Succes Holidayparcs
camping met zwembad nederland

Beleef urenlang waterplezier op onze campings met zwembad

  • Campings voor jong en oud
  • In Drenthe, Gelderland en Utrecht
  • Binnen- en buitenzwembaden

Neem een duik in het zwembad op een van onze campings

Ga je met kinderen op vakantie? Dan is een zwembad een échte must. Kinderen willen dolgraag zwemmen tijdens de vakantie. Als je naar een Nederlandse camping met zwembad gaat, is de kans groot dat ze de hele dag in het binnen- of buitenzwembad te vinden zijn. Succes Holidayparcs heeft mooie campings met een binnen- en/of buitenzwembad in verschillende delen van Nederland. Zo bieden wij een onvergetelijke kampeerervaring in Utrecht, Gelderland en Drenthe voor een heerlijke vakantie met het hele gezin.

Ontdek het aanbod op onze campings met zwembad:

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug

Bonte Vlucht is een fraaie camping in de provincie Utrecht. Deze camping beschikt over een verwarmd openluchtzwembad waar de gasten gratis gebruik van kunnen maken. Deze camping heeft nog meer faciliteiten om je verblijf zo prettig en comfortabel mogelijk te maken, zoals een jeu de boules baan en een sportveld. Wil je jouw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark met zwembad, dan heb je een onvergetelijk verblijf!

Rust en ruimte in Drenthe

Drenthe is een prachtige provincie waar je rust, ruimte en ongerepte natuur vindt. Geniet van de Drentse gastvrijheid bij De Tien Heugten. Dit is een camping met een buitenbad en een apart peuterbad zodat ook de jongste gasten veilig in het water kunnen spelen. Je kunt hier ook heerlijk ontspannen aan de recreatieplas met zandstrand of een balletje slaan op de midgetgolfbaan. Kamperen in Nederland is nog nooit zo leuk geweest.

Genieten aan het water in Gelderland

In Gelderland vind je De Scherpenhof; een mooie camping met een directe ligging aan de IJssel. Hier kun je van een onbezorgde vakantie genieten met het hele gezin. Deze camping beschikt over zowel een verwarmd buitenzwembad als een binnenzwembad. Je kunt hier overnachten op een ruime kampeerplaats maar je kunt ook verblijven in een sfeervolle accommodatie voor nét wat meer comfort. Ook hier vind je een mooie recreatieplas met een ligweide en zandstrand. Deze camping beschikt zelfs over een eigen jachthaven voor een vakantie met eigen boot!

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🛝 Heeft jullie zwembad ook een glijbaan?

Recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo is een camping met een buitenzwembad en een glijbaan. Deze glijbaan is maar liefst 36 meter lang! Naast het zwembad kun je ook ontspannen aan de recreatieplas met zandstrand en op pad met de kidsclub. Deze camping in Drenthe is een voordelige bestemming die geschikt is voor het gehele gezin.

🏊 Welke camping heeft een binnenzwembad?

Recreatiepark De Scherpenhof bevat naast een buitenzwembad en een recreatieplas ook een binnenzwembad. Deze camping is gelegen aan de IJssel in Gelderland. Het park bevat een jachthaven, overdekt speelparadijs en nog veel meer faciliteiten voor jong en oud!