1. Subtropisch zwemparadijs
  2. Goedkoop vakantiehuis huren in Duitsland
  3. Kindvriendelijke vakantie

Vakantiehuis huren Duitsland

Wilt u een vakantiehuisje huren in Duitsland voor uw volgende vakantie? Bij Vakantiepark Hambachtal, een park dat gelegen is middenin de Hunsrück in Duitsland, kunt u een gezellig en comfortabel vakantiehuis huren in Duitsland. Het park in de Moezel beschikt over een heerlijk subtropisch zwembad met onder andere een glijbaan, wildwaterkanaal en bubbelbad. Op slechts 4 uur rijden vanuit het midden van Nederland bent u bij het park en bent u middenin een prachtige omgeving met bossen en een stuwmeertje. Bij Vakantiepark Hambachtal is er van alles te doen voor het gehele gezin. Dat maakt het dan ook een perfecte optie voor een leuke vakantie. Het hele gezin, inclusief de hond, zal zich hier meer dan thuis voelen tijdens een vakantie!

Wilt u graag een vakantiehuis huren in Duitsland? In Vakantiepark Hambachtal zijn goedkope vakantiehuizen in Duitsland te vinden die perfect aansluiten bij uw wensen! U heeft de keuze uit een vakantiehuis voor 4 of 6 personen. De vakantiehuizen beschikken over een eigen terras, een woonkamer, een compleet ingerichte keuken, 2 of 3 slaapkamers en een badkamer. Naast een vakantiehuisje huren in Duitsland kunt u ook een appartement huren. Deze zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. In alle verblijven kunt u zelf koken, maar u kunt natuurlijk ook uiteten gaan. 

Boek nu een vakantiehuis in Duitsland
 

Over Hambachtal

✓ All-inclusive
✓ In Oberhambach, Zuid-Duitsland
✓ 400 km van Utrecht
✓ Bosrijke omgeving

Accommodaties

✓ Voor 2 - 6 personen
✓ Vakantiehuizen & appartementen
✓ Gezellige inrichting

Faciliteiten Hambachtal

Goedkope vakantiehuisjes Duitsland

Als u graag op vakantie wilt naar Duitsland, dan heeft een goedkoop huisje huren in Duitsland natuurlijk altijd de voorkeur. Een vakantiehuis in Duitsland huren met een voordelige prijs, is vast niet de enige voorwaarde waar uw vakantie aan moet voldoen. Er moet natuurlijk ook voldoende te beleven en te ontdekken zijn in de buurt van uw goedkope vakantiehuis in Duitsland. In de groene en bosrijke omgeving van het vakantiepark vindt u naast het natuurgebied de Eifel, ook de Moezel en de historische stad Trier. Het wintersportgebied Erbeskopf, waar u in de wintermaanden kunt skiën, is ook in de buurt gelegen. In de zomer kunt u de uitkijktoren beklimmen die bovenop de berg staat, om vervolgens snel af te dalen met de rodelbaan. Een goedkoop huisje huren in Duitsland geeft u gelukkig ook meer budget om tijdens uw vakantie leuke uitjes te ondernemen. Kies uit een van onze goedkope vakantiehuisjes in Duitsland voor een heerlijke vakantie! 

Boek nu een goedkoop vakantiehuis in Duitsland
 
Vakantiehuis huren Duitsland
Vakantiehuisje huren Duitsland