1. Vakantiepark met tieners
  2. Diverse sportvelden
  3. Zwembaden

Vakantiepark met tieners

Wilt u met uw familie op vakantie? Heeft u tieners in uw gezin? Geen enkel probleem. Succes Holidayparcs biedt u genoeg mogelijkheden waar u naar toe kan. Waar voor elke leeftijd in het hoogseizoen activiteiten georganiseerd worden of dan al te doen is in de omgeving van het park.

Op vakantie met tieners is altijd een uitdaging. Wanneer u weet wat uw kind graag wilt op vakantie dan kijkt u wat het beste bij u past. Wij helpen u hier graag bij!

Boek uw vakantiepark met tieners
 

Over Succes Holidayparcs

✓ 6 vakantieparken (Nederland en Duitsland)​
✓ Voor jong en oud
✓ Huren en kamperen

 

Vissen op De Scherpenhof

Is vissen hetgeen wat uw kind rust geeft? Bij Recreatiepark de Scherpenhof is er een visvijver. Dus neem de vishengels mee en laat uw kind de hengel uitwerpen bij de visvijver. U kunt er dan zelfs voor kiezen om een kampeerplek te nemen bij een camping met visvijver. Of huur een vakantiehuis, zoals een stacaravan, gezellige bungalow of knusse chalet. 

Midgetgolfen op De Tien Heugten

Houden jullie graag van een uitdaging? Dan kunnen jullie ook lekker gaan midgetgolfen op onze 18 holes midgetgolfbaan bij de Tien Heugten. Het is ook een gezellige activiteit voor de hele familie. Ga de strijd met elkaar aan. Wie kan in het minste aantal slagen de 18 holes afleggen? Na een gezellige dag kunt u overnachten in een vakantiehuis die van alle gemakken zijn voorzien. U heeft de keuze uit een stacaravan, chalet of een bungalow of verblijf op een kampeerplaats.

Varen bij Rhederlaagse Meren

Vinden jullie het gaaf om met de boot te varen? Bij Rhederlaagse Meren kunt u de boot bij de jachthaven aanleggen. Hoe ideaal is het om varen en vakantie vieren te combineren? Vraag naar de mogelijkheden voor bootstalling. Na een heerlijke dag op het water, kunt u de dag afsluiten in uw fijne vakantiehuis of op uw ruime kampeerplaats. 

 

Vakantie in de natuur bij Bonte Vlucht en De Ossenberg

Is de natuur iets wat uw kind zich interesseert? Dan is Bonte Vlucht of de Ossenberg de ideale vakantiepark. De vakantiehuizen en kampeerplaatsen liggen midden in de bossen. Bij het hoofdgebouw is er wifi dus uw kind zal daar kunnen internetten als hij/zij dit wil. Bij de Bonte Vlucht bestaat er toch de mogelijkheid om even iets met het gezin te doen. Daar is een jeu-de-boulesbaan op het park. Ook kun je een balletje slaan op de all weather tennisbaan. Bij De Ossenberg kun je je uitleven op de multifunctionele baan waar je onder andere kunt voetballen en handballen. Ga de strijd met elkaar aan, wie gaat er winnen?

Vakantiepark met tieners in Duitsland

Ons park Hambachtal te Duitsland is een zeer geschikt vakantiepark voor tieners. Speciaal voor deze groep hebben wij een ChillZone waarbij ze met leeftijdsgenoten samen kunnen zijn. De ChillZone is vrij toegankelijk voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Sluit de dag af in uw heerlijk vakantiehuis met uw gezin met tieners.

Ontdek onze vakantieparken