Succes Holidayparcs
Seniorencampings Nederland

Seniorencampings Nederland

  • Groene en ruime kampeerplaatsen
  • Uitstekende faciliteiten voor senioren
  • In Drenthe, Utrecht en Gelderland

Seniorencampings in Nederland

Voor een vakantie op een seniorencamping bent u bij Succes Holidayparcs aan het juiste adres. Onze 50-plus campings zijn gelegen in Utrecht, Gelderland en Drenthe en liggen aan het water of in een bosrijke omgeving. Neem uw eigen tent, caravan of camper mee en verblijf op onze groene en ruime kampeerplaatsen. De campings beschikken over uitstekende faciliteiten voor ouderen. Geniet van een 50-plus vakantie vol rust, ruimte en natuur op de seniorencampings van Succes Holidayparcs! 

 

Bekijk het aanbod

Bekijk het aanbod

 

Uw verblijf op een 50-plus camping

Alle campings van Succes Holidayparcs hebben een schitterende ligging aan het water of in het bos. In de omgeving van onze 50-plus campings kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Tijdens uw verblijf op één van onze seniorencampings heeft u de keuze uit groene en ruime kampeerplaatsen. Op onze 50-plus campings geniet u van een heerlijke kampeervakantie in een natuurrijke omgeving. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra en een CAI-aansluiting. Als gast van onze seniorencamping maakt u gratis gebruik van de vele uitstekende faciliteiten van onze vakantieparken. Graag uw trouwe viervoeter meenemen op uw 50-plus vakantie? Dat is zeker mogelijk! De meeste campings van Succes Holidayparcs zijn huisdiervriendelijk. Het is dan toegestaan om maximaal twee honden mee te nemen per reservering.  

8,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,4.

 
 

Faciliteiten op de seniorencampings

De seniorencampings van Succes Holidayparcs beschikken allemaal over uitstekende faciliteiten voor een onvergetelijke kampeervakantie. Zo vindt u op elke camping een binnen- en/of buitenzwembad. Ook is er op bijna alle 50-plus campings een tennisbaan aanwezig waar u een balletje kunt slaan, een jeu de boules baan om uw geluk op te beproeven en vindt u op de vakantieparken verschillende wellnessfaciliteiten. Huur een fiets op onze seniorencampings en ontdek de prachtige omgeving. Sluit de dag goed af met een hapje en een drankje bij één van onze horecagelegenheden

Wanneer komt u uw 50-plus vakantie bij Succes Holidayparcs vieren? ✨

Faciliteiten*

  • Binnen- en/of buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Jeu de boules
  • Horecagelegenheden 
  • Fietsverhuur

* Let op: niet alle campings beschikken over deze faciliteiten.

 
 

Veelgestelde vragen over een seniorencamping in Nederland ⤵️

🇳🇱 Waar in Nederland kan ik een 50-plus vakantie vieren?

Een 50-plus vakantie kunt u vieren op de seniorencampings van Succes Holidayparcs. De campings beschikken over ruime en groene kampeerplaatsen en uitstekende faciliteiten. De 50-plus campings bevinden zich in Utrecht, Gelderland en Drenthe

🐶 Zijn de seniorencampings huisdiervriendelijk?

Op De Scherpenhof en De Tien Heugten zijn honden welkom. De honden zijn welkom op de kampeerplaatsen en het is toegestaan om maximaal twee honden mee te nemen per reservering. Maak wandelingen door de prachtige omgeving en geniet van een kampeervakantie met uw trouwe viervoeter.

🌳 Wat is er te doen in de omgeving voor senioren?

De campings van Succes Holidayparcs bevinden zich op een unieke locatie aan het water of in het bos. Huur een fiets en ontdek de schitterende omgeving van onze 50-plus camping of maak leuke uitstapjes in de buurt. 

🤷 Wat is er te doen op de 50-plus campings?

Als gast van de camping maakt u gratis gebruik van de uitstekende faciliteiten van de vakantieparken. Trek baantjes in het zwembad, sla een balletje op de tennisbaan, speel jeu de boules of geniet van een hapje en drankje bij onze horecagelegenheden.