1. Animatieprogramma
  2. Activiteiten voor jong en oud
  3. 30% korting

Weekje weg meivakantie

Weekje weg meivakantie in 2018? Boek nu uw verblijf voor de meivakantie en ontvang 30% korting op de huurprijs. Op de vakantieparken en campings worden allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Voor de kinderen is er tijdens de meivakantie een uitgebreid animatieprogramma. Profiteer van deze aanbieding en maak uw heerlijke familievakantie compleet met één van onze arrangementen.

​✓ Verblijf minimaal 3 nachten
✓ Periode meivakantie: 27 april t/m 11 mei 2018
✓ Nu te boeken t/m de meivakantie

Kamperen in de meivakantie

Bent u een kampeerliefhebber? Kom op onze campings een weekje kamperen in de meivakantie in 2018 op de ruime kampeerplekken en profiteer van de kampeeractie. Voor slechts €15 per dag kunt u het hele seizoen kamperen.

Voordeel

Op het laatste moment beslissen of u ertussen uit wilt in de meivakantie? Boek dan spontaan een last-minute meivakantie voor een weekendje, midweek of lange vakantie. Bekijk de aanbiedingen en geniet van een goedkope vakantie op Succes Holidayparcs.

Over Succes Holidayparcs

✓ 5 vakantieparken (Nederland en Duitsland)
✓ Voor jong en oud
✓ Huren en kamperen

 

Over Succes Holidayparcs

Wij hebben intotaal 5 parken in Nederland en Duitsland. De vakantieparken bieden alles voor de vakantieganger. Jong en oud zullen zich volop vermaken. Ontdek onze vakantieparken en en beleef oneindig vakantieplezier tijdens uw weekje weg meivakantie in 2018.

  • De Tien Heugten - Nederland, Drenthe
  • Bonte Vlucht - Nederland, Utrecht
  • De Scherpenhof - Nederland, Gelderland
  • Rhederlaagse Meren - Nederland, Gelderland
  • Hambachtal - Duitsland, Rijnland-Palts
Boek je weekje weg meivakantie

Onze parken