1. Op vakantie met de boot
  2. In Gelderland
  3. Vakantieparken met jachthaven

Vaarvakantie in Nederland

Nederland is een waterrijk land met talloze meren, rivieren en vaarroutes. Booteigenaren weten als geen ander hoe mooi het varen is in ons land. Maar ben je ook al eens meedere dagen op pad geweest met de boot, op een zogenaamde vaarvakantie in Nederland? Succes Holidayparcs heeft twee vakantieparken in Gelderland die beschikken over een eigen jachthaven. Ideaal voor een vakantie met de boot. Of je nou op doortocht bent met de boot en slechts 1 nachtje blijft of voor een langere periode boekt, een fijne tijd is gegarandeerd. Bij Succes Holidayparcs ben je verzekerd van een voordelige vaarvakantie in Nederland voor het hele gezin. Je kan ervoor kiezen om te kamperen of verblijven in een van onze accommodaties. 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Op vakantie met de boot in Nederland bij:

 

De Scherpenhof

Met de boot op vakantie in Gelderland? De Scherpenhof is een vakantiepark gelegen op een unieke locatie langs de IJssel. Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden om te kamperen aan het water. Maar tijdens een vaarvakantie in Nederland kan je hier ook kiezen voor een chalet, bungalow of safaritent. 

  1. Jachthaven aan de IJssel
  2. Met recreatieplas én zandstrand
  3. Overdekt speelparadijs
 
Jachthaven de Scherpenhof
 

Ligging de Scherpenhof

 
 

Rhederlaagse Meren

Een bootvakantie in Nederland is ook mogelijk bij Rhederlaagse Meren. Dit vakantiepark ligt aan het unieke watersportgebied Rhederlaag, waar zo ongeveer elke watersport mogelijk is. Kies voor een ruime kampeerplek of een comfortabele accommodatie tijdens een vakantie met de boot.

  1. Aan een uniek watersportgebied: Rhederlaag
  2. Vlak bij de Hoge Veluwe
  3. Waterpark, spraypark en buitenzwembad met glijbaan
 
Jachthaven Rhederlaagse Meren
 

Ligging Rhederlaagse Meren

 

Bootvakantie in Nederland

Vanaf beide vakantieparken kan je prachtige tochten maken over de IJssel. Vanaf Rhederlaagse Meren vaar je richting Arnhem of Doesburg. Vanaf de Scherpenhof is Deventer eenvoudig te bereiken met de boot. Maar een vaarvakantie in Nederland bij Succes Holidayparcs betekent meer dan varen. Er zijn uitgebreide voorzieningen voor jong én oud. Zwemmen in het zwembad of in de recreatieplas, spelletjes doen met het animatieteam, even ontspannen bij een van de horecagelegenheden of juist actief bezig zijn op een van de sportvelden. Alles is mogelijk tijdens een bootvakantie in Nederland. 

Boek een vaarvakantie in Nederland
 

✓Laagste prijsgarantie
✓Geen onverwachte kosten