Succes Holidayparcs
Roompot Hambachtal Duitsland

Roompot vakantiepark Duitsland

  • Voormalig Roompot Vakantiepark Hambachtal
  • Overgenomen door Succes Holidayparcs
  • Grootschalige renovaties
  • Large Scale renovations

Vakantiepark Hambachtal overgenomen van Roompot

Roompot Vakantiepark Hambachtal is overgenomen door Succes Holidayparcs en gaat daarmee verder onder de naam Succes Holidayparcs Hambachtal. Het vakantiepark ligt in de deelstaat Rijnland-Palts in Duitsland, op ongeveer 400 km van Utrecht. Met een schitterende ligging tussen de heuvels en bossen van de Hunsrück en aan de oevers van een klein stuwmeertje is het een prachtige vakantiebestemming. Het voormalig Roompot vakantiepark in Duitsland beschikt over appartementen voor 2 tot 4 personen en bungalows voor 4 tot 6 personen. De appartementen beschikken stuk voor stuk over een balkon en de bungalows zijn voorzien van een eigen terras met tuinmeubilair. Na de overname door Succes Holidayparcs verhuurt Roompot het vakantiepark niet langer. Voor de verhuur wordt er nu samengewerkt met onder andere het alles-in-1 reserveringssysteem Booking Experts en touroperators zoals Bungalowspecials.nl, Expedia en Interhome.

Voormalig Roompot vakantiepark in Duitsland

Momenteel wordt het voormalige vakantiepark van Roompot in Duitsland met haar inmiddels 267 vakantiewoningen onlangs gerenoveerd. Zo zijn de comfort vakantiehuizen voor 4 en 6 personen volledig gerenoveerd. De aandacht gaat niet alleen uit naar de vakantiehuizen, maar na de overname van Roompot investeert Succes Holidayparcs ook in de renovatie van het centrale gebouw en het subtropisch zwembad. Vakantiepark Hambachtal beschikt over veel faciliteiten voor jong en oud, met als hoogtepunt het subtropisch zwemparadijs. Met een recreatiebad, glijbaan en wildwaterkanaal is het één van de mooiste overdekte zwembaden van Zuid-Duitsland. Een vakantie bij Vakantiepark Hambachtal is helemaal compleet.

Alle faciliteiten op een rij:

  • Subtropisch zwembad met glijbaan
  • Restaurant en bar
  • Bowlingbanen, midgetgolfbaan, tennisbaan
  • Fietsverhuur
  • Kidsclub Holly

Ontdek Vakantiepark Hambachtal

Ons vakantiepark in Duitsland beschikt over een prachtig subtropisch zwemparadijs, zes bowlingbanen, een tennisbaan, midgetgolfbaan, fietsverhuur en horecagelegenheden. Voor de kleintjes worden dagelijks leuke activiteiten georganiseerd door de Holly Kids Club. Tot nu toe is er nog weinig gedaan om Hambachtal als vakantiebestemming in Duitsland op de kaart te zetten. Dankzij de renovaties die uitgevoerd worden door Succes Holidayparcs komt hier verandering in. Bovendien zorgen een ruim aanbod aan accommodaties, een schitterende ligging in de Hunsrück en de vele faciliteiten ervoor dat Vakantiepark Hambachtal een populaire bestemming is voor iedereen.

Vanaf het park bent u in een korte tijd in de Moezelstreek en het Eifelgebergte. Uit het Moezelgebied komt natuurlijk de wereldberoemde wijn die in de wijngaarden wordt geoogst. Een ideale plek om een wijnroute te volgen waarbij u de lekkerste wijn proeft. Er zijn ook een aantal middeleeuwse dorpjes langs rivier de Moezel te vinden die zeker het bezoeken waard zijn. Ook een aanrader is het natuurgebied van de Eifel dat vol zit met fruitboomgaarden, uitgestrekte bossen en vulkanische bergen. Ideaal om mooie wandel- en fietstochten te maken. Ook de historische steden Trier, Saarbrücken en Idar Oberstein zijn gemakkelijk te bereiken vanaf Vakantiepark Hambachtal en bieden een ideaal dagje uit voor het hele gezin.

Ligging van Vakantiepark Hambachtal