Succes Holidayparcs
  Vissen op De Scherpenhof

Vissen op De Scherpenhof

Vissen op De Scherpenhof 🎣

Voor een visvakantie in Gelderland moet je zeker eens een kijkje nemen bij Recreatiepark De Scherpenhof. Ons recreatiepark is gelegen in Terwolde, op de groene uiterwaarden van de IJssel. Dit natuurlijke en groene gebied biedt de perfecte uitvalsbasis voor een visvakantie bij De Scherpenhof. Wanneer je je hengel uitgooit in onze visvijver of in de IJssel kun je zeker een grote diversiteit aan vissoorten verwachten. De omgeving, rust en stilte maken jouw visvakantie helemaal compleet. Met wie kom jij samen gezellig vissen bij De Scherpenhof? Lees voor meer praktische informatie en tips snel verder! 

Wat voor vissen zijn er te vangen? 🐟

In onze visvijver of in de IJssel, heb je de kans om diverse soorten vissen aan de haak te slaan. Zo kun je onder andere een meerval, paling, snoek, baars, snoekbaars, barbeel, roofblei, voren, brazem en karper vangen. Wist je dat de paling wel 24 uur buiten het water kan overleven? En dat de grootste snoeken zich in Noord-Amerika bevinden? De barbeel geeft zich niet snel voor gewonnen, hij zal altijd de stenen of obstakels op de bodem opzoeken om op die manier proberen los proberen te komen. Zo is een meerval ook niet makkelijk om te vangen. De grootste meerval die ooit is gevangen was in een rivier in Italië, de meerval was 278 centimeter lang was en woog 144 kilo. Wie weet kom jij dat record bij ons vakantiepark met visvijver verbreken?

Is er een VISpas nodig en hoe kom ik daaraan? ✅

Voor zowel de IJssel als de visvijver hebben volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar een visvergunning (VISpas) nodig. Via internet kun je dit gemakkelijk bestellen: www.vispas.nl. Dierenwinkel Pets&Co Berends in Twello is dicht bij ons vakantiepark gelegen. Hier heb je ook de mogelijkheid om een VISpas aan te schaffen. Dit kan voor een jaar of een week, de jaarkaart van de Deventer Hengelsportvereniging kun je uitbreiden met een nacht-, driehengel- of bootvergunning in de daarvoor bestemde wateren van de DHV. Pets&Co Berends is gemakkelijk met de auto of met die fiets te bereiken. Het adres gaat als volgt: Marktplein 30, 7391 DZ Twello. Hier kun je gratis parkeren.

Overige informatie 🐠

Bij Pets&Co Berends in Twello kunt je als recreatieve hengelaar terecht voor al je benodigdheden. Zij bieden een compleet assortiment aan met onder andere een ruime keus in pluggen, blinkers, shads, molens, hengels, schepnetten, dobbers, haken, visdraad, voerkorven en nog veel meer! Elke week krijgen ze een verse aanlevering aan levend aas zoals maden en wormen. Je kunt daar altijd terecht voor verdere informatie. Zij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 0571-270822.

Over De Scherpenhof 🏡

Recreatiepark en jachthaven De Scherpenhof is gelegen in Terwolde. Hier bevinden zich vele faciliteiten voor zowel jong als oud. Van diverse zwembaden, sport- en spelmogelijkheden en een kidsclub tot horecagelegenheden en een recreatieplas met ligweide en zandstrand. Je kunt een ruime kampeerplaats of een vakantiehuis voor 4 tot 12 personen bij ons boeken. Ons recreatiepark is zeer geschikt voor kinderen en ideaal voor een vakantie samen met het gezin of familie! 

Vissen bij De Scherpenhof
Vissen bij De Scherpenhof
Vissen bij De Scherpenhof
Vissen bij De Scherpenhof
Vissen bij De Scherpenhof