Succes Holidayparcs
Hemelvaart

Vier Hemelvaart met het hele gezin

  • Lang weekend weg met Hemelvaart
  • Activiteiten voor jong en oud
  • Veel rust, ruimte en privacy

Op vakantie met Hemelvaart 

Hemelvaart vormt de ideale gelegenheid voor een vakantie of een lang weekend weg. Tijdens het hemelvaartweekend kun je deelnemen aan allerlei activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen is er een leuk recreatieprogramma en ook waterpret is gegarandeerd op onze vakantieparken, plons in het zwembad of in de recreatievijver. Kortom, iedereen beleeft een ontspannen vakantie met Hemelvaart. Wil je tijdens een heerlijk lang weekend weg met Hemelvaart graag kamperen? Of wil je toch liever een huisje huren met Hemelvaart? Met vijf vakantieparken in Nederland en Duitsland vindt iedereen een hemelvaartvakantie naar wens.

Boek jouw hemelvaartweekend en geniet van korting tot 25%:

Een huisje huren of kamperen tijdens Hemelvaart

Wil je graag jouw weekend weg of week vakantie met Hemelvaart doorbrengen in een comfortabel vakantiehuisje? Dan ben je bij Succes Holidayparcs aan het juiste adres. En op een vakantiepark voor tieners zullen ook jouw kinderen zich uitstekend vermaken tijdens het hemelvaartweekend. Onze accommodaties bieden plaats aan maximaal 12 personen, afhankelijk van op welk vakantiepark je een vakantiehuis huurt tijdens Hemelvaart. De accommodaties beschikken over verschillende gemakken en hebben allemaal een heerlijk terras met tuinmeubilair, waar het goed vertoeven is tijdens Hemelvaart. 

Gaat jouw voorkeur uit naar kamperen tijdens Hemelvaart? Kom met je eigen camper, caravan of tent naar Succes Holidayparcs. Wil je verblijven op een camping langs de IJssel of toch liever op een camping in Drenthe? Bij ons heb je een ruime keuze aan kampeerplaatsen in de natuur, welke beschikken over een elektra-aansluiting en een eigen of gedeeld watertappunt. Ook honden zijn welkom op de kampeerplaatsen. Zo kun je gezellig met het hele gezin een week of weekend kamperen tijdens Hemelvaart.

Faciliteiten en omgeving

Tijdens je hemelvaartvakantie kun je uiteraard ook gebruik maken van de parkfaciliteiten voor jong en oud. De kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuin, op het sportveld, in de chillzone of rondom het water. Maar ook ouders kunnen heerlijk pootje baden, zwemmen of vissen in de recreatievijver of bij het zwembad. En heb je even geen zin om te koken tijdens je vakantie met Hemelvaart? Dan kun je aanschuiven voor een lekkere maaltijd in het restaurant op het vakantiepark. Tip: ga eropuit tijdens Hemelvaart en ontdek de prachtig bloeiende natuur in de omgeving. Naast een fietstocht of wandeling zijn een bezoekje aan een museum of pretpark ook altijd een geslaagd uitje voor het hele gezin. Op welk vakantiepark vier jij deze vakantie met Hemelvaart?

Vakantieparken van Succes Holidayparcs