1. Paasactiviteiten voor jong en oud
  2. Paasbrunch
  3. tot 50% korting

Weekendje weg met Pasen 

Lang weekendje weg met Pasen in 2018? Tijdens de paasdagen kunt u op onze vakantieparken en campings genieten van een heerlijk lang weekendje weg. Profiteer van ons paasvoordeel: boek nu uw verblijf voor Pasen (1 en 2 april) en ontvang tot 50% korting op de huurprijs. Op de parken worden allerlei Paasactiviteiten voor jong en oud georganiseerd. Ga op zoek naar eieren of maak een heerlijke voorjaarswandeling. Maak nu gebruik van deze aanbieding.

✓ Verblijf minimaal 3 nachten
✓ Periode Pasen: 29 maart t/m 3 april 2018
✓ Nu te boeken t/m Pasen

Culinair genieten tijdens uw verblijf

Tijdens uw weekend Pasen in 2018 kunt u genieten van een heerlijke Paasbrunch met uw gezin. Deze kunt u gemakkelijk bijboeken. Boek ook één van onze andere arrangementen.

Vakantiehuis huren tijdens Pasen

Huur een huisje tijdens Pasen. Verblijf op onze campings in chalets, stacaravans, bungalows of appartementen. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Ook kunt u profiteren van onze kampeeractie

Voordeel

Wilt u op het laatste moment nog beslissen of u met Pasen weg wilt? Ga er dan eens spontaan een weekendje of weekje tussenuit. Boek een last-minute vakantie. Pasen is een geschikte gelegenheid om er eens een lang weekend tussenuit te gaan. Geniet van een goedkope vakantie op Succes Holidayparcs. 

 

Over Succes Holidayparcs

✓ 5 vakantieparken (Nederland en Duitsland)
✓ Voor jong en oud
✓ Huren en kamperen

 

Over Succes Holidayparcs

Wij hebben in totaal 5 vakantieparken en campings in Nederland en Duitsland. De parken bieden alles voor de vakantieganger. Jong en oud zullen zich volop vermaken. Ontdek onze vakantieparken en beleef oneindig vakantieplezier tijdens uw weekendje weg Pasen in 2018.

  • De Tien Heugten - Nederland, Drenthe
  • Bonte Vlucht - Nederland, Utrecht
  • De Scherpenhof - Nederland, Gelderland
  • Rhederlaagse Meren - Nederland, Gelderland
  • Hambachtal - Duitsland, Rijnland-Palts
 
Boek het Paasweekend

Onze vakantieparken