1. Kampeer voor €20 per nacht
  2. Excl. toeristen belasting
  3. Voor 4 personen

Kamperen voor €20 per nacht!

Boek nu extra voordelig een kampeervakantie bij Succes Holidayparcs! In 2020 kun je bij Succes Holidayparcs kamperen voor slechts €20 per nacht op drie van onze prachtige campings in Nederland: De Scherpenhof en Rhederlaagse Meren in Gelderland of Bonte Vlucht in Utrecht. Een mooie gelegenheid om de campings van Succes Holidayparcs in Nederland te ontdekken. De campings bieden uitstekende faciliteiten, waardoor je kampeervakantie zeker een succes zal zijn. Deze actie is niet geldig in schoolvakanties.

Actievoorwaarden

  • Kampeer voor €20 per nacht
  • Niet geldig in de schoolvakanties
  • Verplichte bijkomende kosten: toeristenbelasting
  • Geldig voor standaard kampeerplaatsen* in 2020
  • Alle dagen van de week geldig

* Rhederlaagse Meren (kampeerplaatsen Dagrecreatie aan het water en Seizoen aan het water zijn uitgesloten)

 
Boek nu met korting
 

Voordelig kamperen op Succes Holidayparcs

Succes Holidayparcs laat je kennis maken met water, bos of een landelijke omgeving. Waar je ook voor kiest, er is altijd van alles te zien en te beleven in de omgeving. Tussen de verrassende locaties in Gelderland, Drenthe en Utrecht zit ook vast en zeker jouw ideale vakantiebestemming! In de zomervakantie en soms ook in andere vakanties en weekenden, staat er een enthousiast recreatieteam klaar. Zij organiseren diverse activiteiten en spellen voor de kinderen. Samen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zullen zij hier uren plezier beleven. Als de ouders het leuk vinden kunnen ook zij meedoen met een voetbal- of volleybaltoernooitje. Een heerlijke bestemming voor een echte familievakantie!

Kampeerplaatsen

Een geliefde, maar vooral ook betaalbare vakantie in de buitenlucht, geen wonder dat kamperen zo populair is in Nederland. De kampeerplaatsen bij Succes Holidayparcs in Nederland bieden ook uitstekende faciliteiten, waardoor je kampeervakantie zeker een succes zal zijn. De ruim opgezette kampeervelden op deze goedkope campings bieden mooie, grote kampeerplaatsen voor je tent of caravan. Je kan hier ook je auto parkeren en eventueel een klein bijzettentje plaatsen. Als alles eenmaal staat is het heerlijk genieten. Op de meeste parken is er stroomvoorziening bij de kampeerplaatsen en op sommige parken kan je zelfs een luxe staanplaats boeken. Natuurlijk zijn de sanitaire voorzieningen, zoals de toiletten, douches en wastafels op en top in orde en goed bereikbaar vanaf jouw kampeerplaats. De meeste kampeervelden hebben een eigen speeltuintje zodat de kinderen altijd in de buurt kunnen spelen en alle campings beschikken over een zwembad

Boek een voordelige kampeervakantie