Succes Holidayparcs
Kamperen met kinderen

3 tips voor een kampeervakantie in Nederland met kinderen

Kamperen met kinderen in Nederland

Wil je het vakantiegevoel dicht bij huis beleven? Dan zijn de parken van Succes Holidayparcs de ideale uitvalsbasis. Hier beleef je een familievakantie vol plezier, dankzij de vele faciliteiten voor kinderen en tieners. Zo kan je lekker ontspannen bij de accommodatie, terwijl de kids hun gang gaan met hun vriendjes en vriendinnetjes. Van spelletjes spelen met de animatie tot in het zwembad: de kids ervaren op deze parken plezier als nooit tevoren. Bovendien weten wij als geen ander dat ouders het alleen naar hun zin hebben als de kinderen dat ook hebben. Daarom geven wij je in dit artikel vier tips voor een kampeervakantie in eigen land met kinderen.

Tip 1: Bonte Vlucht in Utrecht

Voor een gezellige familievakantie in Nederland moet je bij Vakantiepark Bonte Vlucht zijn. In het bosrijke Doorn vind je dit vakantiepark waar er voor het hele gezin wel wat te beleven is. Terwijl jij als ouder plaats neemt op het buitenterras kunnen de kids een verkoelende duik nemen in het verwarmde openluchtzwembad of ravotten op de verschillende speeltoestellen. Meedoen met de kidsclub behoort zomers ook tot de mogelijkheden. De tieners vermaken zich op het sportveld of halen een lekkere snack bij de snackbar. Hoewel er op het park genoeg te doen is, is er in de omgeving ook van alles te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het Dick Bruna huis of aan het Spoorwegmuseum? Beide zijn in Utrecht gelegen. Volop mogelijkheden!

Vakantiepark Bonte Vlucht

Tip 2: De Scherpenhof in Gelderland

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in Nederland? Dan ben je van harte welkom bij De Scherpenhof in Gelderland. Dat deze camping kindvriendelijk is, blijkt wel uit de vele activiteiten die worden georganiseerd bij Kidsclub Holly. Zo maken de jongere kinderen hier iedere vakantie de leukste knutsels en kunnen ze de tofste dansjes leren tijdens de minidisco. Alsof dat nog niet genoeg is kunnen zij ook nog spelen in het overdekte speelparadijs of zwemmen in de zwembaden. De aanwezigheid van een recreatieplas en een gamehal maken De Scherpenhof bovendien een geschikt vakantiepark met tieners. Als je samen met de kids een dagje uit wilt, breng dan een bezoek aan de Apenheul of aan Gezinspark ‘t Smallert. 

De Scherpenhof

Tip 3: De Tien Heugten in Drenthe

Welkom op vakantieparadijs De Tien Heugten, waar iedere vakantie met kinderen wordt omgetoverd tot een waar feestje. Bovendien behoort De Tien Heugten tot een van de gezelligste campings in Nederland met een zwembad. Zo roetsjen de kids van de glijbaan en spetteren de kleintjes in het aparte kinderbad. Voor wat quality time kan het hele gezin een balletje slaan op de midgetgolfbaan of een middagje ontspannen aan de recreatieplas. Ook kunnen de kinderen aansluiten bij de Kidsclub waar het enthousiaste animatieteam klaar staat om hen te vermaken. Een dagje uit? Bezoek dan Attractiepark Slagharen of het Sprookjeshof.    

De Tien Heugten

Een vakantie in eigen land bij Succes Holidayparcs

Voor een vakantie met kinderen is Nederland het geschikte vakantieland. De vier parken van Succes Holidayparcs liggen in ons eigen land, waardoor je niet urenlang hoeft te reizen voor een leuke vakantie met kinderen. Bovendien zijn de parken niet alleen vriendelijk voor de kids maar ook voor de portemonnee, aangezien je bij Succes Holidayparcs altijd verzekerd bent van de laagste prijsgarantie.

Ook verblijven op een vakantiepark met kinderen? Wacht niet langer en boek vandaag nog een verblijf.