1. Kampeer voor €20 per nacht
  2. Excl. toeristen belasting
  3. Niet geldig in schoolvakanties
  4. Voor 4 personen

Kamperen vanaf €20 per nacht!

Boek nu extra voordelig een kampeervakantie bij Succes Holidayparcs! In 2019 kun je bij Succes Holidayparcs kamperen voor slechts €20 per nacht op onze vier prachtige campings in Nederland: De Scherpenhof in Gelderland, De Tien Heugten in Drenthe, Bonte Vlucht in Utrecht en Rhederlaagse Meren in Gelderland. Een mooie gelegenheid om de campings van Succes Holidayparcs in Nederland te ontdekken. Deze actie is niet geldig in schoolvakanties. De campings bieden uitstekende faciliteiten, waardoor je kampeervakantie zeker een succes zal zijn.

Actievoorwaarden

  • Kampeer voor €20 per nacht
  • Niet geldig in de schoolvakanties
  • Verplichte bijkomende kosten: toeristenbelasting
  • Geldig voor standaard kampeerplaatsen in 2019
  • Alle dagen van de week geldig
 
Boek nu met korting
 

Voordelig kamperen op Succes Holidayparcs

Succes Holidayparcs laat je kennis maken met water, bos of een landelijke omgeving. Waar je ook voor kiest, er is altijd van alles te zien en te beleven in de omgeving. Tussen de verrassende locaties in Gelderland, Drenthe en Utrecht zit ook vast en zeker jouw ideale vakantiebestemming! In de zomervakantie en soms ook in andere vakanties en weekenden, staat er een professioneel recreatieteam klaar. Zij organiseren diverse activiteiten en spellen voor de kinderen. Samen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zullen zij hier uren plezier beleven. Als de ouders het leuk vinden kunnen ook zij meedoen met een voetbal- of volleybaltoernooitje. Een heerlijke bestemming voor een echte familievakantie!

Kampeerplaatsen

Een geliefde, maar vooral ook betaalbare vakantie in de buitenlucht, geen wonder dat kamperen zo populair is in Nederland. De toeristische kampeerplaatsen bij Succes Holidayparcs in Nederland bieden ook uitstekende faciliteiten, waardoor je kampeervakantie zeker een succes zal zijn. De ruim opgezette kampeervelden op deze goedkope campings bieden mooie, grote kampeerplaatsen voor tent of caravan. Je kan hier ook je auto parkeren en eventueel een klein bijzettentje plaatsen. Als alles eenmaal staat is het heerlijk genieten. Op de meeste parken is er stroomvoorziening bij de kampeerplaatsen en op sommige parken kan je zelfs een luxe staanplaats boeken. Natuurlijk zijn de sanitaire voorzieningen, zoals de toiletblokken, douches en wastafels op en top in orde en goed bereikbaar vanaf jouw kampeerplaats. De meeste kampeervelden hebben een eigen speeltuintje zodat de kinderen altijd in de buurt kunnen spelen en alle campings beschikken over een zwembad

Boek een voordelige kampeervakantie