Succes Holidayparcs
Vakantiepark aan de IJssel

Vakantiepark aan de IJssel

  • Direct gelegen aan de IJssel
  • Met jachthavens
  • With marinas

Genieten op een vakantiepark aan de IJssel

Het kabbelende water van de IJssel, een ruime kampeerplaats of comfortabele accommodatie en alle faciliteiten die je maar wenst om van je vakantie een succes te maken? Dit alles, én meer, vind je op ons vakantiepark aan de IJssel van Succes Holidayparcs! Recreatiepark De Scherpenhof ligt aan oevers van rivier de IJssel in Gelderland. Geniet van een kampeervakantie of huur een glamping accommodatie of vakantiehuisje. Bij ons park vindt je ook een jachthaven, ideaal voor een vaarvakantie in Nederland, en kun je genieten van een binnen- en/of buitenzwembad en privé strand. Graag tot ziens op ons recreatiepark aan de IJssel!

 
 
 

Jouw vakantie op een vakantiepark aan de IJssel

Wanneer je verblijft op ons vakantiepark van Succes Holidayparcs aan de IJssel, heb je de keuze uit diverse verblijfsmogelijkheden. Zo kun je op beide parken heerlijk kamperen langs de IJssel, zelfs direct aan het water! Of huur een stoere glampingtent. Voor iets meer comfort kies je voor een vakantiehuisje. Van eenvoudig tot luxe met wellness; bij Succes Holidayparcs vind je altijd een passend vakantiehuis op een vakantiepark aan de IJssel.

Tijdens jouw vakantie op ons recreatiepark aan de IJssel geniet je bovendien van diverse faciliteiten. Vanwege de ligging aan het water is ons vakantiepark erg geschikt voor een watersportvakantie! Ook een duik in het binnen- en/of buitenzwembad behoort tot de mogelijkheden. De kinderen vermaken zich met het animatieteam (in de vakanties) of in de (overdekte) speeltuin. Een hapje eten kan ook, je vindt er smakelijke horeca en een gezellig café. Graag tot ziens op een vakantiepark aan de IJssel!

Sfeerimpressie van een recreatiepark aan de IJssel 📸

 

Tips op en rondom de IJssel

Tijdens jouw vakantie langs de IJssel is het leuk om ook wat van de omgeving te ontdekken. Huur eens een bootje en ontdek de IJssel vanaf het water. Of bezoek plaatsen zoals Arnhem, Deventer, Apeldoorn of Doesburg. Een heerlijk dagje uit maak je naar Kinderpretpark Julianatoren, Burgers' Zoo of de Apenheul. Ook ben je vanaf ons vakantiepark aan de IJssel zo op de Veluwe, hier is het fijn fietsen en wandelen. Even helemaal ontspannen doe je bij de Veluwse Bron, zo kom je volmaakt tot rust tijdens jouw vakantie op een recreatiepark aan de IJssel. Wanneer ga jij vakantie vieren bij Succes Holidayparcs?

 
 
 

Must do's

  • Een bezoek aan een van de Hanzesteden
  • Wild spotten op de Veluwe
  • Een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum
  • Een dag naar de dierentuin
  • Ontdek Paleis 't Loo
 

Ligging Recreatiepark De Scherpenhof