Succes Holidayparcs
Aan het water

Vakantiepark aan het water

 • Vakantieparken gelegen aan het water
 • Kampeerplaatsen en accommodaties
 • Met jachthaven

Vakantiepark aan het water

De sportievelingen en waterratten onder ons zitten bij Succes Holidayparcs zeker op de juiste plek. Onze vakantieparken bieden namelijk veel watersportmogelijkheden. Ga lekker op vaarvakantie in Duitsland of kies voor een watersportvakantie in Nederland. Maak kennis met mooie plekken om te watersporten bij de vakantieparken van Succes Holidayparcs op verschillende locaties in Drenthe, Gelderland of het Duitse Rijnland-Palts. Jouw ideale vakantiebestemming voor een watersportvakantie in Nederland of Duitsland zit er vast en zeker bij. De Scherpenhof, De Tien Heugten en Hambachtal zijn allemaal vakantieparken met een recreatieplas. Ga lekker varen, zeilen, surfen of zwemmen en kom daarna heerlijk tot rust op een van de strandjes. Op onze watersportcamping kun je heerlijk relaxen op het privé strand, genieten van de zon en kijken hoe andere watersporters zich uitleven op het water.

 

De Scherpenhof
Nederland - Gelderland

Geniet aan het water op de groene uiterwaarden van de IJssel bij Recreatiepark en Jachthaven de Scherpenhof.
Ontdek De Scherpenhof

Vakantie aan het water

Voor een vakantie aan het water ben je bij Succes Holidayparcs aan het juiste adres. Op De Scherpenhof heb je de keuze om een vakantiehuis te huren of te kamperen op de ruime kampeerplaatsen. Wanneer je voorkeur uitgaat naar meer luxe is een vakantiehuis aan het water de ideale optie. Wil je genieten in de buitenlucht, verblijf dan op een kampeerplaats. Je hebt de mogelijkheid om direct aan het water te kamperen. Een vakantie aan het water in Nederland biedt ook een uitstekende gelegenheid om te vissen; hang je hengel uit en genieten maar! Voor een ontspannen vakantie op een vakantiepark aan het water in Nederland kun je je geen fijnere plek wensen.

Op de parken is voldoende te beleven; neem een duik in het zwembad of in de recreatieplas, klim en klauter in de speeltuin, leef je uit op de sportvelden of doe in de vakantieperiodes mee met het animatieteam! Neem een snack of neem plaats op het terras onder het genot van een verkoelend drankje. Ben je een watersportliefhebber? Er zijn tal van watersportmogelijkheden, zoals kanovaren, surfen, zeilen of waterskiën. Beleef een onvergetelijke watersportvakantie.

 
 
 

Faciliteiten De Scherpenhof

 • Binnen- en buitenzwembad
 • Sauna en stoombad
 • Recreatieplas met zandstrand
 • Jachthaven
 • Binnen- en buitenspeeltuin
 • Diverse sportvelden
 • Bowlingbanen
 • Kidsclub Holly (animatieteam)
 • Restaurants, snackbar, cafés
 

🚤 Op welk vakantiepark aan het water kan ik met eigen boot verblijven?

Dat kan op de vakantieparken met jachthaven van Succes Holidayparcs. Vakantie met jouw eigen boot op een vakantiepark aan het water is toch optimaal genieten? Ga varen en vissen en keer na een dag terug op een van onze vakantieparken aan het water. En de boot? Die leg je aan op een gereserveerde plek in de jachthaven. Kom kamperen of huur een accommodatie.

🇳🇱 Waar kan ik vakantie aan het water in Nederland vieren?

Een vakantie aan het water in Nederland beleef je op een vakantiepark van Succes Holidayparcs. Vakantiepark De Scherpenhof ligt aan de uiterwaarden van de IJssel. Een (eigen) boot tijdens een vakantie aan het water mag natuurlijk niet ontbreken. Meer deze aan in de jachthaven van de camping.

📍 Welk vakantiepark aan het water ligt in Gelderland?

De Scherpenhof is vakantiepark aan het water in Gelderland. De Scherpenhof ligt langs de IJssel in Terwolde. Ga zwemmen, vissen, of varen tijdens een vakantie aan het water in Gelderland. Geniet van een vakantie zoals jij het wil!

🐾 Op welk vakantiepark aan het water is de hond welkom?

Op onze vakantieparken aan het water is jouw hond welkom. Geniet samen met je trouwe viervoeter van avonturen op het water of zoek een plekje waar de hond mag zwemmen. Op een vakantiepark aan het water genieten de hond en het baasje. Tijdens je vakantie aan het water is de hond welkom op de kampeerplaatsen en in veel accommodaties.