Succes Holidayparcs
Vaarvakantie Nederland

Op vakantie met je boot

  • Op vakantie met de boot
  • In Gelderland
  • Vakantieparken met jachthaven

Vaarvakantie in Nederland

Nederland is een waterrijk land met talloze meren, rivieren en vaarroutes. Booteigenaren weten als geen ander hoe mooi het varen is in ons land. Maar ben je ook al eens meedere dagen op pad geweest met de boot, op een zogenaamde vaarvakantie in Nederland? Succes Holidayparcs heeft een vakantiepark in Gelderland die beschikt over een eigen jachthaven. Ideaal voor een vakantie met de boot. Of je nou op doortocht bent met de boot en slechts 1 nachtje blijft of voor een langere periode boekt, een fijne tijd is gegarandeerd. Bij Succes Holidayparcs ben je verzekerd van een voordelige vaarvakantie in Nederland voor het hele gezin. Je kan ervoor kiezen om te kamperen of verblijven in een van onze accommodaties. 

Op vakantie met de boot in Nederland bij:

De Scherpenhof

Met de boot op vakantie in Gelderland? De Scherpenhof is een vakantiepark gelegen op een unieke locatie langs de IJssel. Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden om te kamperen aan het water. Maar tijdens een vaarvakantie in Nederland kan je hier ook kiezen voor een chalet, bungalow of safaritent. 

  • Jachthaven aan de IJssel
  • Met recreatieplas én zandstrand
  • Overdekt speelparadijs

Ligging de Scherpenhof

Bootvakantie in Nederland

Vanaf ons vakantiepark kan je prachtige tochten maken over de IJssel. Vanaf de Scherpenhof is Deventer eenvoudig te bereiken met de boot. Maar een vaarvakantie in Nederland bij Succes Holidayparcs betekent meer dan varen. Er zijn uitgebreide voorzieningen voor jong én oud. Zwemmen in het zwembad of in de recreatieplas, spelletjes doen met het animatieteam, even ontspannen bij een van de horecagelegenheden of juist actief bezig zijn op een van de sportvelden. Alles is mogelijk tijdens een bootvakantie in Nederland. 

✓Laagste prijsgarantie
✓Geen onverwachte kosten