Kamperen en accommodaties op Succes Holidayparcs
Vakantieparken aan het water
Kamperen en accommodaties op Succes Holidayparcs
Vakantieparken aan het water
Vakantiepark met binnenzwembad
Kamperen op Succes Holidayparcs

HA4AC

Geschakelde bungalow voor 4 personen, nieuw ingericht.

Hambachtal

Duitsland - Rijnland-Palts
Vakantiepark Hambachtal ligt schitterend, door bossen omgeven en aan de oevers van een klein stuwmeertje, middenin de Hunsrück. Het heeft één van de mooiste overdekte subtropisch zwembaden van Duitsland.
HA4AC
HA4AC
HA4AC
HA4AC
HA4AC
HA4AC
HA4AC
HA4AC

HA4AC

Beschikbaarheid en prijs
 
  1. Apart toilet
  2. Dvd speler
  3. Koffiezetapparaat
  1. Toilet in badkamer
  2. Tuinmeubilair
  3. TV
  1. Vaatwasser
  2. Waterkoker
 

Geschakelde bungalow voor 4 personen, nieuw ingericht.

Deze gezellige vier persoons geschakelde bungalow is voorzien van een woonkamer met open keuken. De open keuken beschikt over voldoende inventaris voor vier personen, een 4-pits fornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers die zich bevinden op de eerste etage. Eén slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer is voorzien van een stapelbed. Er zijn in totaal twee toiletten aanwezig waarvan één aparte op de begane grond en een douche/toilet combinatie op de eerste etage (sommige bungalows beschikken over een bad). Deze accommodatie beschikt over circa 70m2. 

Deze bungalows liggen dichtbij de parkfaciliteiten en beschikken tevens over een eigen terras voorzien van tuinmeubilair en nabij gelegen parkeergelegenheid.

Het interieur / exterieur van deze vakantiewoningen kan onderling verschillen. Ferienpark Hambachtal is gelegen in een glooiend landschap met veel hoogteverschillen. De parkfaciliteiten en vakantiehuizen zijn daardoor bereikbaar via trappen.