbanen, minigolfbaan, wellness mogelijkheden, ChillZone voor tieners en Kinderclub Holly. Kortom: beleef een complete én onvergetelijke vakantie op ons vakantiepark in Duitsland met subtropisch zwembad en vele andere faciliteiten!

Boek uw vakantie bij Vakantiepark Hambachtal
 
 

Meer Faciliteiten