1. Vakantiepark met subtropisch zwembad Duitsland
  2. Glijbaan en jetstreams
  3. Sauna's en thermale baden

Hambachtal is een vakantiepark met subtropisch zwembad in Duitsland. Geniet van ons prachtige subtropische zwemparadijs met o.a. een bubbelbad en een glijbaan.

Vakantiepark met subtropisch zwembad

Op Vakantiepark Hambachtal in Duitsland vindt u ons subtropisch zwemparadijs met een supersnelle glijbaan waar u samen met uw kinderen heerlijk vanaf kunt glijden. Ook zijn er in ons binnenzwembad jetstreams zodat u nog sneller zwemt! Heeft u zin om even uit te rusten? In ons binnenzwembad vindt u een prachtige zwembadbar waar u onder het genot van een lekker hapje en drankje van al het watervertier kunt genieten! Voor peuters en kleuters is er een apart bad aanwezig, zodat ze ook veilig van al het zwemplezier kunnen genieten.

Vakantiepark met overdekt zwembad

Het overdekte zwembad op ons vakantiepark ligt aan het meer, waar u op uitkijkt tijdens het zwemmen. Dit zorgt voor een echt vakantiegevoel bij Vakantiepark Hambachtal in Duitsland! Op ons vakantiepark met overdekt zwembad zijn er tevens diverse sauna's en thermale baden aanwezig. Doordat elke type sauna anders is ingericht, zorgt dit voor een aparte beleving. Het subtropische zwembad en de sauna's zorgen voor veel vakantieplezier tijdens uw verblijf op Vakantiepark Hambachtal in Duitsland.

 
Zwembad
Zwembad
Op het park

Meer Faciliteiten

Kinderclub Holly

We hebben een nieuwe bewoner op het park genaamd Holly. Onze te gekke bewoner speelt, danst en maakt jouw vakantie helemaal compleet.
Kinderclub Holly
Kinderclub Holly

ChillZone

De ChillZone is gratis toegankelijk voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Ze kunnen er muziek luisteren, gamen, samen op de Wii of Xbox.
ChillZone
ChillZone

Eetcafé - Bar - Restaurant

Geen zin om zelf te koken? Kom naar ons restaurant of bestel snacks in ons eetcafé. Liever een drankje doen? Neem dan plaats aan onze gezellige bar.
Eetcafé - Bar - Restaurant
Eetcafé - Bar - Restaurant

Bowling

Breng een bezoek aan onze Bowling. Wij beschikken over 6 bowlingbanen met elektronische puntentelling. Wie gooit de eerste strike?
Bowling
Bowling

Tennisbaan

Voor een sportieve vakantie kun je terecht op onze tennisbanen.
Tennisbaan
Tennisbaan

Wellness

Breng een bezoek aan onze prachtige wellness. Hier vind je alles op het gebied van ontspanning. Bezoek ook een van onze sauna-events. Deze worden maandelijks georganiseerd. Voor meer informatie kun je terecht bij de parkreceptie.
Wellness
Wellness

Midgetgolf

Sla een balletje op onze midgetgolfbaan. Een leuke bezigheid voor jong en oud.
Midgetgolf
Midgetgolf