Succes Holidayparcs
Pasen Succes Holidayparcs

Geniet van een lang weekend weg tijdens Pasen

  • Kamperen of accommodaties
  • Restaurants open voor afhaal
  • Animatie in het paasweekend

Weekendje weg met Pasen 

Wil je graag een lang weekend weg met Pasen? Tijdens de paasdagen kun je op een van onze 5 vakantieparken in Nederland genieten van een heerlijk lang weekend weg met Pasen. Op de vakantieparken worden met Pasen allerlei activiteiten georganiseerd. Denk aan activiteiten als knutselen, kleuren en spelletjes. Daar zijn de kinderen wel even zoet mee! Ook zijn de snackbars en restaurants op de vakantieparken geopend. Wil je een huisje huren met Pasen of toch liever kamperen tijdens het paasweekend? Op onze vakantieparken kan het allebei! Ook kun je verblijven in een van onze comfortabele safaritenten voor maximaal 6 personen. Een bijzondere vakantie gegarandeerd!

Waar beleef jij het paasweekend?

Waar beleef jij het paasweekend?

Huisje huren met Pasen

Tijdens het paasweekend kun je ervoor kiezen om te kamperen op onze campings in Gelderland, Drenthe of Utrecht. Traditioneel gezien start het kampeerseizoen tijdens het Paasweekend en dit is dan ook een uitstekend moment om je kampeermiddelen uit de stalling te halen. Wanneer je het nog iets te fris vindt om te kamperen met Pasen, kun je uiteraard op al onze vakantieparken ook kiezen voor een huisje huren met Pasen. De accommodaties bieden plaats aan maximaal 12 personen en beschikken over verschillende gemakken zoals comfortabele bedden, een ingerichte keuken en een terras met tuinmeubilair. Maak je weekend weg aangenaam en comfortabel en ga voor een huisje huren met Pasen. 

Waar je vakantie met Pasen ook heen gaat, op onze vakantieparken valt genoeg te beleven. Wij organiseren diverse paasactiviteiten, maar je kunt ook van onze andere parkfaciliteiten gebruik maken. Op ons vakantiepark in Duitsland kun je je gerust de hele dag vermaken in het subtropische zwemparadijs en ook tieners genieten van een weekend weg met Pasen want zij hebben hun eigen plek in de Chillzones. En wanneer het voorjaarszonnetje tussen de bomen schijnt nodigt dat natuurlijk ook uit tot het maken van een mooie wandeling of fietstocht door de omgeving. Op welk vakantiepark van Succes Holidayparcs mogen wij jouw verwelkomen?

Op welk vakantiepark beleef jij een heerlijk Paasweekend?