1. Visvijver
  2. Sportvelden
  3. Midgetgolfbaan
  4. Wifi

Vakantiepark met tieners

Wilt u met uw familie op vakantie? Heeft u tieners in uw gezin? Geen enkel probleem. Succes Holidayparcs biedt u genoeg mogelijkheden waar u naar toe kan. Waar voor elke leeftijd activiteiten georganiseerd worden of dan al te doen is in de omgeving van het park.

Op vakantie met tieners is altijd een uitdaging. Wanneer u weet wat uw kind graag wilt op vakantie dan kijkt u wat het beste bij u past. Wij helpen u hier graag bij!

Vissen op De Scherpenhof

Vind uw kind of u zelf het gaaf om eens op de banaan te zitten achter een speedboot? Bij Recreatiepark De Scherpenhof is er bij de jachthaven een organisatie die dit kan realiseren! Is vissen hetgeen wat uw kind rust geeft? Neem dan de vishengels mee en laat uw kind de hengel uitwerpen bij de visvijver. U kunt er dan zelfs voor kiezen om een kampeerplek te nemen bij de visvijver. Of huur een vakantiehuis, zoals een stacaravan, gezellige bungalow of knusse chalet. 

Boek uw vakantie op De Scherpenhof

Sportief op De Tien Heugten

Zijn jullie wat sportiever? Dan kunnen jullie ook lekker een balletje slaan op de tennisbaan. Het park De Tien Heugten bijvoorbeeld heeft All-weather banen en ook een groot sportveld waar de kids lekker kunnen voetballen. Vergeet dus niet de ballen en rackets mee te nemen. Overnacht in een vakantiehuis die van alle gemakken zijn voorzien. U heeft de keuze uit een stacaravan, chalet of een bungalow of verblijf op een kampeerplaats.

Boek uw vakantie op De Tien Heugten

Varen bij Rhederlaagse Meren

Vinden jullie het gaaf om met de boot te varen? Bij Rhederlaagse Meren kunt u de boot bij de haven aanleggen. Hoe ideaal is het om varen en vakantie vieren te combineren? Vraag naar de mogelijkheden voor bootstalling. Na een heerlijke dag op het water, kunt u de dag afsluiten in uw fijne vakantiehuis of op uw ruime kampeerplaats. 

Boek uw vakantie bij Rhederlaagse Meren

Vakantie in de natuur bij Bonte Vlucht

Is de natuur iets wat uw kind zich interesseert? Dan is Bonte Vlucht de ideale vakantiepark. De vakantiehuizen en kampeerplaatsen liggen midden in de bossen. Bij het hoofdgebouw is er wifi dus uw kind zal daar kunnen internetten als hij/zij dit wil. Bestaat er toch de mogelijkheid om even iets met het gezin te doen. Daar is een 18 holes midgetgolfbaan op het park.  

Boek uw vakantie op Bonte Vlucht

Vakantiepark met tieners in Duitsland

Ons park Hambachtal te Duitsland is een zeer geschikt vakantiepark voor tieners. Speciaal voor deze groep hebben wij een ChillZone waarbij ze met leeftijdsgenoten samen kunnen zijn. De ChillZone is vrij toegankelijk voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Sluit de dag af in uw heerlijk vakantiehuis met uw gezin met tieners.

Boek uw vakantie op Vakantiepark Hambachtal
 
De Scherpenhof
De Scherpenhof
De Scherpenhof
De Scherpenhof
De Scherpenhof

De Scherpenhof

Op de groene uiterwaarden van de IJssel ligt Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof. Een park met talloze faciliteiten en veel mogelijkheden in de omgeving, maken het tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen.
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren

Rhederlaagse Meren

Lekker uitwaaien, fietsen, wandelen, het water bedwingen middels een boot of surfplank of gewoon lekker onderuit zakken in je strandstoel op ons privéstrand; kortom de tijd nemen om de vrijheid te ervaren. Pure Vakantie!
Hambachtal
Hambachtal

Hambachtal

Vakantiepark Hambachtal ligt schitterend, door bossen omgeven en aan de oevers van een klein stuwmeertje, middenin de Hunsrück. Het heeft één van de mooiste overdekte subtropisch zwembaden van Duitsland.
De Tien Heugten
De Tien Heugten

De Tien Heugten

Recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo ligt direct aan een recreatieplas met zandstrand. Ook het openluchtbad met 36m lange glijbaan en peuterbad, de 18-holes midgetgolfbaan, speeltuinen en het uitgebreide animatieprogramma, maken het tot een geliefd vakantiepark voor de hele familie.
Bonte Vlucht
Bonte Vlucht

Bonte Vlucht

In Doorn, in de levendige regio Utrecht, vind je vakantiepark Bonte Vlucht. Op dit leuke familiepark is er voor iedereen wat te doen. Lekker zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad, zonnen op de grote zonneweide. Je hoeft je geen dag te vervelen met de activiteiten van Bonte Vlucht.