Succes Holidayparcs
Midweek Duitsland

Midweek weg Duitsland

  • Vakantiepark op 400 km van Utrecht
  • Midweek in een bungalow of appartement
  • Faciliteiten voor alle leeftijden

Midweek naar Duitsland

Een midweek weg naar Duitsland is ideaal wanneer u van een korte vakantie wilt genieten. Vanuit Nederland bent u binnen enkele uren op dit vakantiepark voor een midweekje vakantie in Zuid-Duitsland. Zo kunt u na een korte reis zoveel mogelijk genieten! Aan de prachtige omgeving en de uitstekende faciliteiten op het park zal het niet liggen. Voor uw midweek naar Duitsland kunt u bij Vakantiepark Hambachtal verblijven in een 2- tot 4-persoons appartement of een standaard of comfort bungalow geschikt voor maximaal 6 personen. Even een midweekje in Duitsland genieten van ontspanning, de natuur en veel plezier. U heeft het verdiend!

Midweek weg in Duitsland in een huisje

Vakantiepark Hambachtal beschikt over twee typen bungalows geschikt voor 4 of 6 personen. Er is een standaard en een comfort uitvoering, waarbij de comfort bungalows recent gerenoveerd zijn. Uw bungalow is sfeervol ingericht en beschikt over moderne voorzieningen. U beschikt over 2 of 3 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een compleet ingerichte keuken. Ook beschikt u over een eigen tuin met terras bij uw huisje tijdens een midweek weg in Duitsland in het Moezel gebied. Het appartementencomplex bevindt zich centraal op het park en bestaat uit 2-persoons studio's en over 4-persoons appartementen. Elke studio en appartement beschikt over de gewenste voorzieningen en een balkon of terras.

Natuurlijk biedt uw appartement of huisje het benodigde comfort maar de natuur in het Moezel gebied is prachtig en we raden dan ook aan de natuur te verkennen tijdens uw midweekje weg in Duitsland. Echt pure ontspanning wanneer u het prachtige uitzicht over het dal in u opneemt. 

Ontspanning en plezier tijdens uw midweek in Duitsland

Verblijft u op Vakantiepark Hambachtal, dan geniet u tijdens uw midweek weg in Zuid-Duitsland van een actieve vakantie. Wandelen, mountainbiken, rodelen of zwemmen, het kan hier allemaal. In de winter kunt u hier ook van wintersportactiviteiten zoals skiën en langlaufen genieten. Uiteraard kunt u ook winkelen of cultuur bezichtigen in omliggende steden als Trier en Idar-Oberstein. Een midweek vakantie naar Duitsland is het hele jaar leuk om te doen!

Of u uw midweek naar Duitsland nu ver vooruit plant of kiest voor een last minute midweek naar Duitsland u kunt altijd gebruikmaken van de parkfaciliteiten. Het subtropisch zwembad, de bowlingbaan, de kidsclub Holly, de sportvelden en de horeca zorgen voor veel plezier en ontspanning bij peuters, kinderen, tieners én volwassenen. Met wie geniet u binnenkort van een midweek weg naar Zuid-Duitsland op Vakantiepark Hambachtal?

Liever een weekend naar Duitsland? ⤵️

Liever een week naar Duitsland? ⤵️