1. Vakantiepark bij Trier
  2. Autovakantie Trier (60 min rijafstand)
  3. Subtropisch zwemparadijs
  4. 400 km van Utrecht

Vakantiepark bij Trier

Ultiem genieten op een vakantiepark vlakbij de historische Stad Trier? Dan ben je bij vakantiepark Hambachtal aan het juiste adres. Vanaf het park ben je binnen een uur in het geweldige Trier. Pak je auto en geniet van een fijne autovakantie Trier. In Trier en de omgeving  van Hambachtal kun je je prima een dag of meerdere dagen vermaken. Ook de Moezel en de Eifel zijn in de omgeving te vinden. Dit maakt dan de ideale gelegenheid om dit te samen te laten gaan met overnachtingen op ons vakantiepark!

Vakantiehuis huren nabij Trier

Wilt u een vakantiehuis huren in de buurt van Trier? Vakantiepark Hambachtal biedt mooie accommodaties voor een gezinsvakantie tot een familieweekend op maar 60 minuten rijafstand van Trier. Dit maakt het zeer geschikt voor een autovakantie Trier. Huur een vakantiehuis en verblijf in een knusse bungalow voor 4 tot 6 personen of een gezellig appartement voor 2 tot 4 personen. Alle accommodaties beschikken over faciliteiten om zelf te kunnen koken. Geen zin om te koken? Bekijk onze aanbiedingen en profiteer van een voordelige vakantie in de omgeving van Trier!

Boek nu dit vakantiepark bij Trier

Vakantiehuizen(5)

Vanaf
€ 201
€ 177

Appartement

Rijnland-Palts, Oberhambach
411
Vanaf
€ 328
€ 274

Standaard vakantiehuis 4p

Rijnland-Palts, Oberhambach
421
Vanaf
€ 448
€ 364

Comfort vakantiehuis 4p

Rijnland-Palts, Oberhambach
421
Vanaf
€ 446
€ 365

Standaard vakantiehuis 6p

Rijnland-Palts, Oberhambach
631
Vanaf
€ 626
€ 500

Comfort vakantiehuis 6p

Rijnland-Palts, Oberhambach
631

Omgeving van het vakantiepark

Trier is de oudste stad van Duitsland met prachtige bezienswaardigheden. Een populaire plaats die veel bezocht wordt door toeristen. Wanneer je in een vakantiepark bij de Eifel bent mag een bezoek aan de oudste stad van Duitsland eigenlijk niet ontbreken. Trier is ook één van de bekendste plaatsen in Duitsland. De plaats trekt jaarlijks vele bezoekers en dat is niet voor niets. Bezoek ook de omgeving van Rijnland-Palts, een van de prachtige Duitse deelstaten. Na een actieve dag kun je heerlijk bijkomen in jouw vakantiehuis op Vakantiepark Hambachtal. 

Parkfaciliteiten

Geniet van onze uitgebreide faciliteiten op Vakantiepark Hambachtal. Deze zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Er is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Het zwembad en het peuterbadje op ons vakantiepark zijn verwarmd, er zijn speeltoestellen en een sportveld, en het enthousiaste animatieteam organiseert altijd leuke activiteiten. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Gelegen in de prachtige en heuvelachtige Hunsrück vindt u het fijne Vakantiepark Hambachtal. De omgeving leent zich perfect voor een actieve en culinaire vakantie.
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Vakantiepark Hambachtal biedt veel faciliteiten voor jong en oud. Neem een duik in ons prachtige subtropische zwembad of ga de strijd met elkaar aan op de bowlingbaan.