1. Vakantiepark met subtropisch zwembad Duitsland
  2. Glijbaan en jetstreams
  3. Sauna's en thermale baden

Hambachtal is een vakantiepark met subtropisch zwembad in Duitsland. Geniet van ons prachtige subtropische zwemparadijs met o.a. een bubbelbad en een glijbaan.

Vakantiepark met subtropisch zwembad

Kunt u geen keuze maken tussen vakantieparken in Duitsland met zwembad? Op Vakantiepark Hambachtal in Duitsland vindt u een subtropisch zwemparadijs met een supersnelle glijbaan waar u samen met uw kinderen heerlijk vanaf kunt glijden. Ook zijn er in ons binnenzwembad jetstreams zodat u nog sneller zwemt! Heeft u zin om even uit te rusten? In ons binnenzwembad vindt u een prachtige zwembadbar waar u onder het genot van een lekker hapje en drankje van al het watervertier kunt genieten! Voor peuters en kleuters is er een apart bad aanwezig, zodat ze ook veilig van al het zwemplezier kunnen genieten. Meer redenen om een verblijf te boeken op dit vakantiepark hoeven we je vast niet te geven!

 
Boek dit vakantiepark met subtropisch zwembad
 

Vakantiepark met overdekt zwembad

Het overdekte zwembad op ons vakantiepark ligt aan het meer, waar u op uitkijkt tijdens het zwemmen. Dit zorgt voor een echt vakantiegevoel bij Vakantiepark Hambachtal in Duitsland! Op ons vakantiepark met overdekt zwembad zijn er tevens diverse sauna's en thermale baden aanwezig. Doordat elke type sauna anders is ingericht, zorgt dit voor een aparte beleving. Het tropisch zwembad en de sauna's zorgen voor veel vakantieplezier tijdens uw verblijf op Vakantiepark Hambachtal in Duitsland.

Zoek & Boek
 
zwembad
zwembad
Op het park