1. €15,- per dag excl. bijkomende kosten
  2. Geldig voor 4 personen
  3. Ruime kampeerplaatsen

Kamperen voor €15 per dag!

In 2018 kun je het hele seizoen kamperen voor slechts €15 per dag op 4 prachtige campings in Nederland! Een mooie gelegenheid om de campings van Succes Holidayparcs in Nederland te ontdekken. De campings bieden allen uitstekende faciliteiten, waardoor je kampeervakantie zeker een succes zal zijn.

Campings Succes Holidayparcs

Succes Holidayparcs laat je kennis maken met water, bos of een landelijke omgeving. Waar je ook voor kiest, er is altijd van alles te zien en te beleven in de omgeving. Tussen de verrassende locaties in Gelderland, Drenthe en Utrecht zit ook vast en zeker jouw ideale vakantiebestemming. 

Vakantieplezier voor jong en oud
In de zomervakantie en soms ook in andere vakanties en weekenden, staat er een professioneel recreatieteam klaar. Zij organiseren diverse activiteiten en spellen voor de kinderen. Samen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zullen zij hier uren plezier beleven. Als de ouders het leuk vinden kunnen ook zij meedoen met een voetbal- of volleybaltoernooitje. Een heerlijke bestemming voor een echte familievakantie!

 
Boek nu met korting
 

Kampeerplaatsen

Een geliefde, maar vooral ook betaalbare vakantie in de buitenlucht, geen wonder dat kamperen zo populair is in Nederland. De toeristische kampeerplaatsen bij Succes Holidayparcs in Nederland bieden ook uitstekende faciliteiten, waardoor je kampeervakantie zeker een succes zal zijn. 

De ruim opgezette kampeervelden bieden mooie, grote kampeerplaatsen voor tent of caravan. Je kan hier ook je auto parkeren en eventueel een klein bijzettentje plaatsen. Als alles eenmaal staat is het heerlijk genieten. Op de meeste parken is er stroomvoorziening bij de kampeerplaatsen en op sommige parken kan je zelfs een luxe staanplaats boeken. Natuurlijk zijn de sanitaire voorzieningen, zoals de toiletblokken, douches en wastafels op en top in orde en goed bereikbaar vanaf jouw kampeerplaats. De meeste kampeervelden hebben een eigen speeltuintje zodat de kinderen altijd in de buurt kunnen spelen.

Voorwaarden actie

  • Een kampeerplaats geldt voor 4 personen
  • Bijkomende kosten: toeristenbelasting en slagboompas
  • Geldig voor standaard kampeerplaatsen in heel 2018
  • Alle dagen van de week

Boek nu extra voordelig een kampeervakantie bij Succes Holidayparcs!

Boek een kampeervakantie