1. All-inclusive vakantiepark in Duitsland
  2. Met subtropisch zwemparadijs
  3. 400 km van Utrecht

Vakantiepark in Duitsland

Wanneer u op zoek bent naar een leuke vakantie in Duitsland, dan heeft u de keuze uit een groot aanbod van verschillende accommodaties. Wanneer u comfortabel wilt genieten, en uw eigen tempo wilt bepalen tijdens uw vakantie, dan is een verblijf op ons vakantiepark in Duitsland zeker aan te raden.

Bungalowparken Duitsland

Indien u een keuze gaat maken uit een aantal bungalowparken Duitsland, dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat het bungalowpark dat u kiest een prettig bungalowpark met goede faciliteiten is. Ook de omgeving van het bungalowpark speelt een grote rol, samen met kwaliteit van uw bungalow. Viert u vakantie met kinderen, dan kiest u al gauw voor een vakantiepark in Duitsland met subtropisch zwembad, zodat ook uw kinderen zich niet hoeven te vervelen tijdens hun vakantie in Hunsrück!

Boek dit vakantiepark in Duitsland
 
 

Vakantiepark Hunsrück

Wanneer u tijdens uw vakantie Duitsland op Vakantiepark Hambachtal komt verblijven, dan geniet u zeker van een heerlijk verblijf. Op ons vakantiepark in Hunsrück kunt u kiezen uit verblijven in een bungalow Duitsland of een vakantie appartement, die in verschillende formaten aanwezig zijn. Naast een heerlijke accommodatie kunt u op ons park nog een extra luxe voorziening bijboeken. Onze all-inclusive arrangementen zorgen ervoor dat u nog comfortabeler van uw vakantie kunt genieten! Met onze all inclusive arrangementen profiteert u van de volgende voorzieningen:

  • Uw verblijf in een 2- tot 4-persoons appartement of 4- of 6-persoons bungalow
  • Onbeperkt gebruik subtropisch zwembad
  • Dagelijks ontbijtbuffet (incl. drankjes)
  • Dagelijks dinerbuffer (incl. drankjes)
  • 1x koffie met gebak
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Bad- en keukenlinnen
  • Eindschoonmaak

Al deze voorzieningen zorgen ervoor dat u tijdens uw vakantie Hunsrück op ons vakantiepark Duitsland kunt genieten van een fantastische vakantie!

Boek dit bungalowpark in Duitsland
 

Over Hambachtal

Ligging:
✓ In Oberhambach, Hunsrück
✓ 400 km van Utrecht

Accommodaties:
✓ Appartementen
✓ Bungalows

Arrangement:
✓ All-inclusive arrangement

Park Plattegrond