Succes Holidayparcs
Vakantiehuis Utrecht

Vakantiehuis Utrecht

  • Vakantiehuizen voor max. 5 - 6 personen
  • Op de Utrechtse Heuvelrug
  • Huisdiervriendelijk

Een vakantiehuis huren in de omgeving van Utrecht

Een fijn vakantiehuis in de provincie Utrecht vind je bij Succes Holidayparcs! Je hebt bij ons de keuze uit twee vakantieparken. Op De Ossenberg vind je vakantiehuizen voor maximaal 5 personen. Verder geniet je er van een buitenzwembad, diverse speeltuinen en gezellige horeca. Op Bonte Vlucht vind je vakantiehuizen voor maximaal 5 personen, maar er zijn ook safaritenten voor 6 personen en appartementen voor 4 personen. Het verwarmde buitenzwembad, sport- en speelvelden en diverse horeca maken het huren van een vakantiehuis nabij Utrecht tot een succes! Ga je liever kamperen? Dat kan ook bij Bonte Vlucht. Beide parken liggen midden in de weelderige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Uren fietsen, wandelen of een andere buitenactiviteit: vanuit jouw vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug kan het allemaal!

 

Zoek en boek jouw vakantiehuis in de provincie Utrecht ⤵

 
 

Jouw vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug

Een vakantiehuis huren op de Utrechtse Heuvelrug is super eenvoudig. Bij Succes Holidayparcs heb je het namelijk zo geregeld. Je hoeft alleen maar te weten met hoeveel personen je op vakantie gaat, voor welk park je kiest en in welke periode je wilt verblijven. In de provincie Utrecht huur je voor maximaal 5 tot 6 personen een vakantiewoning. En gaat de hond mee op vakantie? In een aantal van onze accommodaties is een huisdier van harte welkom. Alle vakantiehuizen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Je beschikt altijd over een complete keuken, nette badkamer, aparte slaapkamers en een tuin (of balkon wanneer je kiest voor een appartement) met tuinmeubilair. Een vakantiehuis bij Utrecht huur je optioneel ook met vaatwasser; dat is pas ideaal!

De natuurrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug

Natuurlijk valt er genoeg te beleven op onze parken wanneer je een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug huurt. Zo is er op beide parken een buitenzwembad aanwezig evenals een Holly Kidsclub, gezellige horeca en diverse sport- en spelmogelijkheden. Heerlijk voor een weekend of midweek weg. De omgeving van onze vakantieparken is werkelijk prachtig. Natuurlijk mag een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving van jouw vakantiehuis vlak bij Leersum niet ontbreken. Ook qua cultuur kun je je hart ophalen. Nabij De Ossenberg ligt Kasteel Amerongen met een rijke geschiedenis, Huis Doorn vind je vlak bij Bonte Vlucht. Voor de kinderen is een dagje naar Ouwehands Dierenpark, het Spoorwegmuseum of het Dick Bruna huis een waar cadeautje. Dus, een vakantiehuis huren op de Utrechtse Heuvelrug? Doen! Het is genieten op en rondom onze vakantieparken.

Onze Utrechtse tips:

  • Kasteel Amerongen
  • Pyramide van Austerlitz
  • Huis Doorn
  • Shoppen in Utrecht of Amersfoort
  • Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
  • Het Militair Luchtvaartmuseum
  • Ouwehands Dierenpark
 

Hier vind je onze vakantieparken in de provincie Utrecht

📍 Vakantiepark De Ossenberg

 

📍 Vakantiepark Bonte Vlucht

 
 

Veelgestelde vragen over een vakantiehuis huren in de provincie Utrecht

Waar huur ik een vakantiehuis in de provincie Utrecht?

Op één van de Utrechtse parken van Succes Holidayparcs. Bij Bonte Vlucht en De Ossenberg huur je een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug voor maximaal 5 tot 6 personen. Beide parken liggen in de buurt van de Nederrijn en tussen Utrecht en Veenendaal. Kies je voor een chalet, safaritent of appartement?

Waar huur ik een huisdiervriendelijk vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug?

Bij Succes Holidayparcs! Op Vakantiepark De Ossenberg is je huisdier van harte welkom in een aantal van onze vakantiehuizen. Wanneer je bij ons een vakantiehuis in de provincie Utrecht huurt, geniet je bovendien van een buitenzwembad, kidsclub en sport- en spelmogelijkheden.