1. 1 uur van Vakantiepark Hambachtal
  2. Vakantiehuizen nabij Rijnland-Palts
  3. Moezelgebied

Vakantiepark bij Rijnland-Palts

Vakantiepark Hambachtal is gelegen in de deelstaat Rijnland-Palts. In Rijnland-Palts kun je je heerlijk vermaken voor een dagje. Combineer jouw bezoek aan Rijnland-Palts met een verblijf op Vakantiepark Hambachtal. Verblijf in de comfortabele accommodaties geniet van een heerlijk dagje weg Rijnland-Palts.

Rijnland Palts is een van de zestien Duitse deelstaten en ligt in het zuidwesten van Duitsland. Rijnland-Palts, op z'n Duits Rheinland Pfalz, grenst aan de landen Belgie, Frankrijk en Luxemburg. Vanaf Utrecht rijd je in nog geen 3 uur naar de grens met België, waar je direct de deelstaat in rijdt. Het gebied is daardoor in redelijk korte tijd te bereiken, waardoor jouw vakantie in Rheinland Pfalz eerder begint! Ontdek de prachtige rivieren die het landschap bepalen, zoals rivier de Rijn.

Vakantiehuisje huren omgeving Rijnland-Palts

Vakantiepark Hambachtal is een vakantiepark gelegen in een schitterende omgeving, dicht bij Rijnland-Palts. Met een rijafstand van ongeveer 1 uur bevind je je in dit prachtige deelstaat. Huur een vakantiehuis in de omgeving van Rijnland Palt. Verblijf op Vakantiepark Hambachtal in een knusse bungalow voor maximaal 6 personen of een gezellige appartement voor 2 tot 4 personen. Vakantiepark Hambachtal biedt een fijne vakantie voor jong en oud en biedt de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg of een lange vakantie. Kom met je gezin, hele familie of met z'n tweëen en ervaar een heerlijke tijd op Vakantiepark Hambachtal. Maak gebruik van de vele faciliteiten om jouw verblijf compleet te maken. Bekijk ook eens ons all-inclusive arrangement en kortingsacties.

Activiteiten en uitstapjes 

Bezoek de verschillende streken in Rijnland-Palts. Hambachtal is een vakantiepark bij de Eifel, dus bezoek de Eifelregio gelegen in het noordwesten of Westerwald en Lahntal in het noordoosten. In het zuidoosten van de deelstaat liggen de regio’s Rheinhessen en Pfalz. Tussen de streken Eifel en Pfalz ligt de Moezel, de Hunsrück en het Naheland.  Rijnland-Palts wordt ook wel de "Wijngaard van Duitsland" genoemd. Wijn is voor de inwoners veel meer dan alleen drank, het is een manier van leven. De vele wijnplantages op glooiende heuvels zorgen voor een prachtige sfeer en tijdens jouw vakantie in Rijnland-Palts mag een bezoekje aan een wijnboerderij dan ook niet ontbreken.

Na een actieve dag kun je heerlijk bijkomen in jouw vakantiehuis op Vakantiepark Hambachtal en genieten van de vele faciliteiten, zoals het subtropisch zwembad.

Zoek & Boek een accommodatie
 
 

Over Rijnland-Palts

Ligging:
✓ Zuidwesten van Duitsland
✓ Binnen 1,5 uur in België
✓ Binnen 2 uur in Luxemburg

Landschap:
✓ Rivier de Rijn
✓ Rivier de Moezel

Wijngaard van Duitsland:
✓ Belangrijkste deelstaat voor wijnbouw
✓ Beroemde wijnen

Rijnland
 
Wijn
 
 
Moezelgebied