Succes Holidayparcs
campings aan het water

Kampeerplezier op onze campings aan het water

 • Op unieke locaties in Nederland
 • Ruime kampeerplaatsen en vakantiehuisjes
 • Met zwembad en/of recreatieplas

Beleef waterpret op de camping

De campings van Succes Holidayparcs hebben een unieke ligging aan het water. Zo hebben De Scherpenhof en De Tien Heugten een recreatieplas met zandstrand. De Scherpenhof beschikt zelfs over een eigen jachthaven. Bij ons kun je echt optimaal genieten van alle activiteiten op of aan het water. Onze campings zijn ook geschikt voor een visvakantie, zo kom je écht even tot rust. Op onze campings kun je verblijven op ruime kampeerplaatsen met een optionele ligging aan het kabbelende water. Speel gave waterspelletjes, ontspan op het ligstrand of ga een stukje varen vanaf een van onze campings!

Uniek overnachten aan het water

Ervaar het échte kampeergevoel op één van onze campings in Gelderland of Drenthe. Bij De Scherpenhof overnacht je op een ruime kampeerplaats met een optionele ligging aan het water van de IJssel. Dit is een perfecte stek om te vissen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 4 ampère elektra en een waterpunt. Je huisdier is ook van harte welkom! De Tien Heugten ligt in het mooie Drenthe en heeft een recreatieplas met zandstrand. Ook hier kun je kamperen op natuurrijke kampeerplekken. Deze beschikken over maximaal 10 ampère elektra en zijn huisdiervriendelijk. Vanaf je kampeerplaats ben je zo bij de recreatieplas voor een hele dag waterpret. Waar ga jij overnachten?

Kamperen aan het water:

 • Ruime kampeerplaatsen in de natuur
 • Met een optionele ligging aan het water
 • Maximaal 10 ampère elektra
 • Vlak bij een recreatieplas met zandstrand
 • Huisdieren zijn welkom

Eindeloos vermaak op onze campings

Tijdens je vakantie op één van onze campings aan het water hoef je je niet te vervelen! Naast heel veel waterpret is er namelijk nog veel meer te beleven op onze campings! Leef je uit in de speeltuin, daag elkaar uit op de sportvelden of doe mee aan een gave activiteit van het animatieteam in het hoogseizoen. De Scherpenhof beschikt over een eigen jachthaven waar je je boot kunt aanmeren. Maak samen een prachtige vaartocht over de IJssel! De natuurrijke omgeving van onze campings is ook ideaal voor een wandeling of een fietstocht. Geniet na een actieve dag van een heerlijke maaltijd bij één van onze horecagelegenheden.

  Ontspanning
  Prachtige natuur
  Wateractiviteiten
  Vismogelijkheden

Wist je dat...

Het geluid van kabbelend water een kalmerend effect heeft? Dit is dus een ideale omgeving om te ontspannen en tot rust te komen. Bij onze campings aan het water heb je de perfecte combinatie van rust, ontspanning en activiteiten.

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

⛺ Ligt mijn kampeerplaats direct aan het water?

Kamperen direct aan het water kan bij De Scherpenhof; onze camping langs de IJsselKamperen aan het water is heerlijk en we raden het echt iedereen aan! Een prachtig uitzicht op het water, in alle rust een hengeltje uithangen of genieten van de geluiden van het kabbelende water.

🐟 Kan ik ook vissen op jullie campings?

De Scherpenhof en De Tien Heugten zijn allebei campings met viswater. Gooi je hengel uit, heb geduld en vang vele verschillende vissen. Een echte visvangstfoto mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw visvakantie.