Succes Holidayparcs
Vakantie Hunsrück

Vakantie Hunsrück

  • Overnachten in de Hunsrück
  • Veelzijdige regio
  • Vakantie het hele jaar door mogelijk

Vakantie in de Hunsrück

Vakantie in de Hunsrück? Dat is een uitstekend idee! U viert vakantie in het buitenland, namelijk in Zuid-Duitsland, maar u heeft geen lange reistijd. Vanaf midden Nederland bent u maar 4 uur onderweg, dus u arriveert al voor u er erg in heeft. Ideaal toch? Uw accommodatie in de Hunsrück vindt u bij Vakantiepark Hambachtal. Een vakantie in de Hunsrück is het gehele jaar door mogelijk. In de winter zijn de heuvels in deze regio een geliefd wintersportgebied. Tevens is het de rest van het jaar een ideale bestemming voor een actieve vakantie. U huurt een vakantiehuis bij Vakantiepark Hambachtal voor 2 tot 6 personen. Zowel voor stellen als gezinnen met kinderen is er veel te beleven op en rondom ons vakantiepark. Bent u klaar voor een vakantie in de Hunsrück?

 

Accommodatie voor een vakantie in de Hunsrück

Bij Vakantiepark Hambachtal kiest u voor een appartement of een bungalow. Een appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen en beschikt over één slaapkamer. In een bungalow kunt u met 4 tot 6 personen vakantie vieren in de Hunsrück en beschikt u over twee of drie slaapkamers. Onze vakantiehuizen in de Hunsrück zijn ook allemaal voorzien van een balkon of terras met meubilair. Zo kunt u heerlijk ontbijten in het zonnetje of de dag afsluiten met de laatste zonnestralen. 

 
Accommodaties Vakantiepark Hambachtal

Faciliteiten van Vakantiepark Hambachtal

Op ons kindvriendelijke park zijn er diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er de Kidsclub Holly in de schoolvakanties, maar ook aan tieners is gedacht. In de speciale Chillzone kunnen ze gezamenlijk gamen of muziek luisteren. Absolute favoriet, bij jong én oud, is ons subtropische zwemparadijs met onder andere een glijbaan. Tevens kunt u gebruik maken van de bowlingbanen, de midgetgolf, de tennisbanen en de horeca tijdens een vakantie in de Hunsrück.

 
Faciliteiten van Vakantiepark Hambachtal

Op ontdekkingstocht in de Hunsrück

Een vakantie in de Hunsrück is niet compleet als u niet alle hoogtepunten in deze regio heeft gezien. Een letterlijk hoogtepunt is de hoogste berg van deze regio, de Erbeskopf met 816 meter. In de winter is dit het hart van de wintersportactiviteiten maar daarbuiten kunt u naar beneden racen via de rodelbaan. Het heuvelachtige landschap van de Hunsrück is een walhalla voor enthousiaste wandelaars en fietsers. Wordt u blij van culturele hoogtepunten? Dan raden wij u aan een bezoek aan Idar Oberstein en Trier zeker aan uw planning toe te voegen. Wilt u even een dagje relaxen? De Bostalsee is een groot meer met diverse strandjes en veel opties voor recreatiemogelijkheden. Heerlijk voor de warme zomerdagen tijdens een vakantie in de Hunsrück!

 

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor een actieve vakantie in de Hunsrück ⬇️