1. Activiteiten voor jong en oud
  2. Recreatieprogramma
  3. 30% korting

Lange midweek Hemelvaart

Boek nu een lange midweek Hemelvaart in 2018 en ontvang 30% korting op de huurprijs. Tijdens Hemelvaart kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen is er een leuk recreatieprogramma. Boek ook één van onze arrangementen

Vakantiehuis huren tijdens Hemelvaart

Huisje huren tijdens Hemelvaart? Kom naar onze campings tijdens uw lange midweek Hemelvaart in 2018 en verblijf in chalets, stacaravans, bungalows of appartementen. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Ook kunt u profiteren van onze kampeeractie. U kunt goedkoop overnachten voor maar €15 euro per nacht.

✓ Verblijf minimaal 3 nachten
✓ Hemelvaart: 10 mei 2018
✓ Nu te boeken t/m Hemelvaart

Voordeel

Op het laatste moment beslissen of u ertussen uit wilt met Hemelvaart? Boek dan spontaan een last-minute vakantie met Hemelvaart voor een weekendje, midweek of lange vakantie. Profiteer van de aanbiedingen en geniet van een goedkope vakantie op Succes Holidayparcs.

Over Succes Holidayparcs

✓ 5 vakantieparken (Nederland en Duitsland)
✓ Voor jong en oud
✓ Huren en kamperen

 

Over Succes Holidayparcs

Wij hebben intotaal 5 vakantieparken en campings in Nederland en Duitsland. De parken bieden alles voor de vakantieganger. Jong en oud zullen zich volop vermaken. Ontdek onze vakantieparken en beleef oneindig vakantieplezier tijdens uw lange midweek Hemelvaart in 2018.

  • De Tien Heugten - Nederland, Drenthe
  • Bonte Vlucht - Nederland, Utrecht
  • De Scherpenhof - Nederland, Gelderland
  • Rhederlaagse Meren - Nederland, Gelderland
  • Hambachtal - Duitsland, Rijnland-Palts
Zoek & Boek een lange midweek Hemelvaart

Onze parken