Succes Holidayparcs
Seizoenplaats Nederland

Seizoenplaatsen Nederland

 • Seizoenplaatsen in Nederland
 • Op campings in Drenthe, Utrecht en Gelderland
 • Huisdiervriendelijke campings

Seizoenplaatsen in Nederland

Weinig reistijd, heerlijk weer en geen taalproblemen. Het wordt steeds aantrekkelijker om je vakantie te vieren in ons kikkerlandje. Kies daarom voor een vakantie op één van onze campings met seizoenplaatsen in Nederland. Een seizoenplaats in Nederland op onze campings in Drenthe, Gelderland of Utrecht betekent vakantie vieren wanneer het jou komt. Zoek jouw plekje uit en profiteer van jouw seizoenplaats vanaf eind maart t/m begin oktober. De campings van Succes Holidayparcs zijn prachtig gelegen; verblijf aan het water, midden in het bos of in een landelijke omgeving. Ook is jouw trouwe viervoeter van harte welkom op onze campings met seizoenplaatsen in Nederland. Voor welke camping kies jij?

Onze seizoenplaatsen:

 • Scherpenhof, Tien Heugten en Bonte Vlucht: alle kampeerplaatsen zijn beschikbaar voor seizoensgasten.
 

Seizoenplaats in Gelderland

Een vakantie aan het water? Kies dan voor een seizoenplaats in Gelderland bij De Scherpenhof. Onze camping beschikt over een jachthaven, een recreatieplas en zelfs een zandstrand; voor een strandvakantie hoef je dus niet perse naar de zee! Onze kampeerplaatsen in Gelderland bieden ruimte aan 6 tot 10 personen en maximaal twee honden. Daarnaast beschikken onze kampeerplaatsen over 4 tot 10 ampère elektra, een waterpunt en een aantal plaatsen hebben een TV aansluiting. Huur een bootje op de camping en vaar over de IJssel of bezoek steden als Deventer, Apeldoorn of Zutpen tijdens je vakantie op een seizoenplaats in Gelderland.

Seizoenplaats in Drenthe

Voor een vakantie in het prachtige landschap van Drenthe is Recreatiepark de Tien Heugten de ideale vakantie bestemming. Ons vakantiepark in het Drentse Schoonloo beschikt over ruime kampeerplaatsen geschikt voor 6 tot 10 personen. De seizoenplaatsen in Drenthe beschikken over 6 of 10 ampère stroom en hebben ruimte voor maximaal 2 honden. Ook kinderen vermaken zich opperbest op onze camping dankzij de speeltuinen op alle campingvelden. Met vele faciliteiten op het vakantiepark valt er voor jong en oud genoeg te beleven. Neem een heerlijke duik in het zwembad met 36 meter lange glijbaan of ga gezellig met het hele gezin midgetgolfen op de 18-holes midgetgolfbaan.

Liever een centraal gelegen seizoenplaats? Ontdek dan onze camping Bonte Vlucht, gelegen in Utrecht. Met seizoenplaatsen in Utrecht, midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, zal je veel rust ervaren terwijl je binnen een mum van tijd in de bruisende omliggende steden bent. Op het park zijn er ook vele faciliteiten voor kinderen zoals sport- en speelvelden en animatie in de vakantieperiodes; ideaal dus voor een gezinsvakantie. Onze ruime kampeerplaatsen van 100 tot 200 m² met 6 ampére stroom zijn geschikt voor maximaal 6 personen. 

Sfeerimpressie van jouw seizoenplaats in Nederland

Faciliteiten bij de seizoenplaatsen in Nederland

Onze campings in Nederland beschikken over diverse faciliteiten voor een onvergetelijke kampeervakantie. Huur een bootje op jouw seizoenplaats in Gelderland en maak een heerlijke vaartocht over de IJssel. Werk je kleurtje bij op het zandstand van je seizoenplaats in Drenthe of neem een duik in het verwarmde buitenzwembad vanaf je seizoenplaats in Utrecht. De volgende faciliteiten kun je tegenkomen op jouw seizoenplaats in Nederland:

 • Binnen- en buitenzwembad*
 • Recreatieplas*
 • Sportvelden*
 • Speeltuinen
 • Animatie (in het hoogseizoen)
 • Horecagelegenheden
 • Wifi

* Niet elke camping beschikt over deze faciliteiten. 

Reserveer jouw seizoenplaats in Nederland

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.