1. Voormalig Roompot Vakantiepark Hambachtal
  2. Overgenomen door Succes Holidayparcs
  3. Grootschalige renovaties

Vakantiepark Hambachtal overgenomen van Roompot

November 2018, Vakantiepark Hambachtal

Roompot Vakantiepark Hambachtal is overgenomen door Succes Holidayparcs en gaat daarmee verder onder de naam Succes Holidayparcs Hambachtal. Het vakantiepark ligt in de deelstaat Rijnland-Palts in Duitsland, op ongeveer 400 km van Utrecht. Met een schitterende ligging tussen heuvels en bossen van de Hunsrück en aan de oevers van een klein stuwmeertje is het een prachtige vakantiebestemming. Het vakantiepark in Duitsland beschikt over appartementen voor 2 tot 4 personen en bungalows voor 4 tot 6 personen. De appartementen beschikken stuk voor stuk over een balkon en de bungalows zijn voorzien van een eigen terras met tuinmeubilair. Na de overname door Succes Holidayparcs verhuurt Roompot het vakantiepark niet langer. Voor de verhuur wordt er nu samengewerkt met onder andere Booking Experts, Bungalowspecials.nl, TUI en Novasol.

Bekijk de accommodaties
 

Optimistische toekomst onder Succes Holidayparcs

Momenteel wordt het park met haar 218 vakantiewoningen volledig gerenoveerd. De aandacht gaat niet alleen uit naar de vakantiehuizen, maar na de overname van Roompot investeert Succes Holidayparcs ook in de renovatie van het centrale gebouw en het subtropisch zwembad. Vakantiepark Hambachtal beschikt over veel faciliteiten voor jong en oud, met als hoogtepunt het subtropisch zwemparadijs. Met een recreatiebad, glijbaan, wildwaterkanaal en bubbelbad is het één van de mooiste overdekte zwembaden van Noord-Duitsland. Het sauna complex met diverse sauna’s en thermale baden maken een vakantie bij Vakantiepark Hambachtal helemaal compleet.

Verder beschikt het vakantiepark in Duitsland over zes bowlingbanen, een tennisbaan, een midgetgolfbaan, een fietsverhuur en horecagelegenheden. Tieners kunnen gamen of muziek luisteren in de ChillZone en voor de kleintjes worden dagelijks leuke activiteiten georganiseerd door de Holly Kids Club. Tot nu toe is er nog weinig gedaan om Hambachtal als vakantiebestemming in Duitsland op de kaart te zetten. Door de renovaties die uitgevoerd worden door Succes Holidayparcs komt hier verandering in. Bovendien zorgen een ruim aanbod aan accommodaties, een schitterende ligging in de Hunsrück en de vele faciliteiten ervoor dat Vakantiepark Hambachtal een populaire bestemming is voor diverse gezelschappen.

Faciliteiten Vakantiepark Hambachtal:

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Sauna complex
  • Bowlingbaan
  • Tennisbaan
  • Midgetgolf
  • ChillZone
  • Holly Kids Club
  • Horecagelegenheden
 
Ontdek het vernieuwde Vakantiepark Hambachtal