Succes Holidayparcs
Zomervakantie

Onvergetelijke zomervakantie

  • Kamperen en vakantiehuizen
  • Op 6 vakantieparken in Nederland en Duitsland
  • Boordevol animatieprogramma

Vier een onvergetelijke zomervakantie in Nederland of Duitsland

Op zoek naar een plek waar je een onvergetelijke zomervakantie kunt beleven? Succes Holidayparcs is dé perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke zomervakantie in Nederland of Duitsland. Met volle teugen genieten in een vakantiehuis of op de camping; op de vakantieparken van Succes Holidayparcs is het allemaal mogelijk! De verblijven op onze prachtige parken zijn tegen een voordelige prijs te boeken. De parken hebben ieder een unieke ligging aan het water, in het bos of in een landelijke omgeving. Tussen de prachtige en verrassende locaties in Gelderland, Drenthe, Utrecht en het Duitse Rijnland-Palts zit vast en zeker jouw ideale vakantiebestemming voor de zomervakantie!

De zomer in Nederland of Duitsland vieren bij Succes Holidayparcs

Ben je op zoek naar een accommodatie voor de aankomende zomervakantie in Nederland of Duitsland? Dan zit je bij Succes Holidayparcs zeker goed! Voor de zomervakantie kun je een huisje huren op één van onze zes vakantieparken. Ook kun je kamperen op onze kampeerplekken of overnachten in een bungalow of in een appartement. Bijna alle vakantieparken beschikken over een buitenzwembad, waar jong en oud een verfrissende duik in kunnen nemen tijdens de warme zomerdagen. Daarnaast staat er in het hoogseizoen een animatieteam klaar die zorgt dat de kinderen zich geen moment vervelen. Ook kun je op alle parken terecht bij het restaurant of café voor een verkoelend drankje. 

Faciliteiten*:

  • Binnen- of buitenzwembad
  • Recreatieplas
  • Diverse watersportmogelijkheden
  • Animatieprogramma
  • Diverse sport- en speelvelden
  • Jachthaven
  • Fietsverhuur

*Let op: niet alle parken beschikken over dezelfde faciliteiten. 

Zomervakantie bij Succes Holidayparcs

Wat is er te doen in de omgeving?

Door de unieke ligging van de vakantieparken is er in de omgeving altijd genoeg te beleven! Op vakantiepark De Scherpenhof geniet je van een zomervakantie aan het water. Dit park heeft onder andere een buitenzwembad, liggen aan een jachthaven en beschikken over een recreatieplas. Vakantieparken De Tien Heugten, Bonte Vlucht, Ossenberg, Het Grote Zand en ook Hambachtal bevinden zich in een bosrijke omgeving. Het is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een wandel- en fietsvakantie! In de buurt van de vakantieparken zijn veel mogelijkheden voor het ondernemen van avontuurlijke uitjes, denk aan dierenparken, pretparken, grote steden en culturele hotspots.

Boek nu je vakantie bij Succes Holidayparcs en profiteer van zomerse kortingen! ☀️ Wij zien je graag bij één van onze parken.

Ontdek onze vakantieparken ⬇️