Succes Holidayparcs
Korte vakantie Duitsland

Korte vakantie Duitsland

  • Mini vakantie in Zuid-Duitsland
  • Weekendje of midweek weg
  • Accommodaties voor 2-6 personen

Korte vakantie in Duitsland

Een korte vakantie in Duitsland, de ideale bestemming om uzelf even weer op te laden. Vakantiepark Hambachtal is gelegen in de Hunsrück en op slechts 4 uur rijden vanaf midden Nederland. Hierdoor bent u dus niet veel tijd kwijt aan reistijd en houdt u meer tijd over om te genieten. En zeg nou zelf, het is toch veel leuker om meerdere korte vakanties per jaar te plannen? Bovendien hoeft uw korte vakantie in Duitsland helemaal niet duur te zijn. Op ons goedkope vakantiepark in Duitsland profiteert u namelijk altijd van de laagste prijsgarantie. Zo wordt het nog aantrekkelijker om een korte vakantie in Duitsland op de planning te zetten. Heeft u de koffers al gepakt?

 

Accommodaties voor een korte vakantie in Zuid-Duitsland

Tijdens een korte vakantie in Duitsland bij Vakantiepark Hambachtal kunt u kiezen uit een appartement of een bungalow. In het appartement kunt u met 2 tot 4 personen verblijven, het is volledig ingericht en u beschikt over een balkon met meubilair. Gaat u met meer dan 4 personen op korte vakantie in Zuid-Duitsland? Kies dan voor een comfortabele bungalow, waar u met 4 tot 6 personen kan verblijven. Ook als u last minute besluit om er even tussenuit te gaan kunt u bij ons vakantiepark in Zuid-Duitsland terecht. Daarnaast geniet u tijdens uw verblijf van onze parkfaciliteiten. Roetsj van de glijbaan in het subtropische zwemparadijs, speel uw beste spel op de tennisbaan of kom een hapje eten in het restaurant. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fijne korte vakantie in Duitsland.

Een korte vakantie in Duitsland:

🏘️ Accommodaties voor 2-6 personen

🏞️  In de heuvelachtige regio de Hunsrück

🐶  Huisdiervriendelijk vakantiepark

🏊  Uitgebreide faciliteiten

Ontdek de Hunsrück tijdens een korte vakantie in Duitsland

De Hunsrück is de perfecte regio voor een actieve vakantie. Zo heeft u talloze mogelijkheden om te gaan wandelen of mountainbiken in de omgeving. Een (elektrische) fiets of mountainbike huurt u eenvoudig op het vakantiepark. Op ons kindvriendelijke vakantiepark zijn er vele faciliteiten om uw kinderen te vermaken. In de omgeving ligt de Erbeskopf, de hoogste berg van de regio. Hier ligt een mooie rodelbaan die u met snelheden van boven de 40 km per uur naar beneden doet racen. Leuk voor jong en oud! U kunt bovendien ook in de winter op ons vakantiepark terecht voor een korte skivakantie in Duitsland. In de omgeving zijn er meerdere pistes om te skiën, snowboarden of langlaufen. Wacht niet langer en boek snel een mini vakantie bij Vakantiepark Hambachtal!

 

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor een langere vakantie in Duitsland ⬇️