1. Campings aan het water in Nederland
  2. Ruime kampeerplaatsen
  3. Faciliteiten voor jong en oud

Campings aan het water in Nederland

Wanneer je op zoek bent naar een camping aan het water in Nederland ben je bij Succes Holidayparcs aan het goede adres. De campings van Succes Holidayparcs zijn gelegen aan het water. Denk hierbij aan een recreatieplas met zandstrand of een vakantiepark met jachthaven. Bij ons kun je echt optimaal genieten van alle activiteiten op of aan het water. Onze campings aan het water in Nederland zijn ook geschikt om je hengel uit te gooien en de vis van de dag te vangen, zo kom je echt even tot rust. Op onze campings aan het water kun je verblijven op ruime kampeerplaatsen of wanneer je graag iets meer comfort wenst in een accommodatie zoals een stacaravan, chalet, bungalow of appartement. Wanneer kom jij heerlijk genieten op een camping aan het water in Nederland van Succes Holidayparcs?

 
Boek een camping aan het water
 
De Scherpenhof
De Scherpenhof
De Scherpenhof
De Scherpenhof
De Scherpenhof
De Scherpenhof

De Scherpenhof

Op de groene uiterwaarden van de IJssel ligt Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof. Een park met talloze faciliteiten en veel mogelijkheden in de omgeving, maken het tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen.
 
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren
Rhederlaagse Meren

Rhederlaagse Meren

Lekker uitwaaien, fietsen, wandelen, het water bedwingen middels een boot of surfplank of gewoon lekker onderuit zakken in je strandstoel op ons privéstrand; kortom de tijd nemen om de vrijheid te ervaren. Pure Vakantie!
 

Camping met jachthaven

Als je op zoek bent naar een camping aan het water in Nederland, is een camping met jachthaven een ideale plek om te verblijven. Zo kun je talloze watersportactiviteiten ondernemen op een camping aan het water met jachthaven. Bij De Scherpenhof in Terwolde en Rhederlaagse Meren in Lathum kun je heerlijk genieten aan het water. Hang je hengel uit, ga waterskiën of neem een verfrissende duik. De vele faciliteiten en mogelijkheden in de omgeving maken de campings aan het water in Nederland tot een perfecte vakantiebestemming voor jong en oud. Verblijf op de ruime kampeerplaatsen, waar je kunt kiezen voor een plek direct aan het water. De kampeerplaatsen beschikken over een 4 tot 10 ampère stroomvoorziening en een watertappunt. En wist je dat honden ook welkom zijn op onze campings met hond? Zo kun je gezellig samen verblijven op een van onze campings aan het water in Nederland.

Sfeerimpressie van onze campings aan het water

 
 

Camping met recreatieplas en privé strand

Ben je op zoek naar een camping met recreatieplas? Kies dan voor een verblijf op Recreatiepark de Tien Heugten in het Drentse Schoonloo. Dit park ligt direct aan een recreatieplas met zandstrand. Of kom naar De Scherpenhof waar je naast het gebruik van de jachthaven heerlijk kunt zwemmen en zonnen op de recreatieplas met zandstrand. Bouw samen met de kinderen prachtige zandkastelen of speel verschillende spelletjes, iedereen geniet op een camping met recreatieplas. Daarna kun je heerlijk bijkomen op jouw ruime kampeerplaats of wanneer je iets meer luxe wenst in jouw vakantiehuis. Beleef een fijne vakantie op een van onze campings met recreatieplas en privé strand. Niet zo'n fan van zand tussen je tenen? Natuurlijk kun je ook nog altijd kiezen voor een camping met zwembad

Voordelige camping aan het water in Nederland

Wist je dat je voordelig een vakantie kunt boeken op al onze goedkope campings in Nederland? Wij hebben een kampeeractie die geldig is in 2020. Je kunt vanaf €20 euro per dag kamperen op onze prachtige campings aan het water. Liever een vakantiehuis huren? Ook dat kan op onze vakantieparken in Nederland of Duitsland. Een mooie gelegenheid om onze campings aan het water van Nederland te ontdekken! Bekijk alle kortingsacties van Succes Holidayparcs.

Boek een camping met recreatieplas
 
De Tien Heugten
De Tien Heugten
De Tien Heugten
De Tien Heugten
De Tien Heugten
De Tien Heugten
De Tien Heugten
De Tien Heugten
De Tien Heugten
De Tien Heugten

De Tien Heugten

Recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo ligt direct aan een recreatieplas met zandstrand. Ook het openluchtbad met 36m lange glijbaan en peuterbad, de 18-holes midgetgolfbaan, speeltuinen en het uitgebreide animatieprogramma, maken het tot een geliefd vakantiepark voor de hele familie.