• Accommodaties en kamperen
 • Faciliteiten en activiteiten voor tieners
 • Zwembad of zwemvijver
 • WiFi

Vakantiepark voor tieners

Wil je graag samen met je hele familie op vakantie en 'moeten' jouw tieners ook mee? Zij gaan graag mee op vakantie naar een vakantiepark voor tieners bij Succes Holidayparcs. Op onze vakantieparken in Nederland en Duitsland is gedacht aan de tieners; zo is er een Chillzone met games, arcadespellen, een pool-, tafelvoetbal- en tafeltennistafel en een dansruimte voor coole discofeesten; wel zo leuk op een camping voor tieners. Zo zorgen we dat tieners hun eigen plek hebben en met elkaar kunnen chillen op ons vakantiepark voor tieners. Bij Vakantiepark Hambachtal in Duitsland huur je een appartement of vakantiehuis voor 4 of 6 personen. Op de Nederlandse vakantieparken kun je kiezen voor kamperen met eigen tent, caravan of camper of het huren van een comfortabele accommodatie op een camping voor tieners. Wanneer verblijf jij met jouw tieners op een van onze vakantieparken voor tieners?

 
Bekijk de beschikbaarheid voor een vakantiepark voor tieners
 
 

Activiteiten en faciliteiten op onze vakantieparken voor tieners

Wil je graag jouw liefde voor de vissport overbrengen op jouw tieners? Op onze campings met visvijver; De Scherpenhof en De Tien Heugten kun je een mooi plekje langs het water zoeken om de hengel uit te hangen en de fijne kneepjes te leren aan jouw tieners. Ben je niet zo'n visliefhebber maar wil je samen met jouw tieners wel graag plezier beleven rondom het water op een leuke camping voor tieners? Neem een duik in het subtropische zwembad van Vakantiepark Hambachtal of maak vanaf onze vakantieparken met jachthaven een mooie vaartocht. Ook samen met leeftijdsgenootjes een uurtje midgetgolfen op ons vakantiepark zullen tieners erg leuk vinden. Bij Bonte Vlucht kunnen tieners zich uren vermaken met verschillende sporten op het sportveld. En dit alles naast de speciale ruimtes ingericht voor tieners als de Chillzones.

De faciliteiten op een rij

Jouw tieners willen zich natuurlijk volop vermaken wanneer je op zoek gaat naar een camping met tieners. Op onze vakantieparken zijn er diverse faciliteiten waardoor jouw tieners zich geen moment hoeven te vervelen!

 • Zwembad of recreatieplas
 • Jachthaven
 • Visvijver
 • Chillzone
 • Fiets-, skelter-, boot- en/of e-chopper verhuur
 • Diverse horecagelegenheden
 • Sport- en speelvelden (binnen en/of buiten)
 • Kidsclub met animatie

* Niet alle faciliteiten bevinden zich op alle vakantieparken

Naar welk vakantiepark voor tieners gaat jouw voorkeur? ⤵️

To do's in de omgeving van een camping voor tieners

Er is dus genoeg te doen op een van onze vakantieparken voor tieners. Maar er is ook veel te ontdekken in de omgeving! Onze parken zijn allemaal gunstig gelegen ten opzichte van vele leuke attracties geschikt voor tieners. Zo liggen er diverse dierenparken in de buurt van verschillende parken. Bezoek bijvoorbeeld de Apenheul vanaf De Scherpenhof. Of ga een dagje uit naar Wildlands Adventure Zoo vanaf De Tien Heugten! Toch iets culturelers? Vanaf de Bonte Vlucht beleef je een leuke dag uit naar het Spoorwegmuseum, erg tof tijdens een vakantie met tieners! En vanaf vakantiepark Hambachtal in Duitsland kun je supergaaf gaan rodelen. Wanneer kom jij naar een van onze campings met je tieners?

Boek jouw vakantie met tieners