1. Subtropisch zwemparadijs
  2. Huisdieren toegestaan
  3. All-inclusive arrangement

Kom ook genieten op een van de gezelligste vakantieparken van Duitsland!

Wanneer u op zoek bent naar een leuke vakantie in Duitsland, dan heeft u de keuze uit een groot aanbod van verschillende accommodaties. Wanneer u comfortabel wilt genieten, en uw eigen tempo wilt bepalen tijdens uw vakantie, dan is een verblijf op een van de vakantieparken in Duitsland zeker aan te raden. 

Bungalowparken Duitsland

Indien u een keuze gaat maken uit het aantal bungalowparken Duitsland, dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat het bungalowpark wat u kiest een prettig bungalowpark met goede faciliteiten is. Ook de omgeving van het bungalowpark speelt een grote rol, samen met kwaliteit van uw bungalow. Viert u vakantie met kinderen, dan kiest u al gauw voor een vakantiepark Duitsland met subtropisch zwembad, zodat ook uw kinderen zich niet hoeven te vervelen tijdens hun vakantie!

Vakantiepark Duitsland

Wanneer u tijdens uw vakantie Duitsland op Vakantiepark Hambachtal komt verblijven, dan geniet u zeker van een heerlijk verblijf. Op ons park kunt u kiezen uit verblijven in een bungalow Duitsland of een appartement, die in verschillende formaten aanwezig zijn. Naast een heerlijke accommodatie kunt u op ons park nog een extra luxe voorziening bijboeken. Onze all-inclusive arrangementen zorgen ervoor dat u nog comfortabeler van uw vakantie kunt genieten! Met onze all inclusive arrangementen profiteert u van de volgende voorzieningen:

  • Uw verblijf in een 2- tot 4-persoons appartement of 4- of 6-persoons bungalow
  • Onbeperkt gebruik subtropisch zwembad
  • Dagelijks ontbijtbuffet (incl. drankjes)
  • Dagelijks dinerbuffer (incl. drankjes)
  • 1x koffie met gebak
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Bad- en keukenlinnen
  • Eindschoonmaak

Al deze voorzieningen zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijf op ons vakantiepark Duitsland kunt genieten van een fantastische vakantie!

 
Zoek & Boek
 

Over Hambachtal

Ligging:
✓ In Oberhambach, Hunsrück
✓ 400 km van Utrecht

Accommodaties:
✓ Appartementen
✓ Bungalows

Arrangement:
✓ All-inclusive arrangement

Park Plattegrond

Ligging Vakantiepark Hambachtal

Vakantie appartement Duitsland

Op Vakantiepark Hambachtal kunt u 3 verschillende typen appartementen huren. ✓ Subtropisch zwemparadijs ✓ Voor jong en oud ✓ 400 km van Utrecht. Zoek & Boek

Vakantiehuisje huren Hambachtal

Kom genieten in de vakantiehuisjes op Vakantiepark Hambachtal! ✓ Subtropisch zwemparadijs ✓ Voor jong en oud ✓ 400 km van Utrecht. Zoek & Boek
ontbijt
slaapkamer