Succes Holidayparcs
Kerstvakantie Nederland

Geniet samen tijdens de kerst

  • Kerst op een vakantiepark
  • In Nederland of Duitsland
  • Profiteer van de laagste prijsgarantie

De kerst vier je samen in een vakantiehuis in Nederland of Duitsland

De kerstvakantie, de vakantie waar veel mensen elk jaar reikhalzend naar uitkijken. Gezellig kerst vieren met de familie, urenlang tafelen en natuurlijk het nieuwe jaar inluiden met oud & nieuw. Maakt u het dit jaar extra bijzonder door de kerstvakantie op een vakantiepark door te brengen? De vakantieparken van Succes Holidayparcs bevinden zich in Nederland en Duitsland en zijn ideaal voor familievakanties. Een huisje huren met kerst bij Succes Holidayparcs doet u op landelijke locaties, ideaal voor een lange wandeling tijdens de kerstdagen. Omdat kerst vaak al duur genoeg is, boekt u bij ons altijd met de laagste prijsgarantie. Komt u dit jaar kerst met ons vieren?

Kerstvakantie op een vakantiepark

U wilt er warmpjes bijzitten in de kerstvakantie? Dan vindt u precies wat u zoekt bij Succes Holiydayparcs. Een chalet of bungalow huren op een van onze vakantieparken biedt u alle gemakken zodat u een heerlijke vakantie beleeft. U kunt met een gezelschap tot maximaal 12 personen bij ons terecht. Nodig dus ook vooral opa & oma uit voor de kerstdagen. Wilt u de hond ook meenemen? Op sommige vakantieparken is uw huisdier ook toegestaan. Op onze vakantieparken zijn bovendien verschillende faciliteiten te vinden. Uiteten met kerst kan veelal in het restaurant op het vakantiepark, ideaal als u geen zin heeft om zelf in de keuken te staan. Op vakantie met kinderen? Voor kinderen is een vakantiepark met binnenzwembad helemaal te gek!

Waar wilt u naartoe met kerst?

🎅 Bonte Vlucht in Utrecht
🎅 De Scherpenhof in Gelderland
🎅 Het Grote Zand in Drenthe
🎅 De Tien Heugten in Drenthe
🎅 Hambachtal in Duitsland
🎅 Ossenberg in Utrecht

Wat te doen in de kerstvakantie?

Wilt u de kerstvakantie combineren met een skivakantie? Bekijk dan ons vakantiepark in Duitsland waar u in de winter prachtig kunt skiën. Zo staat u overdag op de latten en geniet u 's avonds in uw vakantiehuis van een kerstdiner. Onze vakantieparken in Nederland en Duitsland liggen allen op locaties midden in de natuur, veelal in het bos of aan het water. Wilt u daarom niet alleen maar binnen zitten met de kerstdagen, dan heeft u volop mogelijkheden voor een winterse wandeling. Vanaf de vakantieparken zijn leuke steden en dorpen ook makkelijk te bereiken. Met de kerstdagen wordt er altijd veel georganiseerd, bezoek bijvoorbeeld een kerstmarkt en geniet van de gezellige sfeer tijdens deze feestelijke periode. Maximaal genieten in de kerstvakantie doet u bij Succes Holidayparcs!

Liever met oud en nieuw verblijven?