Succes Holidayparcs
Meivakantie Succes Holidayparcs

Ontspannen tijdens de meivakantie

  • Vakantie in Nederland
  • Accommodaties & kampeerplaatsen
  • Vele faciliteiten
 

Weekje weg in de meivakantie

Wil je graag een weekje weg in de meivakantie? Op de vakantieparken van Succes Holidayparcs in Nederland vier je voordelig jouw meivakantie. Wanneer je eropuit gaat in de meivakantie beleef je veel plezier op onze vakantieparken aan het water of in het bos. Maak van de meivakantie jouw voorproefje van de zomer en kom genieten van de bloeiende natuur. Kom je kamperen of huur je een comfortabele accommodatie op een van onze vakantieparken in de meivakantie?

 
 

Huisje huren in de meivakantie

Kom je naar Succes Holidayparcs voor een verblijf in de meivakantie? Dan kun je kamperen op groene kampeerplaatsen op onze campings in Utrecht, Gelderland en Drenthe. Maar wanneer het weer nog iets te fris is om te kamperen kun je ook een comfortabel huisje huren in de meivakantie. Ga je voor het luxe kampeergevoel in een safaritent of voor iets meer comfort in een chalet of bungalow? De accommodaties van Succes Holidayparcs bieden plaats aan maximaal 12 personen en zijn voorzien van verschillende gemakken. Geniet van jouw welverdiende vakantie!

Wanneer je voorkeur uit gaat naar een huisje huren in de meivakantie nabij het water dan is De Scherpenhof een uitstekende optie. Voor iedere vakantiewens een geschikte plek! Waar je de meivakantie ook beleeft, je geniet hoe dan ook van een heerlijke én voordelige vakantie bij Succes Holidayparcs. 

 

Faciliteiten:

✓ Bar en/of restaurant (open voor afhaal)

✓ Binnen- en/of buitenspeeltuin 

✓ Fietsverhuur

✓ Zwemfaciliteiten

✓ Sportveld(en)

 

Vakantieparken van Succes Holidayparcs