1. Campings voor ouderen
  2. Keuze uit 4 campings in Nederland
  3. In Drenthe, Utrecht en Gelderland

Seniorencampings in Nederland

Wilt u de volgende vakantie doorbrengen op een seniorencamping in Nederland? Dan bent u bij Succes Holidayparcs op de juiste plek. Succes Holidayparcs biedt u vier campings in Nederland welke geschikt zijn voor ouderen. Deze 50 plus campings zijn gelegen in Drenthe, Utrecht en Gelderland. Waar u ook voor kiest, u geniet gegarandeerd van uw 50 plus vakantie bij Succes Holidayparcs. Ook de omgeving waarin de campings zich bevinden bieden veel rust en natuur. Zo vindt u in Drenthe Recreatiepark De Tien Heugten, voorzien van een recreatieplas met zandstrand en gelegen nabij de steden Emmen, Assen en Groningen. Kiest u voor Vakantiepark Bonte Vlucht in Utrecht, dan bevindt u zich vlak bij de Utrechtse Heuvelrug waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Recreatiepark De Scherpenhof en Rhederlaagse Meren zijn gelegen in Gelderland en liggen beide langs of aan het water van de rivier de IJssel; ideaal voor een ontspannen visvakantie. Welke seniorencamping heeft uw voorkeur?

 
Vind uw ideale 50 plus camping

Bekijk het aanbod

Bekijk het aanbod

Uw verblijf op een 50 plus camping

Wanneer u heeft besloten te verblijven op een van onze rustige campings, heeft u de keuze uit ruime kampeerplaatsen in een natuurrijke omgeving. Neem uw eigen tent, camper of caravan mee en geniet van een heerlijke kampeervakantie. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra, variërend van 4 tot 10 ampère, waterpunt en u heeft de keuze voor aansluiting op de televisie. Afhankelijk van waar u verblijft kunt u ook kiezen voor een plekje aan het water; dat is pas genieten! Komt uw hond ook mee? Uw trouwe viervoeter is meer dan welkom op drie van onze huisdiervriendelijke campings. Gaat uw voorkeur toch uit naar extra luxe en comfort? U kunt bij onze ANWB campings ook verblijven in een accommodatie.

Uw 50 plus vakantie

  • Campings in Drenthe, Utrecht en Gelderland
  • Landelijk gelegen, aan het water of bij het bos
  • Kampeerplaatsen en accommodaties
  • Huisdiervriendelijk
  • Zwemfaciliteiten
  • Fietsverhuur

Ontdek de faciliteiten

Dankzij de vele campingfaciliteiten beleeft u dat échte vakantiegevoel bij Succes Holidayparcs. Zo kunt u heerlijk zwemmen of baantjes trekken op onze campings met zwembad. Ook is er een tennisbaan aanwezig waar u een balletje kunt slaan of een jeu de boulesbaan om uw geluk op te beproeven. Aan activiteiten ontbreekt het u aan niets! Wilt u de omgeving verkennen? U heeft de mogelijkheid een fiets te huren op onze 55 plus campings. Na een actieve dag kunt u plaatsnemen in onze restaurants voor een heerlijke maaltijd; dat is nog eens genieten. Wanneer komt u uw 50 plus vakantie bij Succes Holidayparcs vieren?

Ontdek onze 50 plus campings